Charlene și-a dus copiii la târgul de Crăciun din Monaco. Cine i-a însoțit

5 decembrie, 2022
familia regala  din Monaco

Prințesa Charlene de Monaco a mers, zilele trecute, alături de gemenii ei și de alți membri ai familiei regale la târgul de Crăciun din Monaco. Frumoasa blondă o îmbrăcat o haină lungă de cașmir cu verde și bleumarin pentru această ocazie.

Albert nu și-a însoțit de această dată soția. Prințul a participat la un eveniment la Muzeul Oceanografic din Monaco, unde a adus un omagiu victimelor de Ziua Mondială a SIDA.

Prințesa Charlene și copiii regali, Prințul Jacques și Prințesa Gabriella, au intrat în spiritual sărbătorilor și s-au bucurat de festivități. Lor li s-a alăturat Charlotte Casiraghi, fiica Prințesei Caroline și nepoata regretatei Prințese Grace de Monaco.

Pentru a marca numărătoarea inversă până la Crăciun, Charlene și familia ei au făcut un tur al târgului, au admirat decorațiunile festive și s-au bucurat de momentele de divertisment oferite.

Mai multe pentru tine...

Charlene a etalat o haină de cașmir de culoare închisă, marca elvețiană Akris și și-a completat ținuta cu o pereche de cizme negre. Ea a atras toate privirile cu cerceii strălucitori cu diamante. Machiajul ales a fost unul discret, un strop de fard fumuriu pentru ochi și un ruj discret.

Charlotte, pe de altă parte, era îmbrăcată în Chanel de sus până jos, un brand cu care bruneta are o istorie lungă.

Charlotte a purtat un top și pantaloni negri și și-a acoperit ținuta cu un palton în alb și negru. Pentru un plus de culoare, a ales o geantă fucsia de la Chanel.

Și gemenii au fost la înălțime. Jacques, în vârstă de 7 ani, a optat pentru pantaloni de culoare închisă, haină neagră și o cămașă în carouri cu verde și roșu.

Sora lui Gabriella, în vârstă de 7 ani, a îmbrăcat o haină roșie, pantofiori de aceeași culoare de la Mary Jane și o rochie în carouri. 

Fosta înotătoare s-a căsătorit cu Albert în 2011. Înainte de ceremonie, au existat speculații că prințesa încercă să evadeze din Monaco - afirmații pe care ea le-a negat vehement.

Dar, potrivit unor surse, prințesa era „anxioasă” și „absolut îngrozită” că o să spună ceva greșit la momentul respectiv. 



Recente pe Ok! Magazine

Regina Mary a Danemarcei  cu soțul ei GettyImages jpg
Principele Nicolae al Romaniei repatriat   Casa Majestatii Sale jpg
Prințul Harry  foto   Gettyimages jpg
Letizia, Felipe, Leonor și Sofia foto profimedia 0815164168 jpg
Regina Camilla foto GettyImages jpg
Regina Camilla, Joia Mare, Profimedia (2) jpg
Regele Charles, mesaj de Paște, Profimedia jpg
Charles și William, Getty (2) jpg
Meghan Markle și Prințul Harry 1 jpg
Hugh Grosvenor si Printul William   Getty Images jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages, Instagram jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Kate Middleton vaccin colaj jpg
Regele Felipe, Regina Letizia și Leonor, de Ziua Spaniei foto GettyImages 1731552999 jpg
Regina Camilla foto Getty Images (2) jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Regele Charles în audiențe, Profimedia jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg