Harry și Meghan pleacă din Marea Britanie după înmormântarea Reginei

20 septembrie, 2022
mexit jpg

Prințul Harry și Meghan Markle se întorc în California după slujba de înmormântare a Reginei Elisabeta.

„Meghan și Harry nu vor rămâne după înmormântarea Reginei. Evident, ei nu erau pregătiți să rămână în Marea Britanie atât de mult timp”, a spus o sursă după moartea Majestății Sale. „A fost o săptămână emoționantă și sfâșietoare – dar, firește, așteaptă cu nerăbdare să ne întoarcă la Lilibet și Archie. Nu au stat niciodată atât de mult timp departe de copiii lor”.

Harry, în vârstă de 38 de ani, și Meghan, în vârstă de 41 de ani, deplâng moartea Majestății Sale, care s-a produs pe 8 septembrie. Deși Harry a renunțat la totul pentru a fi alături de bunica lui după ce a aflat că starea ei de sănătate se înrăutățește, din păcate nu a reușit să ajungă la timp să-și ia rămas-bun, căci era încă în avion când a murit.

Meghan nu se afla împreună cu soțul ei când acesta a aterizat în Scoția, unde Regina și-a dat ultima suflare la Castelul ei Balmoral, dar ulterior i s-a alăturat la Londra pentru a fi aproape de cei îndoliați.

„Meghan a simțit că ar fi greșit să meargă la Balmoral, având în vedere istoricul ei cu familia regală”, a spus o sursă despre actriță. „A fost doar familia directă și ea nu ar fi fost binevenită acolo.

„Moartea Reginei i-a apropiat, dar pe lângă faptul că au fost văzuți în public împreună, Harry, William, Kate și Meghan nu au petrecut timp singuri, în patru”, a susținut o persoană. „Au comunicat despre logistică, dar cam atât”.Recente pe Ok! Magazine

Regina Rania în SUA jpg
diana si andrew profimedia 0595571834 jpg
Printul William Printul Harry funeralii regina Elisabeta foto EPA EFE
3 regina elisabeta a marii britanii tanara 10 jpg jpeg
Prinţesa Diana
sarah86 jpg
FotoJetEle jpg
charles37 jpg
william harry 2 jpg
eg2 jpg
Letizia în SUA (5) jpg
clar2 jpg
Kate Middleton (5) jpg
Meghan Markle si regina Elisabeta  png
Regii Spaniei (6) jpg
bhutan profimedia 0723909669 jpg
tev jpg
charles901 jpg