Regele Charles își aduce propriul pat și scaunul de toaletă atunci când călătorește

29 septembrie, 2022
charles3profimedia jpg

Noul rege are un set specific de cerințe aunci când călătorește, asta susține un autor regal.

Regele Charles adoră luxul, iar oamenii care au lucrat pentru el susțin că Charles are cerințe specifice atunci când vine vorba de viața lui de zi cu zi. La începutul acestui an, o carte intitulată „The Palace Papers: Inside the House of Windsor” descria modul în care Charles insistă să aducă o varietate de articole atunci când călătorește la casele de la țară ale prietenilor săi.

Autoarea Tina Brown, care a scris și biografia prințesei Diana din 2007, susține că fostul Prinț de Wales își aduce, printre altele, propriul scaun de toaletă și patul.

Camionul care îl însoțește vine cu patul mobil, scaunul de toaletă și hârtia de toaletă Kleenex Velvet. Fostul lui consilier, Michael Fawcett, se asigura, de asemenea, că picturile cu peisaje care sosesc împreună cu el sunt agățate în dormitorul regal.

S-a spus că Fawcett era, de asemenea, responsabil să aducă ursulețul de care Charles era nedespărțit în copilărie într-o pungă de plastic în timpul călătoriilor.  Regele se interesa întotdeauna, înainte de a sosi la destinație, dacă gazdele îi cunosc preferințele culinare și chiar își aducea propriile băuturi.

charles profimedia jpg

Cartea a fost lansată în Marea Britanie atunci când se sărbătorea Jubileul de platină al Reginei.  Brown scrie că Majestatea Sa nu a aprobat niciodată stilul de viață luxos de care se bucură Charles.

El vrea să trăiască în grandoarea edwardiană și a menținut un număr mare de angajați la toate reședințele sale regale, se spune în carte.  Brown a descris consternarea Reginei când Charles și Diana au vizitat moșia Sandringham și au avut nevoie de opt camere pentru întreg personalul lor.

O serie de alte persoane care au lucrat îndeaproape cu familia regală au descris alte cereri ciudate pe care Charles le-a făcut de-a lungul anilor.

Fostul majordom al Dianei, Paul Burrell, a declarat într-un documentar din 2015 intitulat „Serving The Royals: Inside The Firm” că Charles are un valet care îi stoarce pasta de dinți pe periuță de dinți și îi calcă șireturile.

„Pijamalele și șireturile pantofilor sunt călcate cu fierul în fiecare dimineață, dopul de la baie trebuie să fie într-o anumită poziție, iar temperatura apei trebuie să fie doar călduță”.

„Charles îi pune pe valeți să stoarcă un centimetru de pastă de dinți pe periuță în fiecare dimineață”.

Mai multe pentru tine...

Documentarul a adus, de asemenea, în discuție și programul de mâncare ciudat adoptat de Regele Charles. El sare peste prânz atunci când are îndatoriri regale, iar asta înseamnă că și personalul său trebuie să facă la fel.

Fostul corespondent regal Gordon Rayner a declarat anterior pentru The Telegraph: „Prânzul este văzut ca un lux care îi împiedică munca, așa că mănâncă un mic dejun târziu și apoi lucrează”.

Obiceiurile alimentare ciudate ale lui Charles nu se opresc aici. Fostul bucătar regal, Darren McGrady, și-a amintit că regalul obișnuia să ceară două prune la micul dejun, dar mănânca doar una.

„Într-o dimineață am pus doar o prună în castron și am trimis-o în sufragerie. Chelnerul a venit și a spus: „Alteța Sa Regală poate să aibă două fructe, vă rog?” Așa că a trebuit să trimit în continuare două”.Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle și Prințul Harry, Getty (1) jpg
regina Elisabeta
camilla  charles profi81 jpg
Regele Charles și Ducii de Sussex, Profimedia (4) jpg
meghan si harry profimedia 0743266809 jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Prințul Harry și Meghan Markle, Profimedia (2) jpg
diana si familia
Harry si Archie
00 jpg
charles  camilla jpg
Prințul Harry și Meghan Markle la Gala Ripple of Hope, 2022, Getty (3) jpg
Prince Heinrich XIII of Reuss, Profimedia (2) jpg
camilla
harry si meghan
Majestatea Sa Margareta in rochie cu paiete si transparente la seara Corpului Diplomatic   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (1) jpg
regina - charles - camilla
meghan versus kate jpg