Fosta iubită a lui Harry, Cressida, suferă cumplit, iar prințul n-are nicio reacție. Nu-l lasă Meghan?

4 august, 2024

Întreaga familie regală e îndurerată din cauza tragediei care a avut loc pe 3 august, însă Harry nu dă niciun semn de regret. E ținut din scurt de soția sa, Meghan?

image

În cursul zilei de ieri, 3 august, a fost făcută publică vestea morții surorii fostei iubite a Prințului Harry, Cressida Bonas, care era cât pe ce să ajungă soția prințului, dacă ar fi acceptat viața la palat. Ei bine, după asemenea tragedie, fiul cel mic al regelui n-a dat niciun semn că-i pasă de suferința celei pe care o percepea ca pe soția lui cândva.

Sora Cressidei Bonas, Pandora Cooper-Key, a murit la 51 de ani după ce s-a luptat cu mai multe forme de cancer timp de două decenii din viața ei. Cressida a fost iubita Prințului Harry din 2012 până în 2014, adică fix înainte de-a o întâlni pe Meghan Markle, iar acum are nevoie de tot sprijinul din lumea ca să poată trece peste durerea simțită odată cu despărțirea definitivă de sora ei.

Pandora, sora Cressidei, a fost diagnosticată cu cancer acum 24 de ani, când n-avea mai mult de 26 de ani, iar anul acesta, în martie, își planifica deja înmormântarea după ce primise vestea că avea o tumoare inoperabilă la creier.

image

Lupta îndelungată a Pandorei cu cancerul a început în 2000, când i s-a descoperit complita boală pentru prima dată. A avut celule canceroase în obraz, ochi, sinus, sân și, într-un final, la creier.  În 2016, a suferit mai multe crize, care o lăsau inconștientă câte o săptămână. Cu alte cuvinte, a fost iadul pe pământ pentru sora Cressidei.

The Times a numit-o pe Pandora „iubită fiică, mamă adorată și sora de care ne va fi extrem de dor”, pe 3 august. Cressida a primit lovitua cruntă de-a se despărți de sora ei vitregă, pe care a încercat s-o ajute cât a putut de mult, iar fostul ei iubit n-a dat niciun semn de compasiune sau regret cu privire la tragedia întâmplată.

Ce-i drept, în toată această muțenie deranjantă a prințului, se întreabă destulă lume dacă nu cumva Harry este ținut din scurt de soția sa, Meghan Markle, care nu i-ar permite să arate sentimente înduioșătoare în fața niciunei foste iubite de-ale lui.

Mai multe pentru tine...
Cressida Bonas cu Prince Harry  foto   Profimedia jpg

Pe de-o parte, au dreptate cei care o bănuiesc pe Meghan că-l ține pe Harry în „lesă scurtă”, comportamentul ei acaparator fiind atât de vizibil chiar și în spațiul public. Ea stă tot timpul cu mâinile pe el în public, se agață de brațul lui și încearcă să-l controleze cât mai mult. Nici nu vrem să știm cum e acasă la cei doi soți!

Pe de altă parte, e posibil ca Harry să fi rupt complet legătura cu fosta lui viață din UK. Adică și cu fostele lui iubite. Sau mai ales cu ele. Și atunci să nu-și păstreze tăcerea în mod intenționat în asemenea situație cruntă pentru fosta lui mare iubire. Ci să acționeze destul de insensibil doar pentru că are alte priorități acum.   

foto - Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton foto Instagram (2) png
Printesa Charlene, Printul Albert, Printul Jacques si Printesa Gabriella la picnicul princiar   profimedia 0905633011 jpg
Lucas Tindall fiu Zara profimedia 0905573697 jpg
Regele Frederik, Printul Christian si Regina Mary   de la palat la ferma   Casa Regala daneza jpg
fratele Principele Radu, medicul Dan Gabriel Duda, la inmormantarea mamei   Casa Majestatii sale (10) jpg
Regina Letizia și Regele Felipe profimedia 0905973065 jpg
Principesa Sofia la Palatul Elisabeta sept 2024   Casa Majestatii Sale (3) jpg
Regele Charles la Balmoral Foto Getty Images (4) jpg
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
Meghan Markle și Prințul Harry în Columbia Foto Profimedia (1) jpg
Trooping The Colour 2017 jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry Foto GettyImages 1 jpg
Regele Charles la expozitia florala a Royal Horticultural Society   Casa Regala britanica (4) jpg
Noua Regina Maori din Noua Zeelanda Kuini Nga   Getty Images, Profimedia jpg
Frederik, Mary, Christian, Profimedia jpg
Printul Hisahito al Japoniei si mama sa, Printesa Kiko, si tatal sau, Printul Fumihito de Akishino  profimedia 0894784690 jpg
regi și prinți cu barbă  foto   GettyImages jpg