De ce William nu i-a fost alături lui Kate când a făcut anunțul legat de cancer. Unde era Prințul?

26 martie, 2024

Vineri a fost o zi ca nicio alta pentru monarhia britanică. Mult așteptata revenire a lui Kate Middleton a fost dulce amară.

William și Kate, Wales, Profimedia jpg

Căci da, Prințesa a publicat o filmare cu ea, însă anunțul dureros i-a întristat pe oamenii din întreaga lume. Într-o intervenție fără precedent, după o perioadă intensă de speculații legate de starea de sănătate a Prințesei de Wales, Catherine și-a făcut apariția singură, în curtea reședinței sale. A stat așezată pe o bancă, iar în spate exista un peisaj superb de primăvară: copaci și flori. Noutatea este că Prințesa Kate a apărut singură, fără copii și fără William. Alteța Sa regală a dezvăluit că a început chimioterapia preventivă.

Kate Middleton jpeg

Mulți s-au întrebat care este motivul lipsei Prințului de Wales. William a fost abătut în ultima perioadă și mai mult absent de la îndatoririle regale.

După distribuirea filmării BBC, unii telespectatori din întreaga lume și utilizatori ai rețelelor sociale s-au grăbit să se întrebe de ce soțul lui Kate, Prințul William, nu a apărut alături de ea în videoclip, scrie publicația HELLO!.

Potrivit ”The Times”, surse regale au spus: „De data aceasta, a fost vorba despre o femeie puternică, o prințesă curajoasă, care vine cu un mesaj către națiunea ei. Nu avea nevoie să îi stea cineva alături, pentru că a fost o declarație de curaj. Singură împotriva bolii.” Și au făcut referire și la prințul de Wales, în vârstă de 41 de ani: „El și familia au sprijinit-o pe Kate din umbră”.

Cumva, soțul nu a fost vizibil în filmare, însă am fost lăsați să înțelegem că William o sprijină 100%.

Printul William si Printesa Kate   GettyImages 1244997863 jpg
Mai multe pentru tine...

Între ei există o complicitate adorabilă, chiar dacă tabloidele și-au împânzit paginile cu zvonuri legate de o presupusă amantă, o fostă vecină de-ale lui Kate.

Corespondentul regal al revistei HELLO!, Danielle Stacey, a mai remarcat: „Ni s-a spus că Prințesa de Wales și-a scris singură discursul. Era așadar potrivit ca tot singură să-l transmită public. Apropiații lui Kate îi menționează adesea tăria de caracter, iar mesajul ei este în mod cert un exemplu uriaș în acest sens. Prințesa l-a pomenit pe soț, a lăsat să se înțeleagă că sunt împreună în această luptă. El este o sursă de mângâiere și liniștire și, fără îndoială, Prințul este mândru de curajul soției sale și că a ales să dea vestea în felul ei.”

Foto: Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle  GettyImages jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul William în vizită la o fermă urbană, GettyImages (4) jpg
Majestatea Sa Margareta la Turnu Severin FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
FotoJet Meghan și gemul jpg
Kate și Carole Middleton  jpg
FotoJet Maxima jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis profimedia 0867105943 jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Charlene și Albert de Monaco împreună cu copiii în Germania, la Hamburg, Foto GettyImages (9) jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg