Cea mai mare teamă a lui Carole Middleton – să n-o piardă pe fiica sa, Kate

1 februarie, 2024

Mama viitoarei regine britanice, Carole Middleton, a sărbătorit ieri împlinirea a 69 de ani, iar dorința ei cea mai mare o vizează și pe fiica ei, Kate, aflată în recuperare după operația suferită.

image

Părinții Prințesei de Wales sunt mereu aproape de soția Prințului William, mai ales acum, când Kate de-abia s-a externat din spital și își continuă recuperarea acasă, la Windsor. Carole și Michael Middleton sunt extrem de discreți și nu s-au folosit de boala fiicei lor faimoase pentru a atrage în vreun fel atenția asupra lor. Dimpotrivă. Au preferat să rămână undeva în spate și să ajute cum pot familia lui Kate.

Pe 31 ianuarie, Carole a împlinit 69 de ani și, la ceas aniversar, mama a trei copii se gândește mai mult ca niciodată la familia ei extinsă și la copilul ei care trece printr-o perioadă dificilă în acest moment, când se recuperează după o intervenție chirurgicală „majoră” la nivelul abdomenului.

Mama Prințesei de Wales n-a făcut declarații „la cald”, în privința situației actuale prin care trec Middletonii, însă avem câteva declarații de-ale lui Carole Middleton din anii trecuți, în care și-a exprimat cea mai mare temere. Frica ei cea mare e să n-o piardă pe Kate!

Carole Middleton a vorbit despre modul în care a încercat ani la rând să jongleze cu responsabilitățile ei, cum s-a străduit să lucreze și, în același timp, să-i sprijine și pe cei trei copii ai ei, Prințesa Catherine (42), Pippa Middleton (40) și James Middleton (36) în tot ce au avut ei de întreprins.

Cu siguranță că ziua de naștere a lui Carole n-a trecut neoservată ieri. Doamna Middleton i-a făcut o vizită lui Kate, la Windsor, pentru a se asigura că fiica ei este bine îngrijită și nu are nevoie de ceva, dar și pentru a petrece puțin cu pacienta regală.

Vorbind cu cei de la Telegraph, în decembrie 2018, Carole a dezvăluit cât de importantă e familia pentru ea și-a recunoscut că are o temere anume în privința copiilor ei și a lui Kate implicit.

„Cea mai mare frică a mea e să nu-mi pierd familia, dar, de-a lungul anilor, am stat apropiați unii de alții. Există situații când copiii mei mă întreabă dacă pot face câte ceva pentru ei, iar eu nu pot. Dar le place că lucrez”, a mărturisit Carole Middleton înainte de criza medicală în care se află fiica ei cea mare, dar dorința ca întreaga ei familie să fie bine este perfect valabilă și acum.

În ceea ce îi privește pe soții fiicelor ei, Prințul William și James Matthews, Carole a adăugat: „Am doi gineri minunați!”

image
Mai multe pentru tine...

Carole a recunoscut că a fost întotdeauna o mamă implicată în creșterea copiilor ei și, mai mult de atât, este o bunică cu mai mulți nepoți, șapte la număr, de care se ocupă când programul îi permite.

Mama prințesei are o legătură strânsă cu cea care va deveni regină, iar ginerele ei regal, Prințul William, este nelipsit din casa familiei Middleton. Iar acum, când Catherine se află în convalescență, viitorul rege beneficiază de tot ajutorul posibil din partea socrilor săi, pentru că, la fel ca mama lui Kate, și el își dorește tot binele din lume pentru mama copiilor săi.

foto - GettyImages



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton culoarea anului 2024 jpg
Prințul Marocului Foto Instagram jpg
Printul Harry   profimedia 0871259953 jpg
Prințul Archie 5 ani Foto colaj jpg
Regina Letizia a Spaniei Foto Profimedia jpg
Regele Charles și Prințul William Foto Getty Images
Printul Haakon, Printesa Mette Marit, Regele Harald, Regina Sonja cu Maia Sandu in Norvegia   FOTO Casa Regală norvegiană (5) jpg
Regina Mary si Regina Silvia a Suediei   Casa Regală daneză (2) jpg
Regina Camilla, GettyImages (6) jpg
Prințesa Victoria și Prințesa Sofia FotoJet (2) jpg
Regina Letizia, Infanta Sofia si Regele Felipe   GettyImages 1492368713 jpg
Charlene de Monaco profimedia 0870449785 jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (5) jpg
Harry la Invictus, Instagram jpg
Regele Frederik și Regina Mary Foto Profimedia jpg
Kate Middleton Printul William Foto Profimedia jpg
Printul Harry si Charles jpeg
Prințul Albert și Prințesa Caroline foto Facebook jpg