„Sociopată narcisistă”. Așa era numită Meghan la palat. Ducesa se plângea că nu era plătită pentru turneele regale

25 septembrie, 2022

Angajații regali sunt de părere că Ducesa de Sussex lăsa la vedere „urme de dovezi” în timp ce-și plănuia deja plecarea din familia regeală britanică, susține o nouă care de-abia ieșită din tipar. Ce alte lucruri uimitoare mai aflăm despre Meghan?

image

Se pare că angajații de la palat – care-și spuneau „Clubul Supraviețuitorilor Sussex-ilor” – o denumiseră pe soția Prințului Harry o „nascisistă sociopată”.

Cartea care face publice asemenea detalii din spatele ușilor închide de la palat se numește „Courtiers: The Hidden Power Behind The Crown” și a fost scrisă de Valentine Low, iar The Sunday Times a publicat câteva pasaje de mare interes din ea.

Cartea descrie relația tot mai proastă a ducilor cu angajații regali, pe care autorul i-a descris ca fiind niște „oameni cumsecade care ar fi făcut orice” ca cei doi soți să aibă succes.

Subordonații ducilor de Sussex ajunseseră la concluzia că plecarea lui Meghan din familia regală a fost premediată și că ea era preocupată doar de a găsi un mod pentru a face rost de bani. „Voia să fie respinsă, pentru că era obsedată de acest lucru încă de la început”, a spus unul dintre angajații de la palat. „Ne-a păcălit!”, spuneau subordonații regali despre Markle.

Până la urmă, Meghan s-a dus să se plângă la un departament care n-avea nimic de-a face cu membrii familiei regale, ci luau în calcul doar situații de-ale angajaților de la palat, aceștia au ascultat-o, dar n-au ajutat-o cu nimic. Ea știa că nu ține de competența lor să o ajute în vreun fel, însă a apelat la ei doar pentru a se putea plânge apoi că familia regală n-a ajutat-o la nevoie.

Mai multe pentru tine...

„Toată lumea știa că întreaga instituție va fi judecată în funcție de un singur lucru – dacă era Meghan fericită sau nu? Greșeala pe care ei au făcut-o cu toții a fost să creadă că ea voia să fie fericită”, i-a spus un angajat lui Low.

Tot în noua carte se vorbește despre dorința lui Meghan de-a face bani. „Nu-mi vine să cred că nu suntem plătitți pentru asta!”, ar fi dezvăluit ea în primul ei turneu regal, în toamna lui 2018, la numai câteva luni după ce se măritase cu Prințul Harry.

Mai mult, în „Courtiers: The Hidden Power Behind the Crown”, stă scris că Markle era tot mai frustată de îndatoririle regale. Problemele s-au văzut încă de la primul lor turneu regal făcut în calitate de Duci de Sussex. „Cu toate că îi plăcea atenția primită, Meghan nu înțelegea ce rost aveau acele plimbări printre mulțimi și strângerea mâinilor atâtor străini”.

Foto - ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

meghan - harry
kate middleton william avion jpg
charles - meghan - camilla
kate - william- copii
Printesa Margaret profimedia 0423858100 jpg
Sarah Ferguson 3    Instagram jpg
profimedia 0088036669 jpg
Regina Camilla, Profimedia jpg
camilla - charles
andrew-  fergie
Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (5) jpg
Regina Elena, Regina celor 3 exiluri jpg
regina letizia profimedia 0740160680 jpg
Moza din Qatar GettyImages 167794832 jpg
kate  william 24 jpg
kate-  william
printesa diana
Regina Elisabeta a II a, Prințul Harry, Meghan Markle  sursa   Getty jpg