Marea lovitură! Regele Charles le-ar putea lăsa pe Beatrice și pe Eugenie fără titluri

30 septembrie, 2022
charles profimedia jpg

Domnia Regelui Charles va aduce schimbări în cadrul familiei regale regale, așa cum se întâmplă și în alte monarhii europene, potrivit unui expert regal.

Marlene Koenig consideră că noul suveran plănuiește să „limiteze și mai mult titlurile”, continuând schimbarea lansată de regele George al V-lea în 1917.

Printre cei afectați de aceste posibile schimbări ar putea fi fiicele Prințului Andrew, nepoatele iubite ale Reginei, Beatrice și Eugenie.  Chiar dacă dețin titlul de Prințese, Beatrice și Eugenie nu s-au alăturat niciodată familiei regale ca membrii lucrători și și-au croit propriile lor cariere.

„Da, va exista o schimbare și ar putea include retrogradarea lui Beatrice și Eugenie la statutul de fiice ale unui duce”, precizează expertul. George al V-lea a început asta, Charles o va face într-adevăr mai restrictivă, dar va trebui să aibă de-a face în primul rând cu succesiunea egală între sexe – de care majoritatea oamenilor uită”.

Mai multe pentru tine...

Acest lucru însemnă că, dacă Regina Elisabeta a II-a nu ar fi modificat ușor această convenție în 2012, Prințul George ar fi fost singurul copil al Prințului William care ar fi avut dreptul la titlul de prinț.

Mișcarea monarhului a extins acest drept și la ceilalți copii ai Prințului și Prințesei de Wales de acum. Cu toate astea, suverana nu a mai ajuns să acorde titluri copiilor fiului mai mic al lui Charles, Prințul Harry. Archie și Lilibet au devenit eligibili pentru titlu atunci când regele Charles a urcat pe tron, ​​pe 8 septembrie.

Cu toate acestea, nu a fost făcut încă niciun anunț, așa că nu se știe dacă acest lucru va fi oficializat.Recente pe Ok! Magazine

meghan - harry
kate middleton william avion jpg
charles - meghan - camilla
kate - william- copii
Printesa Margaret profimedia 0423858100 jpg
Sarah Ferguson 3    Instagram jpg
profimedia 0088036669 jpg
Regina Camilla, Profimedia jpg
camilla - charles
andrew-  fergie
Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (5) jpg
Regina Elena, Regina celor 3 exiluri jpg
regina letizia profimedia 0740160680 jpg
Moza din Qatar GettyImages 167794832 jpg
kate  william 24 jpg
kate-  william
printesa diana
Regina Elisabeta a II a, Prințul Harry, Meghan Markle  sursa   Getty jpg