Lady in red. Kate Middleton a captat toate privirile la finala de rugby. Cât costă ținuta ei?

6 noiembrie, 2022

Prințesa de Wales a susținut sâmbătă, pe 6 noiembrie, echipele de rugby masculine și feminine ale Marii Britanii, în ciuda ploii și-a vremii neprietenoase. Ea a făcut senzație în ținuta ei all red care i s-a potrivit de minune!

image

Sfertul de finală de la Rugby League World Cup a fost privit cu sufletul la gură de iubitorii sportului, dar și de Kate Middleton, care s-a aflat în tribuna regală și-a aplaudat victoria echipelor britanice masculine și feminine de rubgy.

A fost primul meci la care viitoarea regină britanică a luat parte în calitate oficială, după ce a preluat de la Prințul Harry patronajul Ligii de Rugby. Prințesa de 40 de ani s-a declarat mândră de noua sa titulatură după ce ambele echipe de rugby, atât cea feminină, cât și cea masculină, au ieșit victorioase din confruntarea pe teren cu echipele din Papua Noua Guinee și Canada.

Îmbrăcată într-o haină roșie Alexander McQueen, care-i pune în valoare talia, și o helancă pe gât vișinie, Kate a atras atenția tuturor celor prezenți la evenimentul sportiv. Primită pe stadion în uralele mulțimii, Middleton a ieșit în evidență cu haina roșie de 2.990 de lire sterline și accesoriile purtate – niște cercei cu perle în valoare de 425 de lire sterline.

Prințesa are minunata pereche de cercei, creați de designerul britanic Annoushka Ducas, încă din 2012, iar haina cea roșie nu este nici ea o achiziție vestimentară nouă pentru Kate. Ea a mai purtat-o în mai multe ocazii până acum, de pildă într-o vizită într-un azil din Bath, în 2020, când pandemia era la apogeu.

Middleton a mai fost surprinsă purtând aceeași pereche de cercei Annoushka Duca și în aprilie 2014, când se afla în turneu regal în Australia. De fapt, a optat pentru acest accesoriu cu perle în peste 60 de apariții publice din ultimii 10 ani.

Data Cupei Mondiale a fost stabilită de Prințul Harry în ianuarie 2020, la numai o săptămână după ce anunțsase că el și soția lui, Meghan Markle, se retrag din familia regală și renunță la toate îndatoririle lor regale. Pe 2 noiembrie 2022, Prințesa de Wales s-a prezentat pe stadion pentru prima dată în noua sa calitate – de patron regal oficial al Ligii de Rugby.

Mai multe pentru tine...

Foto - Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0867505361 jpg
Kate Middleton și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
Regele Juan Carlos la regata   profimedia 0857530431 jpg
FotoJet Harry și Louis jpg
Prinţesa Haya de Iordaniei si Sarah Ferguson la evenimentul Fundatiei Maiden Factor   Instagram (7) jpg
Prințesa Beatrice și Edoardo Mapelli Mozzi, GettyImages jpg
Harry și William în uniforme, GettyImages jpg
Kate Middleton William Camilla și Charles foto GettyImages 1343663306 jpg
Prințul Louis Foto Profimedia (1) jpg
Regina Letizia și Regele Felipe Foto Profimedia (2) jpg
Harry și Meghan profimedia 0801441590 jpg
Kate Middleton și Prințul William (1) jpg
Prințul Louis fotografie aniversară la 6 ani jpg
Lady Gabriella Kingston și Thomas Kingston, Profimedia jpg
Pippa, Carole și Kate Middleton, Profimedia (1) jpg
Kate Middleton și Louis  foto   GettyImages jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg