„Sociopată narcisistă”. Așa era numită Meghan la palat. Ducesa se plângea că nu era plătită pentru turneele regale

25 septembrie, 2022

Angajații regali sunt de părere că Ducesa de Sussex lăsa la vedere „urme de dovezi” în timp ce-și plănuia deja plecarea din familia regeală britanică, susține o nouă care de-abia ieșită din tipar. Ce alte lucruri uimitoare mai aflăm despre Meghan?

image

Se pare că angajații de la palat – care-și spuneau „Clubul Supraviețuitorilor Sussex-ilor” – o denumiseră pe soția Prințului Harry o „nascisistă sociopată”.

Cartea care face publice asemenea detalii din spatele ușilor închide de la palat se numește „Courtiers: The Hidden Power Behind The Crown” și a fost scrisă de Valentine Low, iar The Sunday Times a publicat câteva pasaje de mare interes din ea.

Cartea descrie relația tot mai proastă a ducilor cu angajații regali, pe care autorul i-a descris ca fiind niște „oameni cumsecade care ar fi făcut orice” ca cei doi soți să aibă succes.

Subordonații ducilor de Sussex ajunseseră la concluzia că plecarea lui Meghan din familia regală a fost premediată și că ea era preocupată doar de a găsi un mod pentru a face rost de bani. „Voia să fie respinsă, pentru că era obsedată de acest lucru încă de la început”, a spus unul dintre angajații de la palat. „Ne-a păcălit!”, spuneau subordonații regali despre Markle.

Până la urmă, Meghan s-a dus să se plângă la un departament care n-avea nimic de-a face cu membrii familiei regale, ci luau în calcul doar situații de-ale angajaților de la palat, aceștia au ascultat-o, dar n-au ajutat-o cu nimic. Ea știa că nu ține de competența lor să o ajute în vreun fel, însă a apelat la ei doar pentru a se putea plânge apoi că familia regală n-a ajutat-o la nevoie.

Mai multe pentru tine...

„Toată lumea știa că întreaga instituție va fi judecată în funcție de un singur lucru – dacă era Meghan fericită sau nu? Greșeala pe care ei au făcut-o cu toții a fost să creadă că ea voia să fie fericită”, i-a spus un angajat lui Low.

Tot în noua carte se vorbește despre dorința lui Meghan de-a face bani. „Nu-mi vine să cred că nu suntem plătitți pentru asta!”, ar fi dezvăluit ea în primul ei turneu regal, în toamna lui 2018, la numai câteva luni după ce se măritase cu Prințul Harry.

Mai mult, în „Courtiers: The Hidden Power Behind the Crown”, stă scris că Markle era tot mai frustată de îndatoririle regale. Problemele s-au văzut încă de la primul lor turneu regal făcut în calitate de Duci de Sussex. „Cu toate că îi plăcea atenția primită, Meghan nu înțelegea ce rost aveau acele plimbări printre mulțimi și strângerea mâinilor atâtor străini”.

Foto - ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Regele Willem Alexander, Regele Felipe, Regina Letizia și Regina Maxima, Profimedia jpg
FotoJetPippa jpg
Kate Middleton și Prințul William, în ținute sport  foto   Getty jpg
Regele Charles și Prințul William Foto Getty Images
Regele Felipe și Regina Letizia Foto getty images profimedia jpg
Regina Camilla, la Palatul Buckingham, pe 16 aprilie 2024, GettyImages (4) jpg
Prințesa Diana Foto GettyImages jpg
Prințesa Martha Louise a Norvegiei se mărită cu Durek Verrett, Getty (6) jpg
Kate Middleton Foto Getty Images jpg
Marele Duce Henri de Luxemburg si Marea Ducesă Maria Teresa   FOTO Marea Curte Ducală (8) jpg
Regele Frederik, Regina Mary alaturi de Regina Margrethe Foto Profimedia (1) jpg
Prințul William la slujba Commonwealth pe 11 martie 2024, la Londra, Getty Images (2) jpg
FotoJet Meg jpg
Prințesa moștenitoare Mette Marit a Norvegiei la Premiile de cercetare medicală, Profimedia (4) jpg
Printesa Eleonore a Belgiei la 16 ani   FOTO Casa Regală (2) jpg
Regina Mary și Regele Frederik foto Daily Mail png
Juan Carlos a abdicat (foto: reuters) jpeg
Kate Middleton și Louis, Getty jpg