Cum are Prințesa de Wales grijă de tenul ei. Produsele cometice care au „efectul Kate”

23 februarie, 2023

Imediat ce-ți face apariția în public, fanii lui Kate Middleton sunt cu privirile ațintite asupra ținutei prințesei, asupra machiajului și a coafurii ei. Dar obrazul fin al prințesei cu produse cosmetice de calitate se menține!

image

Nu numai stilul vestimentar al Prințesei de Wales este de interes pentru marele public, ci și modul în care ea reușește să-și mențină prospețimea tenului este un subiect abordat de presa din întreaga lume. După ce-a adus pe lume trei copii, prințesa de 41 de ani afișează un fizic de invidiat și un chip întinerit. Cum reușește?

Are 41 de ani și niciun rid nu poate fi observat pe chipul ei desăvârșit! Care este secretul ei?

Experții beauty a făcut o mică analiză în Express despre ingredientele preferate de Kate în rutina ei de înfrumusețare. Astfel, ei sunt de părere că, cu ajutorul lor, prințesa arată cu 10 ani mai tânără decât este. Ce produse cosmetice au „efectul Kate”?

Ei bine, produsele preferate de Middleton conțin antioxidanți, colagen și vitamina C. „Kate reușește să nu se rideze de la deshidratare doar prin menținerea tenului său sănătos și hidratat”, a declarat expertul beauty Diane Ackers pentru publicația sus amintită. Pare simplu, nu?

Town & Country ține să ne informeze că prințesa britanică adoră cremele hidratante. People susține că ea ar avea la dispoziție tot timpul câte trei sticluțe de Beuti Skincare Organic Beauty Sleep Elixir și câteva produse Karin Herzog. Beuti costă 70 de dolari recipientul, ceea ce e destul de piperat, însă Kate nu se uită la preț atunci când vine vorba despre frumusețea ei și, mai mult, a adăugat în rutina ei beauty și produse accesibile ca preț.

Mirror e de părere că unul dintre produsele ei cosmetice preferate i-a fost recomandat chiar de mama ei, Carole Middleton. Prințesa folosește Trilogy Certified Organic Rosehip Oil încă din 2015 și se declară absolut mulțumită de el. Costă în jur de 22 de dolari și e profitabil pentru că se folosesc doar câte două picături deodată.

image
Mai multe pentru tine...

Acest ulei e mană cerească pentru piele. Bogat în vitaminele A, C și E, dar și în acizi grași esențiali, acest produs estompează micile imperfecțiuni de pe piele, cum ar fi ridurile fine, cicatricile și vergeturile.  

Un alt produs cu mult doritul „efect Kate” este laveta cosmetică, menită să-ți curețe tenul după o zi întreagă de expunere la tot felul de impurități din aer și la machiaj. Makeup artistul Arabella Preston, care a machiat-o pe Kate Middleton la nuntă, i-a recomandat acest produs pe care îl folosește de-atunci cu încântare.  

Specialista beauty Caroline Hirons susține că laveta e mult mai eficientă decât șervețelul cosmetic. Este un produs ieftin, recicalbil, care garantează curățarea temeinică a tenului, iar Prințesa de Wales are întotdeauna un chip luminos, deloc îmbâcsit, nu credeți?

Foto - GettyImages



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Kate Middleton și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
Charles Harry si Meghan GETTY jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Irene Urdangarin, nepoata Regelui Felipe  profimedia 0831198343 jpg
Meghan si Harry au ramas fara Frogmore Cottage jpg
Cele 4 viitoare regine, Leonor, Amalia, Ingrid si Elisabeta jpg
Regina Letizia Regele Felipe profimedia 0866103621 jpg
Printul Joachim al Danemarcei si Printesa Marie   GettyImages 476990258 jpg
Maxima, Letizia, Amalia, Felipe și Willem la muzeul STRAAT, Profimedia (7) jpg
Prințul William prima apariție după Paște Foto Getty Images (1) jpg
Regina Letizia a Spaniei și Regina Maxima a Țărilor de Jos Foto Profimedia (1) jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
FotoJetSofia a Suediei jpg
Regina Letizia la dineul regal de la Amsterdam profimedia 0865800243 jpg
Printesa Martha Louise a Norvegiei si Durek Verrett jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Prințul Haakon al Norvegiei in SUA, aprilie 2024   Casa Regală 3 jpg
Regina Letizia profimedia 0865793910 jpg