„Louis și Charlotte parcă sunt din anii ’50!” Meghan n-a vrut „reguli regale idioate” pentru copiii ei

9 martie, 2023

Știm că există multe motive pentru care Ducii de Sussex au părăsit familia regală britanică. Totuși continuă să apară noi detalii care i-ar făcut pe Meghan Markle și pe Prințul Harry să spună că-și doresc altceva de la viață.

lilibet profimedia 0744789847 jpg

În februarie 2020, la numai câteva zile după ce au anunțat public că așteptau al doilea copil, s-a aflat și că Meghan și Harry nu se vor mai întoarce la îndatoririle lor regale.

Într-o carte nouă, scrisă de Tom Quinn, numită „Gilded Youth An Intimate History of Growing Up in the Royal Family”, un fost consilier regal a vorbit despre cât de mult au afectat-o pe Meghan regulile regale.

„Meghan nu suporta să fie controlată de protocolul regal!”, a dezvăluit sursa preluată de publicația Daily Mirror. „De pildă… la Palatul Kensington, membrii familiei regale trebuie să anunțe din timp că vor ieși din palat și unde se vor duce”, a explicat acesta.

În timp ce membrii familiei regale consideră asemenea reguli ca fiind vitale, Meghan le considera „idioate”. „Cred că Charles a fost de acord cu Meghan în mai multe privințe – și el consideră mare parte din protocol ca fiind aiurea, dar tot el recunoaște că nu-i simplu de schimbat. William a fost crescut așa, lucru care se vede și la copiii lui. Louis și Charlotte par niște copii din anii ’50!”, a continuat acesta.

Meghan Markle, Lilibet Diana  sursa   Netflix jpg

Totuși, atunci când faci parte dintr-o familie regală, regulile sunt ne-negociabile, indiferent cât de caraghioase par. „Meghan își dorește altceva pentru copiii ei – își dorește acea libertate americană care-ți permite să spui și să faci ce vrei, să mergi oriunde”, spune sursa citată.

Kate, William, George, Charlotte și Louis GettyImages 1243027787 jpg
Mai multe pentru tine...

E limpede că cei doi părinți obțin exact ceea ce își doresc pentru copiii lor în SUA – o copilărie normală, departe de lumina reflectoarelor și mult mai puține reguli decât la palat pentru cei mici.

Foto - Profimedia, Netflix



Recente pe Ok! Magazine

Prințul William prima apariție după Paște Foto Getty Images (1) jpg
Regina Letizia a Spaniei și Regina Maxima a Țărilor de Jos Foto Profimedia (1) jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
FotoJetSofia a Suediei jpg
Regina Letizia la dineul regal de la Amsterdam profimedia 0865800243 jpg
Printesa Martha Louise a Norvegiei si Durek Verrett jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Prințul Haakon al Norvegiei in SUA, aprilie 2024   Casa Regală 3 jpg
Regina Letizia profimedia 0865793910 jpg
Regina Maxima la dineul de stat din Amsterdam, Profimedia (4) jpg
Regina Letizia a Spaniei, Prințesa Margriet a Țărilor de Jos, Regele Felipe VI al Spaniei, Prințesa Moștenitoare Amalia, Regele Willem Alexander, Prințesa Beatrix și Regina Maxima a Țărilor de Jos, Profimedia jpg
Prințesa Salma a Iordaniei jpg
copii Prințul William și Prințul Harry jpg
Regina Mary și Olena Zelenska Foto Profimedia (1) jpg
banchet de stat la Bruxelles cu Regina Mathilde a Belgiei, Marele Duce Henri de Luxemburg, Regele Philippe al Belgiei si Marea Ducesa Maria Teresa   Casa Regala belgiana (5) jpg
Regele Willem Alexander, Regele Felipe, Regina Letizia și Regina Maxima, Profimedia jpg
FotoJetPippa jpg