De ce nu și-a luat Kate „Adio!” de la regină pe patul de moarte. Meghan e de vină!

20 aprilie, 2023

Prințesa de Wales a trebuit să-și păstreze distanța de Balmoral, unde Regina Elisabeta a II-a își trăia ultimele clipe de viață, în timp ce alți membri seniori ai familiei regale se grăbeau la ajungă la căpătâiul suveranului. De ce n-a reușit Kate să-și ia „Adio!” de la Regină?

image

Kate Middleton a fost distrusă de faptul că ea n-a reușit să-și ia „Adio!” de la regină, în momentele în care aceasta se afla pe patul de moarte, însă, loială până la capăt, a strâns din dinți și și-a făcut datoria. Ce misiune secretă avea de îndeplinit în acele clipe dramatice?

Viitoarea regină a Marii Britanii primise o misiune extrem de importantă. În timp ce regina își dădea ultima suflare, Kate trebuia să se asigure că o ține pe Meghan Markle la distanță, că o împiedică pe cumnata ei să ajungă la Balmoral, în încăperea în care regretatul monarh își trăia ultima zi din viață. Cel puțin asta susține un scriitor regal.

Prințesa de 41 de ani a rămas în Windsor să aibă, chipurile, grijă de copiii ei, de parcă n-avea nicio bonă la dispoziție cu care să-i lase în acele ore cruciale. Cei mai importanți membri ai familiei regale britanice se grăbeau toți să ajungă în Scoția pentru a se afla la capătâiul reginei, în septembrie 2022, când aceasta căzuse la pat.

Biograful regal Robert Jobson – care a scris „Our King” – susține că decizia a fost luată pentru ca toată lumea să se asigure că Prințul Harry n-ar fi avut scuza de-a o aduce și pe Meghan Markle la Balmoral. Dacă Harry știa că venea și Kate, ar fi spus tuturor că-și aduce și el soția, lucru nedorit de nimeni la acel moment.

În acele clipe critice, Regele Charles a pus piciorul în prag și-a ordonat ca numai copiii și nepoții să fie cu Regina în ultimele ei ore de viață, e de părere Jobson, care a vorbit despre acest subiect delicat în Daily Telegraph din Australia. Tot el susține că Charles a ținut să adauge că „nu e potrivit pentru soții să ia parte” la așa ceva, în ciuda faptului că Sophie Wessex a fost la Balmoral.  

„De fapt, voia să spună clar și răspicat că Meghan nu era primită cu brațele deschise”, a declarat acesta în NZ Herald. „Kate s-a sacrificat și a stat acasă în mod voit, cu toate că tot ce-și dorea pe lume era să fie cu Regina în ultimele ei clipe de viață. Acest lucru a distrus-o pe Kate și-a făcut-o s-o disprețuiască pe Meghan și mai mult decât până atunci”, a continuat expertul regal.

image
Mai multe pentru tine...

„Dar regele nu-i putea spune direct lui Harry că n-o voia pe Meghan în apropierea Reginei, așa că a intervenit în mod personal și i-a cerut lui Kate să nu vină tocmai pentru a se asigura că astfel o ține la distanță pe Meghan”, a adăugat scriitorul.

În acea zi fatidică, Prințesa de Wales a fost zărită ieșind din Castelul Windsor pentru a merge să-și ridice copiii de la școală, când, de fapt, „tot ce-și dorea era să fie lângă Regină”. Harry a ajuns cu întârziere la căpătâiul bunicii sale după ce aceasta își dăduse ultima suflare, la vârsta de 96 de ani. Iar Meghan și-a păstrat, într-adevăr, distanța. Întocmai ca Middleton.

Foto - GettyImages



Recente pe Ok! Magazine

Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Samuel Chatto, nepotul Prințesei Margret, s a apucat de olărit   Instagram 7 (4) jpg
Regina Letizia Regele Felipe profimedia 0867585293 jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (1) jpg
Prințul Christian al Danemarcei Foto Instagram Casa Regală Daneză (2) jpg
Prințul Nikolaos al Greciei și Prințesa Tatiana Foto GettyImages (5) jpg
Kate Middleton, Prințesa Charlotte  foto   Getty jpg
Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0867505361 jpg
Kate Middleton și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
Regele Juan Carlos la regata   profimedia 0857530431 jpg
FotoJet Harry și Louis jpg
Prinţesa Haya de Iordaniei si Sarah Ferguson la evenimentul Fundatiei Maiden Factor   Instagram (7) jpg