Vacanțe regale. Unde își vor petrece Regina și Prințul Harry vara aceasta

24 iunie, 2022

Familia regală britanică trăiește în lux atât în castelele deținute de ei în Marea Britanie, cât și când pleacă în deplasare cu treabă sau pentru a lua o pauză de la îndatoririle regale. Ce planuri și-au făcut pentru această vară?

vacanta regala jpg

Regina: Castelul Balmoral din Scoția

Monarhul britanic și-a petrecut cele trei lockdown-uri britanice, din timpul pandemiei de covid, în cea de-a doua ei reședință, în Castelul Windsor, însă Regina își petrece de obicei vacanțele de vară în Balmoral.

Nepoata reginei, Prințesa Eugenie, a dezvăluit la un moment dat că „buni” e cea mai fericită în Scoția: „Plimbări, picnicuri, câini, mulți câini, sunt tot timpul câini pe lângă ea, și oameni care vin și pleacă neîncetat. E un sediu central minunat pentru buni și pentru noi ca să venim și să o vizităm acolo, unde există destul spațiu de alergat și respirat”.

image

Majestatea Sa adoră să călărească, să vâneze și să-și pereacă timpul cu familia, iar Ducii de Cambridge și Ducii de Cornwell îi fac, de obicei, vizite acolo. Totuși anul acesta e posibil ca lucrurile să fie diferite și planurile obișnuite să se schimbe din cauza problemelor de mobilitate pe care Elisabeta a II-a le are în prezent. Rămâne de văzut dacă va respecta tradiția sau nu.

Ducii de Cambridge: Anmer Hall, Norfolk

Cu toate că William și Kate și-au exprimat dorința, în timpul turneului lor regal, de a-și duce copiii în Caraibe, e posibil să-și petreacă vacanța mai aproape de casă anul acesta. Perechea regală și-a petrecut mult timp în reședința de la țară, denumită Anmer Hall, în timpul pandemiei. De asemenea, în alți ani, și-au petrecut vacanța de vară acolo, așadar e posibil ca anul acesta să aleagă aceeași destinație.

Localizată pe proprietatea Sandringham, clădirea este prevăzută cu tot felul de spații de joacă pentru copii, de la leagăne la pereți de cățărat, lucru care ar face din acest spațiu un potențial loc de vacanță în 2022.

Ducii de Sussex: LA, SUA

Prințul Harry și Meghan Markle locuiesc în Montecito, California, cu cei doi copii ai lor și, având în vedere vârsta destul de mică a lui Archie și a lui Lilibet, cel mai probabil familia regală de peste ocean își va petrece întreaga vară în Los Angeles.  

Mai multe pentru tine...
image

În cadrul interviului cu Oprah Winfrey, Harry a dezvăluit că el și familia lui se simt minunat în Montecito mergând cu bicicletele și petrecând timpul pe plajă cu cățeii lor. Ducii au, de asemenea, crescute în curtea lor găini și legume, lucru care îi menține ocupați destul de mult timp.

Prințul Charles și Ducesa de Cornwall: Llandovery, Wales

Cuplul regal au o casă minunată la ferma Llwynywermod, unde ajung adesea în timpul verilor, când vizitează Wales. I-a luat viitorului rege britanic 40 de ani până să găsească proprietatea perfectă în Țara Galilor, iar acum n-are decât să se bucure de ea cu orice ocazie ivită.

Foto - Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Samuel Chatto, nepotul Prințesei Margret, s a apucat de olărit   Instagram 7 (4) jpg
Regina Letizia Regele Felipe profimedia 0867585293 jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (1) jpg
Prințul Christian al Danemarcei Foto Instagram Casa Regală Daneză (2) jpg
Prințul Nikolaos al Greciei și Prințesa Tatiana Foto GettyImages (5) jpg
Kate Middleton, Prințesa Charlotte  foto   Getty jpg
Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0867505361 jpg
Kate Middleton și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
Regele Juan Carlos la regata   profimedia 0857530431 jpg
FotoJet Harry și Louis jpg
Prinţesa Haya de Iordaniei si Sarah Ferguson la evenimentul Fundatiei Maiden Factor   Instagram (7) jpg
Prințesa Beatrice și Edoardo Mapelli Mozzi, GettyImages jpg
Harry și William în uniforme, GettyImages jpg
Kate Middleton William Camilla și Charles foto GettyImages 1343663306 jpg
Prințul Louis Foto Profimedia (1) jpg