Prin ce împrejurare Sarah Ferguson a devenit bună prietenă cu Lisa Marie Presley?

10 februarie, 2023

După ce și-a declarat durerea de a-și fi pierdut buna prietenă și confidentă, am vrut să aflăm circumstanțele în care fosta soție a Prințului Andrew a devenit confidenta unicei fiice a lui Elvis Presley.

Lisa Marie cu Sarah Ferguson PNG

Sarah Ferguson a ținut un discurs emoționant în timpul ceremoniei de comemorare a Lisei Marie Presley, care a murit pe 12 ianuarie, după ce a fost internată în spital pentru o urgență medicală. Ea avea doar 54 de ani. Ducesa de York a fost în mod clar tulburată de moartea tragică și neașteptată a Lisei Marie. Cu ochii în lacrimi, ea i-a adus un emoționant elogiu prietenei sale dragi, pe scena amplasată pe domeniul Graceland al lui Elvis Presley. Un moment care pe mulți i-a luat prin surprindere, neștiind de relația apropiată dintre cele două femei.

Lisa Marie Presley și Sarah Ferguson au trecut prin încercări similare în viață

Deși aparent erau firi opuse, Lisa Marie Presley și Sarah Ferguson aveau multe în comun. Ambele făceau parte din familii regale: Sarah la propriu, ca fostă soție a Prințului Andrew, fratele mai mic al Regelui Charles al III-lea, iar Lisa Marie la figurat, ca fiică a Regelui Rock'n' roll-ului. Ori, mai bine spus, din niște familii care au atras mereu lumina celor mai puternice reflectoare ale mass media.

Prin urmare, amândouă au fost subiectul a nenumărate articole prin tabloide. De pildă, Fergie a fost ridiculizată fără milă de presa britanică, fiind criticată pentru simțul ei vestimentar, pentru acțiunile ei scandaloase și pentru multiplele gafe regale. Lupta ei cu mâncatul compulsiv și problemele de greutate au dus la regretabila poreclă de "Prințesa porcului". Nici fiica sa, Prințesa Beatrice, n-a scăpat, fiind catalogată drept "Prințesa Purcelușă răsfățată". Între timp, Lisa Marie a devenit un subiect de bază al tabloidelor, fiind analizată cu atenție din cauza celor "patru căsnicii turbulente", a abuzului de substanțe și a luptei cu dependența.

Cele două femei au fost, de asemenea, comparate mereu cu alții și adesea considerate sub nivelul așteptărilor. Era inevitabil ca talentele muzicale ale Lisei Marie să fie comparate cu cele ale lui Elvis. "Este o binecuvântare și un blestem", spunea ea pentru "San Diego Union-Tribune" despre faptul că este fiica lui. Între timp, Sarah a recunoscut că a fost "greu" să fie comparată cu "trandafirul englezesc" subțire ca un fir, Prințesa Diana. "Nu am avut nicio șansă", a susținut ea în documentarul "Fergie and Meghan: Inconvenient Royals".

Cu toate acestea, Sarah și Lisa Marie s-au apropiat cu adevărat din cauza infamelor scandaluri sexuale ale foștilor lor soți.

Scandalurile sexuale ale foștilor lor soți

Sarah Ferguson și Lisa Marie Presley s-au cunoscut în 2007. "A fost o legătură instantanee", a declarat o sursă pentru "Daily Mail". "Trecuse prin atât de multe scandaluri, la fel ca și Sarah". Atât Prințul Andrew, cât și fosta lui soție au provocat diverse controverse, de la scandalul în care Fergie a fost surprinsă în ipostaze compromițătoare cu un milionar texan, care i-a supt degetele de la picioare la piscină în timpul unei vacanțe, până la prietenia dubioasă a Ducelui de York cu miliardarul Jeffrey Epstein, care l-a atras în sindrofii cu prostituate minore.

Mai multe pentru tine...

Deși Prințul Andrew a negat că ar fi implicat în afacerile cu femei traficate ale lui Jeffrey Epstein, Sarah continuă să fie alături de Andrew: "Cred în el, este un om bun".

Fergie a fost total alături de Lisa Marie în timpul scandalului de pedofilie al lui Michael Jackson și după moartea acestuia și, la rândul ei, Lisa Marie a crezut în nevinovăția lui până la moarte. Ea a explicat la "Primetime Live" că copiii săreau constant în pat cu Jackson. Lisa Marie a spus că nu ar avea nicio problemă în ceea ce privește proprii ei copii să doarmă împreună cu MJ. "Dacă nu l-aș fi cunoscut pe Michael, în niciun caz. Dar se întâmplă să știu cine este și ce este el și știu că nu este așa. Știu că are o slăbiciune pentru copii, dar nu de acea natură dubioasă", a explicat ea.



Recente pe Ok! Magazine

Regele Charles Foto profimedia jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Prințul Charles  sursa foto   GettyImages jpg
Charles Harry și Meghan GettyImages 1129882164 jpg
Charles, William și Harry jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei, nasi de botez pentru Marija a Serbiei, fiica Printul Filip si Printesa Danica   Instagram (2) jpg
Kate Middleton jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Prințul Harry și Meghan Markle  foto   Profimedia jpg
Prințesa Carina Sayn Wittgenstein Berleburg și prințul Gustaf zu Sayn Wittgenstein Berleburg, Profimedia (1) jpg
Regina Mary și Regele Frederik, plimbare prin Oslo, Profimedia (2) jpg
Thomas Kingston si Lady Gabriella Windsor, alaturi de Regele Charles la Ascot 2023   profimedia 0785167256 jpg
Regina Camilla Foto Getty Images (5) jpg
Prințul Harry și Meghan Markle, Prințul William și Kate Middleton  foto   Getty jpg
Margareta a României cu Principele Radu foto Facebook jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul Harry și Meghan Markle la recepția de nuntă din 2018, Getty (4) jpg
Prințesa Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg