Vești bune de la palat! Prințesa Eugenie, însărcinată cu al doilea copil!

25 ianuarie, 2023

Sarah Ferguson spune că se află în „paradisul bunicilor” și că este „profund recunoascătoare” că Prințesa Eugenie, fiica sa, este însărcinată cu al doilea ei copil.

image

Fiica cea mică a Prințului Andrew și a Ducesei de York a dezvăluit vestea cea bună pe 24 ianuarie, postând o imagine înduioșătoare cu fiul ei de doi ani, August, care-I sărută burtica de gravidă. „Suntem entuziasmați să împărtășim cu voi vestea că ne vom extinde familia în vara aceasta”, a scris viitoarea mămică regală.

Eugenie l-a adus pe lume pe fiul ei, August Philip Hawke Brooksbank, care este al 13-lea în linia succesorală la tronul britanic, la Spitalul Portland din Londra, în februarie 2021.

Peste măsură de încântată, Fergie a scris tot în cursul zilei de ieri, pe 24 ianuarie, pe pagina sa de Instagram: „O să-ți împarți băltocile, Augie! Superbă veste, sunt în raiul bunicilor!... Atât de recunoascătoare!”, a dezvăluit aceasta făcând referire la o imagine în care micuțul August calcă într-o băltoacă jucându-se în ploaie.   

image
Mai multe pentru tine...

Vestea sarcinii Prințesei Eugenie a devenit oficială între timp, Palatul Buckingham emițând un comunicat de presă pe acest subiect: „Prințesa Eugenie și Domnul Jack Brooksbank sunt încântați să anunțe că se va naște cel de-al doilea copil al lor în această vară. Familia este bucuroasă, iar August de-abia așteaptă să devină frățior mai mare!”.

În momentul de față, nu se știe dacă cel de-al doilea copil al prințesei britanice va fi fetiță sau băiat. Eugenie și Jack și-au început relația în 2011 și și-au confirmat idila în timpul unei aparițiii împreună la evenimentul Royal Ascot din acel an.

foto - GettyImagesRecente pe Ok! Magazine

Diana și William (3) jpg
Letizia Marie Chantal profimedia 0749881429 jpg
Prințesa Eugenie, Getty (1) jpg
kate middleton profimedia 0735119691 jpg
Corgi (2) jpg
Kate Middleton sport  sursa   profimedia jpg
Isabella a Danemarcei profimedia 0707880220 (2) jpg
Prințesa Charlene de Monaco și copiii în Ajunul Zilei Sfintei Devota, Getty (5) jpg
Printul Andrew, fratele lui Charles, acuzat de pedofilie   Profimedia (1) jpg
Coroana Regina mama Elisabeta profimedia 0209911427 jpg
Harry și Meghan GettyImages 994638046 jpg
Kate Middleton profimedia 0751706506 jpg
Kate Middleton, întrunire cu jucătorii de rugby, Profimedia (4) jpg
Letizia profimedia 0751670928 jpg
Regele Carl Gustaf al Suediei si a anuntat Jubileul de Aur, Printesa Victoria, regina Silvia   profimedia 0750819938 jpg
Athena contesa de Monpezat, nepoata Reginei Margrethe a II a a Danemarcei   pagina oficiala (6) jpg
fiul Reginei Rania, Printul mostenitor Hussein si Rajwa (3) jpg
Beatrice Borromeo in Dior Christian Dior outfit 2 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}