Cum l-a făcut Prințesa Diana de râs pe William în fața celor mai frumoase femei din lume

23 septembrie, 2023

Viitorul rege britanic și-a amintit cum s-a înroșit complet la față, în adolescență, din cauza mamei sale, care s-a gândit să-I facă o surpriză într-o bună zi…

image

În ce a constat surpriza? Prințesa Diana le-a adunat pe topmodelele lui preferate pentru a-l saluta pe adolescentul regal. Prințul s-a rușinat pe loc, pentru că avea o mică pasiune pentru Naomi Campbell, Cindy Crawford și Christy Turlington, cele trei modele și unele dintre cele mai frumose femei din lume fiind în afișele de pe pereții dormitorului lui.

Vorbind într-un documentar ITV, denumit „Diana, Our Mother”, în 2017, Prințul William și-a amintit câteva momente inedite petrecute cu mama lui. „Ea a plănuit ca, într-o bună zi, când mă întorceam de la școală să vină Cindy Crawford, Christy Turlington și Naomi Campbell acasă la noi și ele să mă aștepte în capul scărilor. Aveam vreo 12-13 ani atunci și aveam postere cu ele pe pereții camerei mele”, a început William să povestească.

Prințesa Diana cu fiul ei cel mare foto  GettyImages jpg

„Când le-am văzut, m-am făcut tot roșu la față, n-am știu ce să zic și m-am fâstâcit. Cred că m-am și împiedicat pe scări și am căzut. Am fost complet depășit de situație!”, a ținut să adauge prințul. „Dar aceasta este o amintire foarte dragă mie, pe care mi-o voi aminti toată viața mea. Ea era iubitoare, dar și amuzantă, un soi de clown”, a conchis Prințul Wiliam.

Prințesa Diana își dorea o viață cât mai normală pentru copiii ei. Îi băga pe furiș în cinematografe, în baruri unde se serveau burgeri și îi ducea în excursii cu mașina, fără să știe nimeni despre astea„ Mama valorifica toate momente de intimidate pe care le aveam în familie. Ea a decis că, indiferent ce se întâmpla în viețile noastre, noi ne comportam cât de normal posibil”, a dezvăluit acesta.

Prințul William cu Prințesa Diana foto  GettyImages jpg
Mai multe pentru tine...

Prințul Harry a fost și el „victima” glumelor Prințesei Diana, despre care spune că se comporta ca un copil adesea. „Unul dintre motto-urile ei în ceea ce mă privea pe mine era să fiu cât mai năbădăios, doar să nu fiu niciodată prins. Ea era unul dintre cei mai năzdrăvani părinți pe care i-am întâlnit vreodată”, a declarat Harry despre cea care i-a dat viață.

„Venea să ne urmărească cum jucam fotbal și ne strecura dulciuri în șosete. Adora să scrie cele mai nepotrivite felicitări posibile. Stăteam eu liniștit la școală și descopeream câte un bilețel de la ea. Scria despre ceva extrem de rușinos sau amuzant. Nici nu îndrăzneam să deschid bilețelele ei de teamă ca profesorii sau colegii mei să-și dea seama ce scria înăuntru”, a povestit și Prințul Harry despre distracțiile petrecute cu mama lui.

Foto - GettyImagesRecente pe Ok! Magazine

Regele Ferdinand și Regina Maria, Casa Regala1 (1) jpg
Kate Middleton acuzată de rasism foto profimedia 0825740666 jpg
Printul William si Printesa Kate la Royal Variety Performance  GettyImages 1813805244 jpg
Ducesa Sophie (9) jpg
Kate, William, Victoria și Daniel, Profimedia jpg
Regele Charles foto  GettyImages jpg
Castelul Windsor a fost decorat de Crăciun (4) jpg
Majestatea Sa Margareta, Principele Radu si Principesa Sofia la Seara Curajului Civic la Palatul Regal  Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (14) jpeg
Prințul Louis și familia regala britanica la Trooping The Colour 17 iunie 2023 FOTO Profimedia (6) jpg
Meghan Markle, Kate Middleton foto  GettyImages jpg
Printesa Leonor (1) jpg
Kate Middleton in serialul The Crown jpg
Contele Nikolai de Monpezat și familia, Profimedia jpg
Omid Scobie, Profimedia jpg
Meghan, Camilla și Kate la înmormântarea Reginei, 2022, GettyImages 1425178231 jpg
Kate Middleton nu a purtat robă de ceremonie în Scoția (3) jpg
Harry şi Meghan FOTO Profimedia
Regina Elisabeta si Regele Charles jpg