Kate n-a făcut o impresie bună la prima întâlnire cu William. A fost totul un dezastru!

22 septembrie, 2023

La începutul relației viitorului rege britanic cu soția sa, a existat un moment penibil, peste care cei doi amorezi regali au trecut cu zâmbetul pe buze. Se pare că Kate a făcut o mică greșeală…

image

Prima întâlnire cu un prinț nu se uită niciodată. Și asta mai ales că Prințesa de Wales a avut emoții și a încercat să facă o glumă în fața viitorului rege britanic și… n-a reușit decât să se facă de râs. Kate Middleton s-a gândit că sparge gheața dintre ea și membrul marcant din monarhia britanică făcând o glumă, doar că nu i-a ieșit deloc, ci, mai mult, s-a pus singură într-o lumină deloc flatantă.

Heart Radio ne informează că, la prima lor întâlnire, Kate a încercat să facă o reverență în fața lui Willim, ca glumă, doar că și-a pierdut echilibrul și a căzut. Mai mult de-atât, în căderea ei, l-a lovit peste mână pe prinț și acesta și-a vărsat băutura pe el. Un dezastru și mai multe nu! S-a ales praful de încercarea prințesei de-a părea cool în fața fiului Regelui Charles al III-lea.

image

Dar nu numai ea s-a făcut de râs la începutul idilei lor! William a recunoscut că și el a fost extrem de stângaci în prezența lui Middleton. Cum a încercat s-o impresioneze pe viitoare regină britanică? „Încercam să-i gătesc niște cine sofisticate. Dar tot ce se întâmpla în bucătărie era să ard câte ceva. Tot timpul, lua foc câteva ceva, se vărsa… Ea stătea undeva mai în spate și încerca să mă ajute. Ajungea să preia controlul asupra întregii operațiuni”, a declarat amuzat William pentru Press Association.

Mai multe pentru tine...
image

Prințesa de Wales a recunoscut, la un moment dat, că a roșit în momentul în care l-a întâlnit pe Prințul William pentru priam dată. „Cred că am devenit roșie în obraji când te-am întâlnit și am început să mă fâstâcesc, eram extrem de timidă”, a recunoscut Kate în fața soțului său.

„Când am întâlnit-o prima dată pe Kate, știam că era ceva special legat de ea. Știam că era ceva ce vreau să descopăr la ea…”, a recunoscut Prințul William despre mama celor trei copii ai săi.

foto - GettyImagesRecente pe Ok! Magazine

Kate Middleton acuzată de rasism foto profimedia 0825740666 jpg
Printul William si Printesa Kate la Royal Variety Performance   GettyImages 1813805244 jpg
Ducesa Sophie (9) jpg
Kate, William, Victoria și Daniel, Profimedia jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Castelul Windsor a fost decorat de Crăciun (4) jpg
Majestatea Sa Margareta, Principele Radu si Principesa Sofia la Seara Curajului Civic la Palatul Regal   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (14) jpeg
Prințul Louis și familia regala britanica la Trooping The Colour 17 iunie 2023 FOTO Profimedia (6) jpg
Meghan Markle, Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Printesa Leonor  (1) jpg
Kate Middleton in serialul The Crown jpg
Contele Nikolai de Monpezat și familia, Profimedia jpg
Omid Scobie, Profimedia jpg
Meghan, Camilla și Kate la înmormântarea Reginei, 2022, GettyImages 1425178231 jpg
Kate Middleton nu a purtat robă de ceremonie în Scoția (3) jpg
Harry şi Meghan FOTO Profimedia
Regina Elisabeta si Regele Charles jpg
Printul William oportunist jpg