Foarte sobru! Prima apariție publică a Regelui Charles, de când draga sa noră a recunoscut că are cancer

27 martie, 2024

Monarhul britanic a lăudat-o pe Prințesa de Wales pentru curajul ei de a vorbi public despre problema de sănătate pe care o are.

Regele Charles în audiențe, Profimedia jpg

Charles al III-lea, Regele Marii Britanii, a luat cuvântul la masa rotundă în timpul unei audiențe ce s-a ținut ieri la Palatul Buckingham, cu lideri religioși comunitari din toată Marea Britanie care au luat parte la un program Windsor Leadership Trust, încurajând și susținând dialogul, armonia și înțelegere confesională, într-un moment de tensiune internațională sporită.

Suveranul britanic a fost foarte sobru la eveniment, dar și foarte elegant. Regele Charles a îmbrăcat un costum de zi, gri, cu cămașă albă, cravată, batistă, însă mina sa era mai degrabă tristă.

Monarhul nu trece prin momente prea roz, căci se află în plină terapie anticanceroasă, după ce i s-a pus diagnosticul în februarie. Chiar nepotul său a mărturisit că este foarte frustrat, întrucât tratamentul este extins și-l scoate ”pe tușă” o perioadă mult prea mare, pentru gusturile sale.

Regele a fost fotografiat și în timp ce se deplasa cu limuzina de la Castelul Windsor, înspre reședința sa de la Clarence House.

Și aici, regele a fost reperat îngândurat.

Cumva, polul de interes al tuturor s-a mutat înspre Prințesa de Wales, care urmează, de asemenea, o chimioterapie preventivă.

Un purtător de cuvânt al Palatului Buckingham a spus că Majestatea Sa este „atât de mândru de Catherine, pentru curajul ei de a vorbi public, așa cum a făcut”.

HELLO! a concluzionat că după perioada petrecută împreună în spital, atât Charles, cât și Kate au fost tratați la Clinica din Londra la începutul acestui an, Regele ”este în cele mai bune relații cu nora sa dragă.” Oricum, prințesa este nora sa preferată. Cu Ducesa Meghan nu a legat niciodată o prietenie, iar interacțiunile dintre ei au fost mereu formale.

Foto: Profimedia & GettyImages



Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle  GettyImages jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul William în vizită la o fermă urbană, GettyImages (4) jpg
Majestatea Sa Margareta la Turnu Severin FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
FotoJet Meghan și gemul jpg
Kate și Carole Middleton  jpg
FotoJet Maxima jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis profimedia 0867105943 jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Charlene și Albert de Monaco împreună cu copiii în Germania, la Hamburg, Foto GettyImages (9) jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg