Fostul iubit al Prințesei Stéphanie de Monaco, omorât cu sălbăticie! Ce s-a întâmplat?

12 noiembrie, 2022

Sora prințului aflat pe tron, Albert al II-lea, se află în fața unei tragedii care, cel mai probabil, o afectează destul de mult, în ciuda faptului că e vorba despre pierderea unei persoane din trecutul ei. Fostul ei iubit, Mario Oliver (71), a fost descoperit fără suflare într-o vilă din Republica Dominicană, în urmă cu numai câteva zile.

image

Dar cine este acest fost iubit al Prințesei Stéphanie de Monaco? Omul de afaceri francez s-a bucurat de mult succes professional în țara lui natală, unde a lucrat ca model, după care a devenit un cunoscut al cluburilor de noapte din Paris. În 1981, s-a mutat în Los Angeles și și-a extins afacerile. A devenit proprietarul unor cluburi de noapte precum The Gate și Vertigo în timp ce conducea cu mână de fier și restaurantele Tryst, Le Petit Four și Linq.

Atunci a fost momentul în care afaceristul a întâlnit-o pe Prințesa Stéphanie de Monaco, care n-avea mai mult de 22 de ani în acel moment. Cei doi au devenit un adevărat power couple la scurt timp după prima lor întâlnire!

Cel cunoscut drept „Prințul cluburilor de noapte” a cunoscut-o pe Stéphanie de Monaco prin intermediul unui paparazzo care le-a propus să pozeze împreună într-una dintre seri. Olivier era divorțat și cu 13 ani mai în vârstă decât Stéphanie.

La acea vreme, prințesa era într-o relație sentimentală cu Rob Lowe și se bucura de oarece succes în muzică după lansarea primelor două single-uri Ouragan și Flash în 1986. Imediat ce l-a întâlnit pe fermecătorul francez, Prințesa Stéphanie de Monaco a exclamat: „De-abia l-am văzut și ceva s-a și întâmplat între noi!”.

„Olivier întreținea imaginea unui om care bea șampanie în loc de vin, zbura la prima clasă și nu la economic și care avea la braț cele mai frumoase femei”, scria Los Angeles Times în 1987. Mario avea o reputație de playboy arătos și irezistibil în fața femeilor. „Mario s-a născut la modă!”, spunea până și prietenul lui, David Gothard.

După o vreme, celebrul cuplu s-a mutat într-o casă din Beverly Hills, unde aveau o piscină frumoasă și trei pui de căței. „Eu trăiesc o viață normală, nu pe cea a unei vedete…”, ținea prințesa să precizeze la un moment dat.

După numai un an petrecut împreună, cei doi s-au despărțit, iar Stéphanie de Monaco a ajuns la altar cu bodyguardul ei, Daniel Ducruet. Tatăl prințesei nu a fost de acord cu noua relație amoroasă a ei și nu și-a dat binecuvântarea pentru a se căsători, susține Telegraph, în 2001. Sora Prințului albert de Monaco are trei copii, doi dintre ei – Pauline și Louis – concepuți cu Ducruet. Mai târziu, Stéphanie de Monaco a adus-o pe lume pe Camille Gottlieb, care a văzut lumina zilei în Monte Carlo, în 1998.

În ceea ce îl privește pe Mario Oliver, afaceristul a continuat să-și extindă afacerile în California. A divorțat de două ori și a fost arestat, în 1982, pentru suspiciunea de-a viola o tânără de 19 ani, după ce acesta recunoscuse agresiunea sexuală.

Totuși, cum a murit Mario Oliver?

Fostul model și proprietar al unui club de noapte din Los Angeles și-a găsit moartea într-un mod tragic. Mario a fost sugrumat până a murit de către niște hoți care au dat buzna în casa lui din Las Terrenas și i-au spart seiful pentru a-i fura ceasurile Rolex, susține Deadline. Presa locală a divulgat că Oliver a murit din cauza unei traume la cap și a faptului că s-a pus mare presiune manuală pe gâtul lui pe 26 octombrie 2022. O adevărată tragedie, cum spuneam!

Mai multe pentru tine...

După moartea acestuia, partenerul lui de afaceri, Jim Colachis, a stat de vorbă cu Daily Beast: „Mario adora să se afle în prim plan! A fost o persoană minunată, un showman extraordinar, partener de excepție și un tată grozav!”, a conchis acesta.

Foto - Profimedia, GettyImagesRecente pe Ok! Magazine

regina - charles - camilla
meghan versus kate jpg
kate
Prințul Harry și Meghan Markle la Gala Ripple of Hope, 2022, Getty (1) jpg
Prințul William și Prințesa Kate Middleton (5) jpg
Familia Regala dezbinata la 5 ani de la moartea Regelui Mihai jpg
Contesa de Wessex, Getty (1) jpg
harry si meghan
Lady  Susan Hussey   profimedia 0742168522 jpg
Printesa mostenitoare Catarina Amalia a Olandei   RVD Koninklijk Huis si Regele Willem Alexander (2) jpg
harry si meghan profimedia 0742538807 jpg
Prințul Harry și Meghan Markle, Profimedia (1) jpg
harry  meghan
kate si william
Meghan Markle, Prințul Harry 4  sursa   Profimedia jpg
familia regala  din Monaco
Prințesa de Wales 1  foto   GettyImages jpg
kate si william