Sofia a Suediei & Kate Middleton. Cum își cresc copiii cele două prințese

11 noiembrie, 2022

Au fiecare câte trei copii mici acasă, pe care-i cresc cât se poate de responsabil și grijuliu. Cum se descurcă mămicile regale cu copiii lor?

image

Prințesa Sofia a Suediei și Prințul Carl Philip s-au căsătorit în 2015, iar primul lor moștenitor, Prințul Alexander, Duce de Södermanland, a venit pe lume în 2016. „Pentru mine și soția mea este o zi minunată, cu multe emoții. Cuvintele nu pot descrie ce simțim”, a dezvăluit faimosul tătic la nașterea primul său fiu.

Anul ce-a urmat, Alexander a primit un frățior, pe Prințul Gabriel, Duce de Dalarna, pentru ca anul trecut familia regală suedeză să se extindă cu cel de-al treilea băiețel, Prințul Julian, care n-a primit titulatura „Majestatea Sa” la naștere după cum nici frații lui n-o mai au pe-a lor, pierzând-o în 2019.

Spre deosebire de micii prinți suedezi, cei trei copii ai lui Kate Middleton sunt moștenitori ai tronului britanic. Prințesa de Wales și-a unit destinul cu cel al Prințului William pe 29 aprilie 2011 și împreună au trei copii, pe Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis, care sunt al doilea, al treilea și al patrulea în linia succesorală la tron.

image

Ambele prințese au fost crescute precum orice om de rând, fără să aibă sânge albastru și amândouă fac parte dintr-o familie regală doar pentru că s-au căsătorit cu un prinț în carne și oase. Ceea ce mai au în comun cele două prințese este gustul lor vestimentar, faptul că sunt style icons amândouă. Mai mult, sunt mămici care-și cresc copiii în mod similar.

Expertul în parenting Angela Karanja le-a comparat stilul de parenting în Express și iată la ce concluzii a ajuns. „Cred că atât Sofia, cât și Kate sunt părinți proactivi, care se dedică copiilor cu prioritate. Acest lucru devine vizibil în momentul în care constatăm că amândouă își doresc să fie informate și să dețină tot felul de cunoștințe care să le transforme în niște părinți eficienți pentru copiii lor”, a dezvăluit expertul.

Mai multe pentru tine...
image

Ambele mămici regale prețuiesc mult talentele copiilor lor, pun accent pe exprimarea sinelui și independența celor mici. Tocmai pentru că amândouă au avut parte de o copilărie normală, departe de rigorile regale, sunt capabile să-și crească copiii ținând cont de ceea ce le place lor și nu numai de ceea ce le este impus din exterior. Atât Catherine, cât și Sofia își doresc copii fericiți, împliniți, care să-și poată alege drumul în viață.

Foto - GettyImages



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton William Camilla și Charles foto GettyImages 1343663306 jpg
Prințesa Claire a Belgiei, Prințul Aymeric, Profimedia jpg
Familia regală norvegiană, martie 2024, Instagram PNG
Kate Middelton William și Michael Middleton la nuntă GettyImages 113265077 jpg
Isla Savannah Phillips nuntă Meghan Harry 2018 GettyImages 1051955606 jpg
Regina Mary a Danemarcei  cu soțul ei GettyImages jpg
Principele Nicolae al Romaniei repatriat   Casa Majestatii Sale jpg
Prințul Harry  foto   Gettyimages jpg
Letizia, Felipe, Leonor și Sofia foto profimedia 0815164168 jpg
Regina Camilla foto GettyImages jpg
Regina Camilla, Joia Mare, Profimedia (2) jpg
Regele Charles, mesaj de Paște, Profimedia jpg
Charles și William, Getty (2) jpg
Meghan Markle și Prințul Harry 1 jpg
Hugh Grosvenor si Printul William   Getty Images jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages, Instagram jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Kate Middleton vaccin colaj jpg