Li s-a interzis să se căsătorească! De ce și-au amânat Charles și Camilla nunta

12 aprilie, 2023

Când vine vorba despre drame, familia regală britanică e plină de scandaluri. Înainte ca generația tânără de prinți și prințese să țină prima pagină a tabloidelor, membrii mai vechi ai monarhiei britanice au pus întreaga planetă pe jar.

image

Prințesa Margaret a avut o viață amoroasă complicată, Regele Edward al VIII-lea a abdicat din dragoste, Prințul Andrew a fost legat de controversatul Jeffrey Epstein, iar Prințul Philip i-ar fi fost infifel regretatei Regine Elisabeta a II-a. Mai mult, Regele Charles al III-lea și a sa aleasă au fost și ei preferații publicațiilor de scandal cu ani în urmă.

Charles și Camilla s-au întâlnit când aveau 20 și ceva de ani și, în ciuda faptului c-a existat o atracție indiscutabilă între ei din prima, prințului i s-a interzis să se însoare cu ea din cauza trecutul ei sentimental. După căsnicia cu Prințesa Diana, Charles și Camilla s-au regăsit într-un moment în care niciunul din ei nu era implicat în altă relație amoroasă. Iar acum sunt fericiți împreună, însă lucrurile n-au descurs prea lin între ei. Și asta din cauza familiei lui.

Se pare că familia regală n-o prea agrea pe Camilla nici măcar când Charles s-a afișat public cu ea. Mama actualului rege nu era deloc apropiată de actuala Regină Consoartă. Însă bunica lui Charles, Regina Mamă, a fost cea care s-a opus cel mai mult relației lor.

Autorul regal Robert Jobson a dezvăluit în cartea sa, „William's Princess”, că Regina Mamă o disprețuia complet pe Camilla. „Realitatea era că numele Camillei nu se rostea niciodată în prezența Reginei Mame”, a scris Jobson în cartea sa.

Iar expertul regal Ingrid Seward a conformat acest lucru într-un interviu oferit în 2022. „Charles nu s-ar fi însurat cu Camilla dacă bunica lui trăia”, a pus aceasta punctul pe i. Scriitorul Christopher Anderson a punctat și el că, în timp ce Regina Mamă n-o plăcea prea mult pe Prințesa Diana, o diplăcea complet pe Camilla. Iar acest lucru a determinat-o pe regretata Regină Elisabeta a II-a să spună că nu va aproba o căsnicie între Cahrles și Camilla „atât timp cât mama ei era în viață”.

În 2002, Regina Mamă a murit la 101 ani și, câțiva ani mai târziu, Charles și Camilla și-au unit, într-un final, destinele la altar.

În prezent, Regele Charles și Regina Consoartă Camilla sunt fericiți împreună după ce au devenit soț și soție în 2005. Cei doi s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii restrânse în Windsor Guildhall, iar părinții mirelui regal, Regina Elisabeta și Prințul Philip n-au fost prezenți la ceremonie, ci doar la recepția organizată la Capela St. George.

Mai multe pentru tine...

Foto - GettyImages



Recente pe Ok! Magazine

Prințul William prima apariție după Paște Foto Getty Images (1) jpg
Regina Letizia a Spaniei și Regina Maxima a Țărilor de Jos Foto Profimedia (1) jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
FotoJetSofia a Suediei jpg
Regina Letizia la dineul regal de la Amsterdam profimedia 0865800243 jpg
Printesa Martha Louise a Norvegiei si Durek Verrett jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Prințul Haakon al Norvegiei in SUA, aprilie 2024   Casa Regală 3 jpg
Regina Letizia profimedia 0865793910 jpg
Regina Maxima la dineul de stat din Amsterdam, Profimedia (4) jpg
Regina Letizia a Spaniei, Prințesa Margriet a Țărilor de Jos, Regele Felipe VI al Spaniei, Prințesa Moștenitoare Amalia, Regele Willem Alexander, Prințesa Beatrix și Regina Maxima a Țărilor de Jos, Profimedia jpg
Prințesa Salma a Iordaniei jpg
copii Prințul William și Prințul Harry jpg
Regina Mary și Olena Zelenska Foto Profimedia (1) jpg
banchet de stat la Bruxelles cu Regina Mathilde a Belgiei, Marele Duce Henri de Luxemburg, Regele Philippe al Belgiei si Marea Ducesa Maria Teresa   Casa Regala belgiana (5) jpg
Regele Willem Alexander, Regele Felipe, Regina Letizia și Regina Maxima, Profimedia jpg
FotoJetPippa jpg