Harry, invitat la încoronare, dar scos din testament?

16 martie, 2023

Ducele de Sussex a criticat multe la familia regală britanică, de când a părăsit-o la începutul anului 2020. După cartea și documentarul explozive ale Prințului Harry, să fie oare începutul sfârșitului pentru tată și fiu?

image

În ciuda disensiunilor între Harry și familia sa, acesta a fost invitat, alături de soția lui, Meghan Markle, la încoronarea Regelui Charles al III-a, de pe 6 mai. Dacă acceptă invitația, se zvonește că Ducii de Sussex vor fi tratați cu mare răceală de către restul familiei regale. Iar Charles să îi pregătească oare lovitura de grației fiului său cel mic?

Titlurile regale primite de copiii lui Harry, Archie și Lilibet, care au fost făcuți Prinț și Prințesă recent, par o ramură de măslin oferită fiului răzbunător. Totuși, o informație uluitoare a apărut acum, care are potențialul de-a distruge complet relația și așa șubredă dintre tată și fiu.

Se pare că resentimentele pe care le are Regele Charles sunt mai puternice decât ne putem imagina. Comentatorul regal Daniela Elser, care a scris un editorial răsunător în New Zealand Herald, susține că Ducele de Sussex nu va primi nimic în testamentul tatălui său.

În schimb, testamentul în avantajează clar pe fiul său cel mare, Prințul William și moștenitorul tornului regal, dar și pe copiii acestuia. De unde i-a venit lui Elser asemenea idee trăznită? Ei bine, Regina Elisabeta a II-a a decis, în anii ’90, ca familia regală să plătească și ea taxe, ca orice muritor de rând din Marea Britanie, iar acest lucru are urmări și-n ziua de azi...

Mai multe pentru tine...

Parte din această înțelegere pe care regretata regină a negociat-o are în vedere ca banii proveniți de la un suveran la altul să nu fie taxați cu rata de 40% cu cât sunt taxate moștenirile în mod normal. Drept urmare, William e scutit de această taxă imensă, având în vedere că este moștemnitorul tronului. În același timp, Harry este supus taxei nemiloase, lucru care poate duce la excluderea lui completă din testamentul regelui tocmai pentru a nu fi achitată o sumă de bani imensă.

Evident că asemenea lucru nu este încă confirmat, însă cu siguranță că este un subiect important de pe masa de discuții a monarhului aflat acum la putere. Banii vorbesc întotdeauna, nu-i așa?

Până la urmă, de ce să plătească familia regală o sumă consistentă de bani pentru nerecunoscătorul Harry?! Mai mult, e posibil ca Harry să-l împingă pe tatăl lui la asemenea gest extrem, dacă continuă să tăvălească în noroi numele familiei regale, nu credeți?

foto - GettyImagesRecente pe Ok! Magazine

kate-  william
Leti Letizia GettyImages 1463820452 jpg
Printesa Mary de Windsor, singura aliata a lui Wallis Simpson jpg
harry archie meghan markle jpeg
Seicul Mana al Maktoum si Seica Mahra, fiica emirului Dubaiului jpg
Charles, William și Harry jpg
Regina Margrethe a II a a Danemarcei trebuie sa treaca printr o operatie la coloana   pagina oficiala (6) jpg
Meghan Markle ca mămică, profimedia 0761419650 jpg
Charlotte Casiraghi Andrea Pierre GettyImages 1476278226 jpg
Meghan Markle 1  foto   GettyImages jpg
Regele Charles și Emmanuel Macron jpg
Harry și Meghan GettyImages 994638046 jpg
Caroline și Charlene de Monaco GettyImages 1063451102 jpg
Charles Spencer Amelia Kitty profimedia 0226074243 jpg
Printul Philip, Regina Elisabeta, Barack Obama, Michelle Obama   profimedia 0282411211 jpg
George, Charlotte și Louis, copiii Wales, Getty (3) jpg
Printesa Beatrice si fiul vitreg Wolfie   profimedia   0746682093 jpg
Charles și Camilla, Profimedia jpg