Lady Louise, pe urmele prințeselor Leonor a Spaniei, Ingrid a Norvegiei și Elisabeta a Belgiei

26 august, 2024

Nepoata Reginei Elisabeta nu vrea să fie mai prejos decât celelalte tinere de la casele regale europene și a decis deja ce vrea să facă cu viața ei.

Lady Louise, GettyImages (4) jpg

E clar! Prințesele de azi fac Armata! Pe modelul prințeselor Leonor a Spaniei și Ingrid a Norvegiei, și Lady Louise vrea să îmbrățișeze cariera militară.

Se pare că nepoata Regelui Charles, Lady Louise Windsor, aspiră să devină prima femeie din Familia Regală care servește în armată de la regretata Regină Elisabeta a II-a încoace. Tânăra de 20 de ani este în prezent membră a Corpului de formare a ofițerilor universitari de la St. Andrews.

Ea dorește să urmeze serviciul militar ca tatăl său, Prințul Edward, dar ca și alte rude de sex masculin. În ciuda scurtului său stagiu în Royal Marines în 1987, Prințul Edward, cel mai tânăr fiu al Reginei Elisabeta, a plecat după doar câteva luni.

Regele a servit atât în Royal Air Force, cât și în Royal Navy din 1971 până în 1976, în timp ce unchiul lui Lady Louise, Prințul Andrew, căzut acum în dizgrație, a fost pilot de elicopter al marinei în timpul războiului insulelor Falklands. O sursă a dezvăluit pentru „The Sun” că Lady Louise vorbește adesea despre „cât de dornică este să aibă o carieră în armată, servind regele și țara”, după modelul celorlalte prințese de la casele europene: Prințesa Leonor a Spaniei, Prințesa Ingrid Alexandra a Norvegiei, Prințesa Elisabeta a Belgiei...

Mai multe pentru tine...

Pagina sa de LinkedIn indică, de asemenea, interesul său pentru o carieră militară, alături de diplomație sau drept. Dacă se va alătura armatei după terminarea ultimului an de universitate anul viitor, Lady Louise va fi prima femeie din Familia Regală care va face acest lucru de la regretata regină, care a servit ca comandant junior în cadrul Serviciului teritorial auxiliar în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, informează „The Mirror”.

Oricum, fiica Prințului Edward are o latură mai băiețoasă, ea fiind pasionată și de cursele de trăsuri, precum bunicul său, Prințul Philip, și participând și la concursurile ecvestre, la probele de sărituri.

FOTO: Profimedia, Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Nicolae și Alina ai României colaj Facebook jpg
Prințul William și Prințul George jpg
Kate Middleton, Prințul William, Profimedia (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
fratele lui Kate Middleton, James Middleton, si sotia sa, Alizee Thevenet   FOTO Instagram jpg
Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg
Meghan Markle  GettyImages jpg
Regele Charles al III lea cu rugbistele din Noua Zeelanda   GettyImages 2170662093 jpg
FotoJet William și mătușa jpg
Regina Letizia a Spaniei Foto Profimedia (6) jpg
Prințul Willia Foto Profimedia jpg
Prințesa Diana  foto   Profimedia jpg
Prințul Carl Philip și Prințesa Sofia, Profimedia (4) jpg
Printul Sverre Magnus al Norvegiei   Casa Regala norvegiana jpg
FotoJet Eugenie și Bea jpg
Kate Middleton Prințul George și Prințul Louis profimedia 0906155051 jpg
Printesa Stephanie de Monaco, Daniel Ducruet si fiica lor, Pauline Ducruet   Profimedia, Instagram jpg
Regina Mary și Regele Frederik Facebook2 jpg