Amorul nebun dintre Charles și Camilla și trădarea Dianei, filmul complet. Familia regală se teme

27 septembrie, 2022
camilla profimedia jpg

 Palatul Buckingham încearcă să protejeze reputația Regelui Charles, în timp ce Netflix se pregătește să arate dedesubturile căsătoriei sale cu Diana , în noul serial The Crown .

Următorul sezon al dramei va scoate la suprafață ruptura relației de cuplu, divorțul din 1996 și moartea Prințesei în anul următor.

Un trailer lansat pentru cea de-a cincea serie îi arată pe Diana ( Elizabeth Dekicki) și Charles (Dominic West  ) pregătindu-se pentru interviuri de televiziune despre relația lor.

Serialul, care va fi difuzat în noiembrie, la doar câteva luni după ce Charles a devenit rege, vede, de asemenea, un reporter descriind despărțirea lor drept un „război total”.

Un prieten al noului rege a criticat serialul, calificându-l drept „exploatator” și spunând că „nu va avea nicio reținere în a altera reputația oamenilor”.

Sursa regală a mai subliniat că producția este o „dramă, nu un documentar”.

„Ceea ce oamenii uită este că există ființe umane reale și vieți reale în centrul acestui lucru”, au spus ei pentru The Telegraph .

Cea de-a cincea serie se va întinde pe anii 1990 și va cuprinde inclusiv evenimentele din 1992. Atunci prințul Andrew și regele Charles s-au despărțit de soțiile lor, iar prințesa regală a divorțat de soțul ei, Mark Phillips, iar o parte din castelul Windsor a ars. În această perioadă, Charles i-a recunoscut și lui Jonathan Dimbleby că a comis adulter cu Camilla.

Moartea Prințesei Diana, care s-a produs în 1997, nu va fi acoperită decât în ​​cea de-a șasea și ultima serie.

Filmările pentru ultima serie au fost amânate la începutul acestei luni, după moartea Reginei Elisabeta a II-a.Recente pe Ok! Magazine

meghan - harry
kate middleton william avion jpg
charles - meghan - camilla
kate - william- copii
Printesa Margaret profimedia 0423858100 jpg
Sarah Ferguson 3    Instagram jpg
profimedia 0088036669 jpg
Regina Camilla, Profimedia jpg
camilla - charles
andrew-  fergie
Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (5) jpg
Regina Elena, Regina celor 3 exiluri jpg
regina letizia profimedia 0740160680 jpg
Moza din Qatar GettyImages 167794832 jpg
kate  william 24 jpg
kate-  william
printesa diana
Regina Elisabeta a II a, Prințul Harry, Meghan Markle  sursa   Getty jpg