Prințesa Diana, la munca de jos. A fost menajeră, chelneriță și bonă înainte de-a se muta la palat

27 aprilie, 2023

Înainte de căsnicia ei faimoasă cu cel care este acum Regele Charles, Lady Di n-a dus o viață tocmai glamorous. De fapt, a muncit pe brânci ca să se întrețină!

image

A captat atenția lumii întregi înainte de-a ajunge la altar cu Prințul Charles și asta tot prin prisma relației ei cu cel care avea să devină tatăl copiilor ei. Născută Diana Frances Spencer, fosta Prințesă de Wales provenea dintre-o familie bogată, aristocrată, cu o istorie îndelungată, care ajunge până la regii Stuart. Familia Dianei a locuit pe o proprietate regală, în Sandringham, până în 1975, și avea relații strânse cu Regele George al VI-lea, Regina Mamă și Regina Elisabeta a II-a. În ciuda acestor privilegii, Diana nu s-a ferit de muncă!

Divorțul părinților ei au avut un impact major asupra copilăriei Dianei, care a fost trimisă la internat, ca orice copil de nobilime, unde s-a chinuit să facă față pretențiilor intelectuale. După ce a picat câteva examene importante, și-a încheiat cu chiu-cu vai studiile și s-a întors în Londra, unde s-a mutat cu câteva colege de apartament și a început să lucreze pentru a-și plăti facturile.

Câștiga nu mai mult de 5 lire sterline pe oră ca bonă și nu s-a ferit nici de munca de jos. A fost menajeră și chelneriță, servind cocktailuri clienților într-un local din apropiere. Familia ei înstărită îi oferea toate resursele financiare posibile, astfel încât Diana să nu trăiască cu grija zilei de mâine. Cu toate astea, ea și-a dorit să lucreze și să se întrețină singură, doar pentru a se simți că făcea ceva doar pentru ea și se integra perfect în anturajul în care se învârtea.

Pe vremea când devenise iubita Prințului Charles, lucra ca asistenta educatoarei la o grădiniță. Atunci a fost momentul în care Lady Di a fost prezentată marelui public, presa britanică publicându-i fotografia în curtea grădiniței, înconjurată de copii.

image
Mai multe pentru tine...

În 1981, când Diana avea 20 de ani, ea și Chales și-au anunțat public logodna și atunci a fost începutul unei noi vieți pentru ea. Tânăra sfioasă s-a mutat din apartamentul pe care-l împărțea cu prietenele ei direct în Clarence House, pentru a se pregăti pentru intrarea și integrarea în familia regală britanică.

Restul este istorie în ceea ce o privește pe una dintre cele mai emblematice personalități publice din lume. S-a căsătorit cu prințul, a făcut doi copii, a divorțat și apoi și-a încheiat viața prematur într-un accident auto petrecut la Paris.

Foto - GettyImages



Recente pe Ok! Magazine

Regina Camilla, Joia Mare, Profimedia (2) jpg
Regele Charles, mesaj de Paște, Profimedia jpg
Charles și William, Getty (2) jpg
Meghan Markle și Prințul Harry 1 jpg
Hugh Grosvenor si Printul William   Getty Images jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages, Instagram jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Kate Middleton vaccin colaj jpg
Regele Felipe, Regina Letizia și Leonor, de Ziua Spaniei foto GettyImages 1731552999 jpg
Regina Camilla foto Getty Images (2) jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Regele Charles în audiențe, Profimedia jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
FotoJetEugenie și Beatrice jpg
Printese si regine cu probleme de sanatate si cumpene   Casa Regala jpg
Margareta a României cu surorile Sofia și Maria Facebook jpg
Harry, Charles, Peter Phillips, Anne, Andrew și Edward la înmormântarea Reginei în 2022, GettyImages jpg
pippa kate jpeg