Marionetă în mâinile soțului? Kate primește instrucțiuni de la William la evenimente majore

24 iulie, 2024

Toată lumea laudă prestația Prințesei de Wales la evenimentele oficiale. E zâmbitoare, degajată, empatică, dar și… „orchestrată” de soțul ei?

image

Kate Middleton nu s-a născut în familia regală, a devenit membră importantă a ei atunci când s-a măritat cu moștenitorul tronului britanic, în 2011. Ea n-a avut educația de care a beneficiat Prințul William, ci doar a deprins gesturi de făcut și fraze de rostit atunci când își face prezența în public și interacționează cu oameni de tot felul. Cu alte cuvinte, a învățat protocolul regal și cum să se comporte în calitate de viitoare regină și cu toții suntem de acord că face o treabă minunată reprezentând Coroana.

Cu toate astea, există momente în care soțul ei parcă îi spune ce să facă în public, îi dă ordine chiar, de față cu restul lumii. Evident că micile lui instrucțiuni nu sunt rostite cu voce tare, ci de-abia șoptite, pentru ca doar Kate să le audă. Iar acest lucru ne face să ne întrebăm dacă nu cumva Middleton ne oferă doar o aparență, atunci când se prezintă încrezătoare în fața camerelor de filmat și a publicului, iar ea, de fapt, este sub „papucul” soțului ei atât acasă, cât și în vizitele oficiale.

Ordine date cu mare precizie

Ei bine, un cititor pe buze a identificat ce i-a spus William lui Kate pe treptele catedralei anul trecut, în iunie, când întreaga familie regală era prezentă la Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta a II-a. Era vorba despre un eveniment extrem de important pentru monarhie și prințul moștenitor voia să se asigure că totul se desfășura perfect.   

După slujba din catedrală, cuplul regal aștepta la ieșire mașina lor, ca să-i ducă la Guildhall pentru a lua prânzul cu restul membrilor familiei regale. Un cititor pe buze susține că William îi dădea lui Kate instrucțiuni precise despre ce să facă și când, de parcă soția sa era un copil care nu știa ce are de făcut.

Mirror Online a publicat ceea ce a spus cititorul pe buze John Cassidy. Se pare că Prințesa de Wales a comentat cu privire la slujba care de-abia se încheiase „A mers totul foarte bine!”, la care William a replicat scurt „Da, perfect!”. Prințul a considerat necesar să salute puțin publicul adunat în fața catedralei, după care s-a îndreptat spre Kate și i-a spus „Așteaptă ca asta să se miște, abia apoi plecăm și noi de-aici!”.

Obedienta Kate

Deloc surprinzător, Kate Middleton a făcut exact ceea ce i-a spus soțul ei. Și probabil că n-a fost singura dată în care ascultă cuminte ce i se spune și face exact ce i se ordonă. Dacă stăm să ne gândim bine, au mai existat momente ușor tensionate între cei doi soți regali la evenimente, în care cel mai probabil William ținea să-și impună punctul de vedere, iar împăciuitoarea Kate n-a vrut să creeze un moment jenant în văzul lumii și s-a conformat perfect pe ce i s-a spus.

image
Mai multe pentru tine...

Sau mai există și varianta în care Middleton nu iese din cuvântul soțului ei în mod normal, își știe locul în familia regală și face tot ce poate pentru a-și îndeplini perfect rolul avut. Ar fi, cu alte cuvinte, o marionetă, o față frumușică expusă când e nevoie de așa ceva, pentru a da bine în fața mulțimilor. Evident că nu se știe cu exactitate care este relația dintre cei doi soți regali, iar noi nu putem face decât presupuneri în baza a ceea ce vedem întâmplându-se între ei doi.

E posibil ca William să fi moștenit temperamentul ușor irascibil al tătalui său, Regele Charles al III-lea, și atunci să-și exprime nerăbdarea sau dorința de perfecționism în orice situație. La fel de bine cum Kate e posibil să-și știe rolul și rostul și să-și vadă nestingherită interesul - de-a ajunge, într-o bună zi, pe tron. Și, dacă până atunci, are de suportat câteva cuvinte rostite mai aspru asupra ei... e sacrificiul pe care e dispusă să-l facă, nu credeți?

foto - GettyImages, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry Foto GettyImages 1 jpg
Regele Charles la expozitia florala a Royal Horticultural Society   Casa Regala britanica (4) jpg
Noua Regina Maori din Noua Zeelanda Kuini Nga   Getty Images, Profimedia jpg
Frederik, Mary, Christian, Profimedia jpg
Printul Hisahito al Japoniei si mama sa, Printesa Kiko, si tatal sau, Printul Fumihito de Akishino  profimedia 0894784690 jpg
regi și prinți cu barbă  foto   GettyImages jpg
Kate, William, George, Charlotte și Louis GettyImages 1243027787 jpg
Regina Mary și Regele Frederik, Profimedia (7) jpg
Regina Camilla Foto Profimedia (2) jpg
Prințul William Foto Getty Images jpg
Ducesa Sophie la Ziua Ordinului Jartierei Foto Getty Images (3) jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Harry si Archie
Regele Harald, Regina Sonja, Printul Haakon, Printesa Mette Marit, Printul Sverre Magnus si Printesa Ingrid Alexandra la nunta din Norvegia Printesa Martha Louise cu Durek Verret   profimedia 0903435870 jpg
Kate și William, GettyImages (6) jpg
Prințesa Diana, Profimedia (2) jpg
Printesa Anne, Regele Charles si Regina Consoara Camilla   profimedia 0746361096 jpg