Pa, pa, Will și Kate! Camilla își aduce în prim plan familia și îi îndepărtează pe copiii lui Charles

1 aprilie, 2023

După ce-a fost cea mai urâtă femeie din Marea Britanie - pe vremea când avea o relație prea apropiată cu Regele Charles, însurat pe-atunci cu Prințesa Diana - Camilla Parker-Bowles atrage din nou atenția cu planul diabolic pe care ar intenționa să-l pună în aplicare în calitate de Regină a Marii Britanii.

image

Familia a fost prioritatea Reginei Consoarte în ultima vreme, mai ales când vine vorba despre privilegii regale, susține RadarOnline. În timp ce familia Windsor continuă să se înțepe reciproc cu săgeți otrăvite, se pare că soția Regelui Charles al III-lea încearcă să-și împingă copiii biologici în față și să-i trimită la „plimbare” pe copiii monarhului britanic.

Copiii Camillei, concepuți cu fostul ei soț Andrew Parker Bowles — Tom Parker Bowles (48) și Laura Lopes (45) — „au parte deja de multe avantaje, având în vedere cine este mama lor, însă ea își dorește mai mult pentru ei, pe măsură ce descoperă și ea atuurile noii ei puteri”, a dezvăluit o sursă pentru publicația mai sus menționată.

„Se discută deja despre cum să primească copiii ei apartamente în Palatul Buckingham sau Kensington sau niște proprietăți regale noi-nouțe. Unii sunt de părere că Regina Camilla îi îndepărtează pe membrii familiei lui Charles. Și toată lumea se întreabă dacă nu cumva acesta a fost planul ei de la bun început!”, a continuat sursa pe același ton îngrijorător.

Planul măreț al Reginei Consoarte – care, by the way, e posibil să fie intitulată Regina Marii Britanii după încoronarea din 6 mai 2023! – s-ar pune în practică fără pic de ezitare dacă n-ar exista în peisaj moștenitorul tronului britanic, Prințul William (40) și soția sa, Prințesa de Wales, Kate Middleton (40). Și, având în vedere că nu mai e mult până la încoronarea lui Charles, tensiunea se acumulează tot mai mult…

„Se zvonește că cei cinci nepoți adolescenți ai Camillei vor participa la ceremonie cu Charles”, a mărturisit apropiatul regal. „Ea își dorește ca aceștia să fie la fel de vizibili precum vor fi copiii lui William și ai lui Kate în ziua cea mare”, a adăugat sursa. Ce-i drept, Prinții George (9) și Louis (4) și Prințesa Charlotte (7) vor lua parte la ceremonia din Westminster Abbey și e posibil să aibă un rol mai important decât simpli participanți.

Mai multe pentru tine...

„Camilla nu prea e apropiată de ei”, a punctat sursa. „Acest lucru constituie un motiv în plus pentru care Camilla își dorește ca Tom și Lara să fie adăugați în toate lucrurile în care sunt implicați membrii familiei regale”, conchide acesta. Însă William pare că a mirosit întreaga operațiune și își dorește ca tatăl lui să pună piciorul în prag în acest sens.

„El e de părere că tatăl lui ar trebui s-o confrunte pe soția lui. Cu toate că William e deranjat de planul Camillei, el îl blamează mai mult pe Charles pentru întreaga situație decât pe ea. Camilla a fost întotdeauna cea care s-a impus în relația lor, iar regele nu suportă confruntările”, susține RadarOnline.

Rămâne de văzut dacă Kate și Will vor fi dați la o parte, prin simplul fapt că cei trei copii ai lor vor fi băgați într-un con de umbră la ceremonia de încoronare, și dacă copiii și nepoții Camillei vor face un pas înainte cu această ocazie. Sperăm că nu.

Foto - GettyImagesRecente pe Ok! Magazine

Kate si William getty jpg
George, Charlotte și Louis, copiii Wales, Getty (3) jpg
Regina Camilla la Garden Museum (2) jpg
Prințesa Eugenie și Jack Brooksbank, Getty jpg
Charlene de Monaco profimedia 0780585767 jpg
Regina Letizia profimedia 0781947731 jpg
Prințul Harry  foto   Gettyimages jpg
Kate Middleton, Prințesa de Wales, la rugby, Foto Profimedia (1) jpg
charles si camilla profi 8 jpg
diana si harry   profimedia jpg
printesa diana printul william jpg
Regele Charles a revenit la Londra (2) jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Charles, William și Harry jpg
Printul Harry GettyImages 1258476251 jpg
Prințul Harry cu verișoarele Eugenie și Beatrice jpg
Regele Thailandei profimedia 0573895261 (3) jpg
kate cu tiara jpg