Kate se află de 10 zile în spital și copiii ei n-au vizitat-o nici măcar o dată

26 ianuarie, 2024

Prințul William și-a vizitat soția în fiecare zi de când s-a operat, însă cei trei copii ai lor nu au intrat niciodată în incinta spitalului în ultimele 10 zile de când Kate Middleton e internată.

de ce nu au voie copiii lui kate middleton sa pastreze toate cadourile de craciun 30538000 jpg

Prințesa de Wales a fost internată în London Clinic marțea trecută pentru a se opera la nivel abdominal, urmând să rămână sub supravegherea medicilor până la două săptămâni de la intervenția chirugicală „majoră”. Pacienta regală se va întoarce la îndatoririle oficiale abia după Paști, când se așteaptă să se fi recuperat în totalitate.

În tot acest timp, Kate se bucură de sprijinul familiei sale și ține legătura cu copiii ei zilnic. Însă doar pe Facetime, nu și fizic. Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis n-au vizitat-o pe mama lor în spital nici măcar o dată până acum. Care să fie motivul?

În timp ce William s-a dus zilnic la căpătâiul soției sale, cei mici nu și-au vizitat mama, conform celor publicat de The Sun. Publicația susține că cei trei copii au fost la școală în această perioadă, fiind ocupați cu activitățile lor școlare, iar duminica și-au petrecut-o cu bunicii lor, Carole și Michael Middleton. Așadar nu au apucat să-și vadă mama?

Kate, William, George, Charlotte și Louis GettyImages 1243027787 jpg

Puțin probabil ca acesta să fie motivul principal pentru care nu și-au vizitat părintele la spital. Mai degrabă, tatăl lor consideră că nu e momentul s-o vadă pe mama lor pe patul de spital, în recuperare, preferând ca întreaga familia să se întâlnească acasă, într-un mediu cunoscut și plăcut de cei mici. Mai mult, ambii părinți regali încearcă din răsputeri ca viața copiilor să nu se schimbe prea mult în toată această perioadă complicată pentru toți.

Kate este o mămică foarte implicată în creșterea copiilor ei, îi duce la școală și face cu ei tot felul de activități școlare și extrașcolare. Iar simplul fapt că se află încă pe patul de spital n-o împiedică pe prințesă să comunice zi de zi cu copiii ei, conform celor publicate de Hello!.

Kate Middleton şi Prinţul William, cu cei trei copii, George, Charlotte şi Louis jpeg
Mai multe pentru tine...

„Kate vorbește cu copiii pe telefon cu video atunci când e plecată de-acasă în străinătate și sunt ferm convinsă că asta a făcut și acum, când e internată în spital”, ne-a pus în vedere editorul regal Emily Nash. „Iar copiii de-abia așteaptă s-o vadă imediat ce ea se simte mai bine. Kate adoră să-și petreacă timpul cu familia ei și arde de nerăbdare să fie externată și să-și poată îmbrățișa în voie copiii”, a continuat aceasta.

Atât William, cât și Kate petrec cât de mult timp pot cu copiii lor, îi duc la meciuri sportive, la concerte și sunt cei care-i lasă la școală și îi aduc apoi înapoi acasă. Mai mult, Prințesa de Wales și Prințul William încearcă, pe cât posibil, să fie acasă înainte ca cei mici să se culce seara. „Cât timp ce află Kate în spital, William e acasă și încearcă să păstreze lucrurile cât mai normale pentru familia lor”, a conchis experta regală.  

foto - Instagram Royal Family, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton culoarea anului 2024 jpg
Prințul Marocului Foto Instagram jpg
Printul Harry   profimedia 0871259953 jpg
Prințul Archie 5 ani Foto colaj jpg
Regina Letizia a Spaniei Foto Profimedia jpg
Regele Charles și Prințul William Foto Getty Images
Printul Haakon, Printesa Mette Marit, Regele Harald, Regina Sonja cu Maia Sandu in Norvegia   FOTO Casa Regală norvegiană (5) jpg
Regina Mary si Regina Silvia a Suediei   Casa Regală daneză (2) jpg
Regina Camilla, GettyImages (6) jpg
Prințesa Victoria și Prințesa Sofia FotoJet (2) jpg
Regina Letizia, Infanta Sofia si Regele Felipe   GettyImages 1492368713 jpg
Charlene de Monaco profimedia 0870449785 jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (5) jpg
Harry la Invictus, Instagram jpg
Regele Frederik și Regina Mary Foto Profimedia jpg
Kate Middleton Printul William Foto Profimedia jpg
Printul Harry si Charles jpeg
Prințul Albert și Prințesa Caroline foto Facebook jpg