„O văd pe Kate aproape zilnic!” Cine e fericitul și ce avertisment public face

21 martie, 2024

În toată nebunia creată de secretomania de la palat, aflăm prea puține lucruri despre prințesa aflată încă în recuperare. Însă există cineva care susține că o vede pe Kate Middleton aproape în fiecare zi, motiv pentru care are un mesaj clar pentru noi...

image

Nu e bine că n-o vedem pe viitoarea regină britanică, în perioada ei de recuperare post-operatorie, nu e bine nici când o vedem și tragem tot felul de concluzii despre felul în care arată, se mișcă, vorbește. Lipsa informațiilor despre îndrăgita prințesă a dat naștere unor speculații uluitoare despre sănătatea lui Kate, mariajul ei cu Prințul William și viitorul său la palat.

Și, în toiul discuțiilor nesfârșite despre Prințesa de Wales, apare cineva care susține că știe mai multe lucruri despre ea decât au fost publicate în ultima vreme în presă. Cine are acces la prințesă în perioada ei de pauză de la responsabilitățile regale?

Kevin Pietersen este numele celui care spune că o vede pe prințesă aproape zilnic, iar acest lucru pare să-l îndreptățească să ne transmită un mesaj clar tuturor. Fostul jucător de cricket britanic dă de pământ cu toate teoriile conspirației „absurde” care circulă acum în privința lui Kate Middleton. Mai mult, acesta susține că îi vede pe Kate și pe William „în cele mai multe zile”, fiind vecinul cuplului regal.

Pietersen locuiește cu soția sa, Jessica, la mică distanță de locul în care Will și Kate au fost surprinși zilele trecute. „Teoriile conspirației legate de Kate sunt complet absurde!”, a început să scrie fostul sportiv pe X, fostul Twitter. „Îi vedem pe Will și pe Kate aproape zilnic și i-am zărit chiar și în ultimele zile”, a continuat acesta sătul de speculațiile care se fac despre unde se află prințesa și ce face ea.

image

„Will & Kate sunt cei mai minunați (n.r. sic) părinți și niște oameni normali, cât mai modești posibil”, a adăugat vecinul viitorilor suverani britanici. „Lăsați-o pe ea și pe familia ei frumoasă în pace!”, a continuat Pietersen pe un ton mai aprig. „Lăsați-o pe Kate să se recupereze după operația suferită!”, ne-a transmis fostul jucător de cricket mesajul său clar, tag-uind și Palatul Kensington în postarea sa.

Se pare că Express.co.uk confirmă apropierea cuplului regal de fostul sportiv și familia lui. Publicația britanică susține că prințesa petrece timpul cu soția lui Pietersen, Jessica, în timp ce se recuperează după intervenția chirugicală suferită pe 16 ianuarie. Dacă e așa sau nu, rămâne de văzut!

Mai multe pentru tine...

foto - GettyImages, Instagram, Profimedia, The Sun



Recente pe Ok! Magazine

Zara Tindall, Profimedia (3) jpg
Prințesa Catharina Amalia, Profimedia jpg
Prințesa Victoria Prințul Daniel Regina Mary și Frederik GettyImages 689775904 jpg
Prințul Harry  sursa foto   GettyImages jpg
Regele Charles, Regina Camilla, Ducesa Sophie la garden party   profimedia 0871186615 jpg
Prințul Harry la Londra profimedia 0871266789 jpg
Kate Middleton culoarea anului 2024 jpg
Prințul Marocului Foto Instagram jpg
Printul Harry   profimedia 0871259953 jpg
Prințul Archie 5 ani Foto colaj jpg
Regina Letizia a Spaniei Foto Profimedia jpg
Regele Charles și Prințul William Foto Getty Images
Printul Haakon, Printesa Mette Marit, Regele Harald, Regina Sonja cu Maia Sandu in Norvegia   FOTO Casa Regală norvegiană (5) jpg
Regina Mary si Regina Silvia a Suediei   Casa Regală daneză (2) jpg
Regina Camilla, GettyImages (6) jpg
Prințesa Victoria și Prințesa Sofia FotoJet (2) jpg
Regina Letizia, Infanta Sofia si Regele Felipe   GettyImages 1492368713 jpg
Charlene de Monaco profimedia 0870449785 jpg