„Mi-e dor de Kate!". Întors la lucru, William a transmis un mesaj din partea Prințesei de Wales

1 martie, 2024

După lipsa suspectă de la ceremonia funerară a Regelui Constantin al Greciei, viitorul monarh britanic și-a reluat responsabilitățile regale. Și nu oricum, ci aducând cu el un mesaj din partea soției sale, aflate încă în convalescență.

image

Prințul William a vizitat Sinagoga Western Marble Arch la două zile după ce a invocat „motive personale” și-a lipsit de la slujba de pomenire a nașului său, de care era destul de apropiat, Regele Constantin al Greciei.

În urma lipsei lui de la evenimentul la care au participat și alte familii regale, Palatul Kensington a simțit nevoia să emită un scurt comunicat de presă în care să precizeze că soția prințului, Kate Middleton, „se simte bine” în procesul său îndelungat de recuperare post-operatorie.

Având în vedere că William a anunțat în ultima secundă că nu va participa la ceremonia de pomenire a Regelui Greciei, s-a creat mare vâlvă pe marginea subiectului. Acesta poate fi și motivul pentru care, la prima sa apariție publică după absența lui suspectă de la evenimentul cu mare fast, William a ținut să facă public un mesaj personal venit din partea lui și a soției sale.

„Anti-semitismul nu trebuie să existe în societate”, a început să vorbească Prințul William când a vizitat sinagoga respectivă. „Prejudecățile n-au ce căuta în societate. Am mai spus-o și-o repet și acum – vreau toți să știți că puteți vorbi despre aceste lucruri și experiențele voastre”, a adăugat moștenitorul tronului britanic în discuția sa cu supraviețuitorii Holocaustului, după care a continuat cu mesajul din partea lui Kate Middleton.

„Atât Catherine, cât și eu suntem amândoi îngrijorați cu privire la creșterea anti-semitismului semnalată de voi în această dimineață. Îmi pare rău că ați experimentat așa ceva! De asta mă și aflu acum aici, vreau să vă asigur că oamenilor le pasă și sunt dispuși să vă asculte. Nu putem să trecem cu vederea acest aspect...”, a conchis William.

Mai multe pentru tine...

„Mi-e dor de Kate!”, a ținut să îi răspundă interlocutoarea Prințului William, în asentimentul tuturor celor care ne gândim adesea la prințesa aflată încă în recuperare.

E important că Wiliam a menționat-o pe Kate în contextul actual, când fanii prințesei mai au puțin și explodează din cauza secretomaniei păstrate de la palat cu privire la problema ei mesiacală.

Nici în ziua de azi, după mai bine de-o lună de la operație suferită pe 16 ianuarie, nu știm ce a cauzat internarea lui Kate în spital și operația abdominală majoră făcută. Iar acum stăm cu toții și așteptăm orice veste despre viitoarea regină britanică. Noroc cu soțul ei, care ne-o mai aduce în prim plan din când în când!

foto - GettyImages



Recente pe Ok! Magazine

Prințul Marocului Foto Instagram jpg
Printul Harry   profimedia 0871259953 jpg
Prințul Archie 5 ani Foto colaj jpg
Regina Letizia a Spaniei Foto Profimedia jpg
Regele Charles și Prințul William Foto Getty Images
Printul Haakon, Printesa Mette Marit, Regele Harald, Regina Sonja cu Maia Sandu in Norvegia   FOTO Casa Regală norvegiană (5) jpg
Regina Mary si Regina Silvia a Suediei   Casa Regală daneză (2) jpg
Regina Camilla, GettyImages (6) jpg
Prințesa Victoria și Prințesa Sofia FotoJet (2) jpg
Regina Letizia, Infanta Sofia si Regele Felipe   GettyImages 1492368713 jpg
Charlene de Monaco profimedia 0870449785 jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (5) jpg
Harry la Invictus, Instagram jpg
Regele Frederik și Regina Mary Foto Profimedia jpg
Kate Middleton Printul William Foto Profimedia jpg
Printul Harry si Charles jpeg
Prințul Albert și Prințesa Caroline foto Facebook jpg
Marele Duce Henri, Marea Ducesa Maria Teresa, Marele Duce Guillaume, Marea Ducesa Stephanie, Printul Charles si Printul Francois   FOTO Kary Barthelmey, Maison du Grand Duc (1) jpg