Kate are nevoie de odihnă și liniște acum, iar copiii ei sunt scoși din cameră dacă încalcă o regulă

13 februarie, 2024

Prințul William și Kate Middleton sunt niște părinți implicați în creșterea celor trei copii ai lor și au reguli clare în ceea ce privește educarea lor. Iar aceste reguli trebuie respectate mai ales acum, când mama lor se află în recuperare port-operatorie.

image

Prinții de Wales formează o echipă bine sudată când vine vorba de copiii lor, Prințul George (10), Prințesa Charlotte (8) și Prințul Louis (5), însă cei mici au o regulă de la care nu trebuie să se abată mai ales acum, când Kate are nevoie de liniște și odihnă după operația abdominală suferită pe 16 ianuarie.  

Conform comunicatului de presă emis de Palatul Kensington luna trecută, Prințesa de Wales se va afla în recuperare până după Paști și, până atunci, trebuie să respecte la literă recomandările medicilor, care i-au impus un program relaxant, lipsit de stres și oboseală.  

De când au devenit părinți, Kate și William s-au înțeles perfect în privința stilului de parenting practicat. Ei își „încurajează copiii să vorbească despre sentimenele lor”, însă, în același timp, toate discuțiile sau activitățile sunt întrerupte în momentul în care cei mici ridică vocea.

„Țipatul le este strict interzis copiilor și orice ton ridicat practicat de cei mici are urmări – cel care a încălcat regula este scos din încăpere, drept pedeapsă”, susținea o sursă regală în The Sun, în iunie 2020. Iar, în această perioadă dificilă pentru mămica regală, această regulă este mai importantă ca niciodată.

Odată înlăturat copilul care țipă, acesta este așezat pe „canapeaua vorbelor”. Ce înseamnă asta? În primul rând, Kate și Will opresc țipetele pe loc, după care copilul zvăpăiat este scos cu grijă, fără nervi, din încăpere și condus pe o canapea, unde se discută despre sentimentele celui care a simțit nevoia să ridice vocea.  

În mod normal, când un copil se poartă urât e pedepsit să stea singur în camera lui și să se gândească în liniște la ce a făcut. Ceea ce fac diferit soții regali e să-i ofere celui mic șansa de a se elibera de sentimentele care l-au determinat să ridice vocea, fiind alături de el și provocându-l la o discuție relaxată.  

Mai multe pentru tine...

„George, Charlotte sau Louis sunt îndepărtați în încăpere pentru a li se vorbi calm de către unul dintre părinți. Situația le este explicată copiilor și li se pun în vedere consecințele faptelor lor. Și totul se face cu calm, Kate sau William nu încep să țipe ei la copii”, a continuat să explice sursa de la palat.

Ei bine, acum Middleton nu este tocmai în poziția de-a se ridica oricând din pat, pentru a înlătura copilul neastâmpărat din cameră și a-l provoca la o discuție pe „canapeaua vorbelor”. Însă William e la datorie! El a preluat toate responsabilitățile regale de aproape o lună și se ocupă de copii zilnic, împreună cu bona lor.

Dar prințesa se simte tot mai bine, a reușit chiar să părăsească Windsor zilele trecute, pentru prima dată de când a fost operată, și să schimbe puțin decorul. Iar, dacă copiii îi dau bătăi de cap, tatăl lor este oricând prin preajmă pentru a aplica regula de bază din casa lor – nimeni nu țipă la nimeni.

foto - Profimedia, Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Printesa Theodora si logodnicul ei, Matthew Jeremiah Kumar   profimedia 0721654746 jpg
Prințesa Maria Olympia a Greciei GettyImages 1676789486 jpg
Printesa Beatrice si Edoardo Mapelli Mozzi   profimedia 0851446362 jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Regina Rania a Iordaniei profimedia 0851809443 jpg
Prințul Harry  foto   GettyImages(1) jpg
Prințul Andrew și fosta soție, Sarah Ferguson (2) jpg
regele harald al norvegiei (3) jpg
Regina Letizia (2) jpg
harry william kate hepta 2759303 jpg jpeg
Printul Ernst August de Hanovra si Printesa Caroline de Monaco la balconul Palatului Princiar din Monaco   GettyImages 77978912 jpg
Prințul Pavlos și Prințesa Marie Chantal profimedia 0851475097 jpg
Prințul Harry prezent la Londra pe 7 septembrie 2023 la ceremonia WellChild Awards, Profimedia jpg
Prințul și Prințesa Michael de Kent GettyImages 2034834696 jpg
Thomas Kingston si Lady Gabriella Windsor, alaturi de Regele Charles la Ascot 2023   profimedia 0785167256 jpg
Kate și William în negru 1, Getty jpg
Regina Camilla jpg
Regina Letizia (1) jpg