La 8 ani, William i-a spus lui Charles că-l ura pentru că o făcea pe mama lui să plângă

17 mai, 2023

Viitorul rege britanic a fost martorul principal la toată trauma suferită de mama lui când era măritată cu Regele Charles.

image

William era la o vârstă la care înțelegea perfect că părinții lui nu erau fericiți împreună. El asista, fără să vrea, la certurile lui Charles cu Prințesa Diana, care se lăsau, de cele mai multe ori, cu lacrimi nesfârșite vărsate de mama lui. Mai mult, după fiecare ceartă, William se simțea neputincios, neștiind ce să facă pentru a-i mai estompa din durerea Dianei.   

Părinții lui William erau tot mai nefericiți împreună și, drept urmare, s-au separat în 1992, după care au divorțat în 1996. Prințul a crescut, s-a însurat, la rândul lui, și a devenit tatăl a trei copii superbi, însă trauma din copilărie, când o vedea pe mama lui atât de tristă, nu l-a păsăsit nicicând.

Scriitoarea regală Katie Nicholl de dezvăluit în cartea sa din 2010, William and Harry, că viitorul rege britanic chiar s-a luat de tatăl lui în copilărie, după ce părinții lui tocmai se certaseră rău. „Nu mai suporta să-i vadă pe părinții lui cum se ciondăneau tot timpul”, a declarat scriitoarea în Express UK. La un moment dat, înfuriat la culme de situația tensionată din familia lui, prințul a trântit ușa după el și a fugit în curte, unde nu-i mai putea auzi pe mama și pe tata țipând unul la altul.

William era atât de supărat pe tatăl lui, încât i-a spus: „Te urăsc, Papa! Te urăsc atât de mult! De ce o faci pe mami să plângă tot timpul?”. După ce i-a adresat asemenea cuvinte lui Charles, Diana era în încăpere și, auzindu-și fiul cel mare cum îi lua partea, a izbucnit din nou în lacrimi emoționată.

William avea 8 ani atunci și știa că mariajul părinților lui se zdruncina din toate încheieturile. Era de partea mamei lui și, afectat de tristețea ei, îi aducea adesea șervețele ca să-și șteargă lacrimile, când Diana se închidea în camera ei și plângea.

image
Mai multe pentru tine...

Într-un final, cuplul regal a decis să-și încheie căsnicia. Iar Diana a ținut să le dea chiar ea vestea divorțului băieților ei. „S-a asigurat că primele persoane care aveau să afle despre divorț erau William și Harry. Diana a mers singură la Ludgrove, școala băieților, pentru a-i informa personal. Harry s-a supărat cel mai  mult, având în vedere că era mai mic decât Williamși nu înțelegea bine complexitatea situației, în timp ce William s-a împăcat cu ideea destul de rapid. I-a spus Dianei «Dacă asta o să te facă o mămică mai fericită, atunci asta e de făcut!».”

Foto - GettyImages



Recente pe Ok! Magazine

Regele Charles, mesaj de Paște, Profimedia jpg
Charles și William, Getty (2) jpg
Meghan Markle și Prințul Harry 1 jpg
Hugh Grosvenor si Printul William   Getty Images jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages, Instagram jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Kate Middleton vaccin colaj jpg
Regele Felipe, Regina Letizia și Leonor, de Ziua Spaniei foto GettyImages 1731552999 jpg
Regina Camilla foto Getty Images (2) jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Regele Charles în audiențe, Profimedia jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
FotoJetEugenie și Beatrice jpg
Printese si regine cu probleme de sanatate si cumpene   Casa Regala jpg
Margareta a României cu surorile Sofia și Maria Facebook jpg
Harry, Charles, Peter Phillips, Anne, Andrew și Edward la înmormântarea Reginei în 2022, GettyImages jpg
pippa kate jpeg
Kate Middleton foto getty images instagram jpg