Regele Charles are motive să se teamă de Prinţul Harry! Cine spune asta şi de ce?

16 ianuarie, 2023
De ce Regele Charles nu reacţionează la dezvăluirile mezinului său, Prinţul Harry?
De ce Regele Charles nu reacţionează la dezvăluirile mezinului său, Prinţul Harry?

Politica lipsei de reacţie adoptată de suveran în faţa acuzaţiilor mezinului său i-a pus pe gânduri pe unii regalişti. Însă invitaţii lui de la Clarence House i-au înţeles perfect temerile.

Recent, la o cină privată pentru prieteni, organizată de Regele Charles al III-lea și de Regina Consoartă Camilla la Clarence House, invitații au fost luați prin surprindere de reticența evidentă a acestuia de a-l confrunta pe fiul său. Prinţul Harry, pentru lipsa de loialitate faţă de Familia Regală.

În fața multiplelor defăimări, indiscreții și provocări, Regele Charles al III-lea a trădat una dintre slăbiciunile sale: evită confruntarea directă cu problemele personale. Dar tot el le-a dezvăluit oaspeților săi că, decât să lupte pentru un principiu important, a preferat să se ferească de o bătălie acerbă, susţine Tom Bower, în relatarea sa pentru "Daily Mail". Ba chiar se gândeşte la o propunere de "pace", potrivit unor surse de la Palat citate de "Daily Mail". Dar de ce ar face asta?

Se pare că suveranul n-ar vrea să-l provoace pe mezinul său să povestească şi alte lucruri din mariajul său cu regretata Prinţesă Diana, pe care Harry le-a omis voit în această primă carte, spunând chiar că a aruncat jumătate din manuscrisul final din cauza lungimii sale - adică alte 400 de pagini de dezvăluiri jenante și acuzații vitriolante, care ar putea fi publicate în viitorul apropiat.

Regele Charles nu vrea să piardă controlul Casei Regale

Totuşi, simpla idee că ar putea ceda la presiunile Prinţului Harry arată că oficialii Palatului Buckingham se tem că ar putea pierde controlul, crede acelaşi Tom Bower.

Totodată, poziţia lui Charles este slăbită și de sentimentul de vinovăție, căci recunoaşte şi el că, în urma morții Dianei, nu a reuşit să fie tatăl care ar fi trebuit să fie. De prea multe ori, la sfârșit de săptămână și în timpul vacanțelor școlare, Harry a fost lăsat în grija bonei sale de la Highgrove, în timp ce tatăl său își vedea de propriile-i treburi sau se cuibărea în altă casă cu Camilla.

Mai multe pentru tine...

De altfel, unul dintre cele mai revelatoare citate atribuite lui Charles în cartea Prinţului Harry este rugămintea Regelui către fiii săi după înmormântarea prințului Philip: "Vă rog, băieți, nu faceți din ultimii mei ani o suferință". În această singură frază, Charles și-a expus vulnerabilitatea.

FOTO: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Maxima, Letizia, Amalia, Felipe și Willem la muzeul STRAAT, Profimedia (7) jpg
Prințul William prima apariție după Paște Foto Getty Images (1) jpg
Regina Letizia a Spaniei și Regina Maxima a Țărilor de Jos Foto Profimedia (1) jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
FotoJetSofia a Suediei jpg
Regina Letizia la dineul regal de la Amsterdam profimedia 0865800243 jpg
Printesa Martha Louise a Norvegiei si Durek Verrett jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Prințul Haakon al Norvegiei in SUA, aprilie 2024   Casa Regală 3 jpg
Regina Letizia profimedia 0865793910 jpg
Regina Maxima la dineul de stat din Amsterdam, Profimedia (4) jpg
Regina Letizia a Spaniei, Prințesa Margriet a Țărilor de Jos, Regele Felipe VI al Spaniei, Prințesa Moștenitoare Amalia, Regele Willem Alexander, Prințesa Beatrix și Regina Maxima a Țărilor de Jos, Profimedia jpg
Prințesa Salma a Iordaniei jpg
copii Prințul William și Prințul Harry jpg
Regina Mary și Olena Zelenska Foto Profimedia (1) jpg
banchet de stat la Bruxelles cu Regina Mathilde a Belgiei, Marele Duce Henri de Luxemburg, Regele Philippe al Belgiei si Marea Ducesa Maria Teresa   Casa Regala belgiana (5) jpg
Regele Willem Alexander, Regele Felipe, Regina Letizia și Regina Maxima, Profimedia jpg