Detaliul important care a scăpat multor fani regali, după ce a fost publicat portretul Prințului George

23 iulie, 2024

Prințesa de Wales este autoarea celui mai recent portret regal al moștenitorului regal George, care marchează împlinirea celor 11 ani de viață a primului său născut.

Kate Middleton și Prințul George, Foto Getty (2) jpg

O nouă fotografie a Prințului George, făcută de mama sa, Prințesa de Wales, a fost lansată luni pentru a sărbători cea de-a 11-a aniversare a viitorului rege.

Este posibil însă ca unii fani regali să fi omis un mic detaliu, deoarece imaginea alb-negru a fost încărcată pe contul oficial de Instagram al Prințului William și al Prințesei Kate.

Prințul George a împlinit 11 ani, Instagram PNG

Se pare că fotografia care a apărut pe fluxul principal al cuplului regal este o versiune ușor decupată a fotografiei originale, decupaj care ”i-a tăiat mâinile” lui George, anunță publicația HELLO!.

Și nu, de data aceasta, nu mai este vorba de Photoshop, ci de un detaliu interesant legat de mâinile tânărului.

Versiunea completă a fost încărcată pe Instagram în secțiunea Stories, care preia imagini mai lungi, dezvăluind un detaliu adorabil. Tânărul regal poartă o brățară a prieteniei la încheietura mâinii sale stângi.

Prințul George full size, 11 ani, Instagram jfif

Palatul Kensington a refuzat să dezvăluie cine i-a dăruit lui George accesoriul.

Mama sa, Prințesa Kate, în vârstă de 42 de ani, a realizat fotografia la începutul acestei luni la Windsor. Instantaneul îl arată pe George radiind în fața camerei, aplecându-se ușor în față în timp ce stă pe o bancă de piatră, foarte elegant și matur în costumul lui. Tânărul s-a schimbat mult, a crescut considerabil în ultimul an.

Se pare că brățările prieteniei sunt foarte apreciate în familia regală. O astfel de brățară poartă și micuța Charlotte și, surpriză, chiar și Regele Charles.

Este posibil să fie o legătură specială a copiilor cu bunicul, mai ales pe fondul provocărilor de sănătate care au zguduit în ultimele luni familia regală britanică.

Menținând tradiția, Kate își fotografiază copiii cu ocazia zilelor lor de naștere. Chiar și în acest an dificil, a reușit să realizeze portretele regale atât de apreciate de fani. Chiar și ziua Reginei Camilla a marcat-o în urmă cu câteva zile cu o imagine inedită, surprinsă tot de ea, însă e adevărat, nu nouă, ci de acum câțiva ani.

Mai multe pentru tine...
Camilla fotografiată de Kate PNG

Foto: GettyImages & Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Frederik, Mary, Christian, Profimedia jpg
Printul Hisahito al Japoniei si mama sa, Printesa Kiko, si tatal sau, Printul Fumihito de Akishino  profimedia 0894784690 jpg
regi și prinți cu barbă  foto   GettyImages jpg
Kate, William, George, Charlotte și Louis GettyImages 1243027787 jpg
Regina Mary și Regele Frederik, Profimedia (7) jpg
Regina Camilla Foto Profimedia (2) jpg
Prințul William Foto Getty Images jpg
Ducesa Sophie la Ziua Ordinului Jartierei Foto Getty Images (3) jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Harry si Archie
Regele Harald, Regina Sonja, Printul Haakon, Printesa Mette Marit, Printul Sverre Magnus si Printesa Ingrid Alexandra la nunta din Norvegia Printesa Martha Louise cu Durek Verret   profimedia 0903435870 jpg
Kate și William, GettyImages (6) jpg
Prințesa Diana, Profimedia (2) jpg
Printesa Anne, Regele Charles si Regina Consoara Camilla   profimedia 0746361096 jpg
Prințesa Kate, Prințul William, copiii Wales George, Charlotte, Louis, GettyImages (1) jpg
Prințul William și Prințul Harry Foto Profimedia jpg
Prințul Carl Philip și Prințesa Sofia Foto Profimedia (1) jpg
regina elisabeta harry meghan jpeg