Oglindă, oglinjoară, cine e cea mai frumoasă din familia regală? Meghan o rivalizează pe Kate la siluetă!

2 martie, 2024

Cele două cumnate regale sunt extrem de stricte cu ritualurilor lor, mai ales când vine vorba despre obiceiurile lor alimentare. Kate are o talie ca trasă prin inel. Cum de-a ajuns Meghan s-o concureze la siluetă?

image

Fără să-și dea seama, ducesa și prințesa au același obicei de dimineață. Kate Middleton adoră o varietate de preparate sănătoase și delicioase și, culmea, consumă același lucru pe care îl adoră și Meghan Markle. E vorba despre smoothies la micul-dejun.

Prințesa Catherine se pare că preferă o combinație de kale, spirulină, matcha, spanac, ridichi, pătrunjel și fructe de pădure, în timp ce „rivala” sa își prepară băutura pe care o consumă dimineața sau, cel mai adesea, după-amiaza, din măr, kale, spanac, lămâie și ghimbir. Soția Prințului Harry spune că asemenea mix îi oferă mai multă energie decât o ceașcă de cafea.

În timp ce Kate, aflată acum în recuperare post-operatorie, trebuie să aibă un meniu aparte, care să contribuie din plin la revenirea ei completă, Meghan pare să fie fidelă alegerilor alimentare pe care le-a făcut de-o viață întreagă.  

image

În ultima perioadă, mulți s-au întrebat dacă Meghan n-a slăbit cumva prea mult, fiind mai filiformă ca niciodată. Dacă a exagerat cu topirea kilogramelor în plus de după cele două sarcini ale ei, rămâne fix la latitudinea ei să decidă.

„Când se stresează, de-abia dacă mănâncă”, ne explică o sursă în Life & Style. „Prietenii ei spun că a slăbit cel puțin 7kg”, a continuat sursa să confirme ceea ce vizibil cu ochiul liber. Chiar dacă e prea firavă pentru gustul unora, trebuie să recunoaștem că fosta actriță americană este plină de energie și cu forme perfect proporționate.

Conform celor scrise de ducesă în The Tig, blogul de lifestyle pe care l-a avut înainte de a-l cunoaște pe Prințul Harry, și informațiilor publicate ulterior în biografia Finding Freedom (2021), a lui Omid Scobie, Meghan își începe ziua cu un pahar mare de apă caldă cu lămâie, obicei benefic digestiei și, implicit, pierderii în greutate.

Dieta lui Meghan Markle

În ceea ce prive te dieta lui Markle, ea trebuie să fie echilibrată. În 2016, ducesa a spus, în Better Health, că preferă „mâncatul ca stil de viață”, nu regimurile de slăbire. Ce înseamnă asta? Că e atentă la ce consumă.

Când lucra la serialul Suits, era vegană pe timpul filmărilor și, în weekenduri, dădea dovadă de flexibilitate în alegerile culinare făcute. „Nu vreau să mă înfometez”, recunoștea fostul star hollywoodian. Și nici acum nu e adepta dietelor stricte. Adoră supa de dovleac și linte, crumble-ul cu fructe de pădure și ghimbir, puiul Adobo (specific filipinezilor) și chiar prăjitura cu lămâie, pentru care a ș devenit faimoasă pe social media în urmă cu câțiva ani.

Ducesa de Sussex  foto   GettyImages jpg
Mai multe pentru tine...

În afara preparatelor vegetariene, Meghan recomandă tuturor tacos cu pește și sushi sau sosul și Bolognese delicios pe care-l prepară atunci când programul îi permite i-l serve te cu paste sau pe alte mâncăruri. „Îmi plac la nebunie bolurile cu acai! Pui fructele de acai în blender, împreună cu alte fructe proaspete, cocos, puțină miere, granola (adică un amestec de ovăz, nuci, semințe, miere sau zahăr brun) și polen de albine”, ne-a oferit ducesa o alternativă sănătoasă la deserturile din comerț.

Nu e adepta extremelor

Meghan crede în moderație, nu în eliminarea completă a unor alimente din meniu. Astfel, gustă și cartofi prăjiți, ciocnește câte un pahar de vin roșu și arde toate caloriile în plus în timpul ședințelor de hot yoga pe care le face cu regularitate. Ei bine, se vede rezultatul efortului depus de ea și, dacă e să le comparăm pe celor două cumnate regale, nici nu știm care arată mai bine!

foto - GettyImages, Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Zara Tindall, Profimedia (3) jpg
Prințesa Catharina Amalia, Profimedia jpg
Prințesa Victoria Prințul Daniel Regina Mary și Frederik GettyImages 689775904 jpg
Prințul Harry  sursa foto   GettyImages jpg
Regele Charles, Regina Camilla, Ducesa Sophie la garden party   profimedia 0871186615 jpg
Prințul Harry la Londra profimedia 0871266789 jpg
Kate Middleton culoarea anului 2024 jpg
Prințul Marocului Foto Instagram jpg
Printul Harry   profimedia 0871259953 jpg
Prințul Archie 5 ani Foto colaj jpg
Regina Letizia a Spaniei Foto Profimedia jpg
Regele Charles și Prințul William Foto Getty Images
Printul Haakon, Printesa Mette Marit, Regele Harald, Regina Sonja cu Maia Sandu in Norvegia   FOTO Casa Regală norvegiană (5) jpg
Regina Mary si Regina Silvia a Suediei   Casa Regală daneză (2) jpg
Regina Camilla, GettyImages (6) jpg
Prințesa Victoria și Prințesa Sofia FotoJet (2) jpg
Regina Letizia, Infanta Sofia si Regele Felipe   GettyImages 1492368713 jpg
Charlene de Monaco profimedia 0870449785 jpg