Ce s-a întâmplat între Meghan și Kate înainte de nunta ducesei. Croitorul miresei face lumină!

13 ianuarie, 2024

Ajay Mirpuri rupe tăcerea după ani întregi în care n-a suflat o vorbă despre discuția în contradictoriu dintre Meghan Markle și Kate Middleton, care a făcut-o pe Charlotte să plângă.

image

Croitorul Mirpuri a dezvăluit ce s-a întâmplat, de fapt, între cele două cumnate regale, Prințesa de Wales și Ducesa de Sussex. Nunta Prințului Harry cu fosta actriță de la Hollywood n-a fost doar privej de bucurie. Chiar atunci, în 2018, au ieșit la iveală tot felul de comentarii cu privire la o ceartă între Meghan și Kate, care a ținut prima pagină a ziarelor mai mult timp.

În primă instanță, se știa că Middleton a vărsat câteva lacrimi din cauza acelei disensiuni. Apoi, când Meghan și Harry i-au oferit interviul exploziv lui Oprah Winfrey, în 2021, am aflat cu toții că Meghan a rămas cea supărată în urma discuției sale cu Kate.

Mai târziu, Harry a ținut și el să-și spună cuvântul cu privire la acest subiect delicat, în cartea sa Rezerva, precizând că soția lui „a rămas pe podea suspinând” după discuția în contradictoriu a celor două cumnate.

După ce-a păstrat tăcerea timp de patru ani și jumătate, Mirpuri spune că „n-au fost deloc surprins” să vadă că discuția s-a încheiat în lacrimi. Croitorul și-a spus părerea în Daily Mail și a menționat că atmosfera dinaintea nunții regale a fost, într-adevăr, tensionată.

Creatorul fashion a recunoscut că a lucrat non stop pentru a termina la timp rochiile comandate, după ce s-a constatat că niciuna dintre cele șase rochii ale domnișoarelor de onoare nu se potrivea celor care trebuiau să le poarte.

„Nu știu ce măsuri a primit Givenchy, dar ne-am dat seama pe loc că niciuna dintre cele șase rochii nu se potrivea și trebuiau toate alterate”, a început să povestească croitorul de lux. Când a fost întrebat despre disputa dintre cele două cumnate regale, acesta a spus că el a putut înțelege „de ce s-ar supăra cineva” având în vedere planurile care tocmai fuseseră date peste cap.

„Dacă s-a întâmplat ceva maim ult în culise, nu s-a întâmplat în fața mea. Dar, da, nunțile sunt stresante, mai ales una la asemenea nivel înalt. Trebuie să iei în calcul acest lucru”, a dezvăluit acesta.

Dezvăluiri fără precedent

„Îmi pare rău pentru toată lumea implicată, pentru că nimeni nu-și dorește ca niște copii să se prezinte la eveniment în niște ținute care nu le vin. Pentru că despre asta a fost vorba…”, a continuat expertul fashion să povestească.

„Eu sunt monarhist și vreau să fac tot ce-mi stă în putință, cu afacerea mea mică, pentru a fi de folos Familiei Regale. Toate cele șase rochii ale domnișoarelor de onoare au trebuit să fie modificate și exact asta am făcut eu cu echipa mea”, a conchis cel care și-a exprimat regretul că presa s-a concentrat mai mult pe discuția dintre Kate și Meghan decât pe cât de frumoase au ieșit rochiile domnișoarelor de onoare.

Mai multe pentru tine...

Harry a declarat că cearta a început când Kate i-a trimis lui Meghan un mesaj că fiica ei, Prințesa Charlotte, plângea că rochia ei era „prea mare, prea lungă și prea largă”. Tot el spune că Meghan i-a spus lui Kate că ea avea un croitor disponibil la Palatul Kensington, care aștepta să facă modificări, și i-a spus lui Kate s-o aducă pe Charlotte ca să-i modifice rochia. Middleton ar fi răspuns: „Nu, toate rochiile trebuie refăcute complet!” Meghan a insistat ca Charlotte să meargă la croitor, iar Kate i-a trântit un „Bine!”.

Dacă ne-a lămurit sau nu croitorul, rămâne la latitudinea fiecăruia să decidă. Adevărul e că tocmai ce s-a confirmat că cele două cumnate regale s-au certat și că o nuntă, mai ales regală, poate face pe oricine să-și iasă din minți.

foto - GettyImages, Profimedia, Shutterstock



Recente pe Ok! Magazine

Zara Tindall, Profimedia (3) jpg
Prințesa Catharina Amalia, Profimedia jpg
Prințesa Victoria Prințul Daniel Regina Mary și Frederik GettyImages 689775904 jpg
Prințul Harry  sursa foto   GettyImages jpg
Regele Charles, Regina Camilla, Ducesa Sophie la garden party   profimedia 0871186615 jpg
Prințul Harry la Londra profimedia 0871266789 jpg
Kate Middleton culoarea anului 2024 jpg
Prințul Marocului Foto Instagram jpg
Printul Harry   profimedia 0871259953 jpg
Prințul Archie 5 ani Foto colaj jpg
Regina Letizia a Spaniei Foto Profimedia jpg
Regele Charles și Prințul William Foto Getty Images
Printul Haakon, Printesa Mette Marit, Regele Harald, Regina Sonja cu Maia Sandu in Norvegia   FOTO Casa Regală norvegiană (5) jpg
Regina Mary si Regina Silvia a Suediei   Casa Regală daneză (2) jpg
Regina Camilla, GettyImages (6) jpg
Prințesa Victoria și Prințesa Sofia FotoJet (2) jpg
Regina Letizia, Infanta Sofia si Regele Felipe   GettyImages 1492368713 jpg
Charlene de Monaco profimedia 0870449785 jpg