Ce legătură are Meghan Markle cu noua iubită a lui Johnny Depp

24 septembrie, 2022

Noua iubită a faimosului actor este avocata lui, Joelle Rich, cum s-a speculat de ceva vreme. Însă ce-are a face o avocată cu o fostă actriță? Oare serialul „Suits”?

image

Nici vorbă! Pe vremea când Meghan încerca să-și facă un nume la Hollywood, n-a apelat la serviciile unui profesionist ca să afle mai multe informații de folos din domeniul judiciar. Cel puțin, n-a apelat la Joelle. Și atunci ce treabă au avut una cu alta?

Noua iubită a lui Depp a fost avocata Ducesei de Sussex. Avocata britanică a reprezentat-o pe soția Prințului Harry în cazul intentat celor de la Associated Newspapers, care deține Daily Mail și Mail on Sunday.

Meghan a dat în judecată compania care deține publicațiile sus menționate în octombrie 2019 după ce a publicat o scrisoare personală pe care Markle i-o scrisese tatălui ei, Thomas, în urma absenței lui de la nunta ei, în mai 2018.

Ducesa a câștigat procesul în decembrie 2021, judecătorul susținând că publicarea acelei scrisori personale a fost o încălcare a intimității ei și o ilegalitate.

Mail on Sunday s-a apărat menționând că actrița din serialul „Suits” scrisese acea scrisoare știind că va deveni publică, că informațiile din ea se vor scurge în presă, dar judecătorul a considerat că acea corespondență era personală.

„Este o victorie nu numai pentru mine, ci și pentru oricine s-a simțit vreodată speriat să lupte pentru dreptate”, a spus Meghan într-un comunicat publicat de Page Six la acea vreme.

Mail on Sunday a trebuit să printeze, pe prima pagină, scuze aduse ducesei. Rich a făcut parte din firma de avocatură care a ajutat-o pe Meghan să câștige în tribunal.

Page Six a confirmat faptul că Johnny și Rich formează un cuplu, în ciuda faptului că avocata este căsătorită. Căsătorită, dar separată, totuși.

Foto - Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Selena Gomez la Cannes, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck profimedia 0874627890 jpg
Melania Trump si Donald Trump la absolvirea lui Barron Trump   profimedia 0873899269 jpg
Kevin Costner și Hayes Costner, Profimedia (1) jpg
Carla Bruni la Cannes 2024   GettyImages 2153558078 jpg
Anca Lungu si sotul Harry Arampatzis la Cannes la premiera Trei kilometrin pana la capatul lumii   Alex Rosu (3) jpg
CRBL instagram jpg
Sarah Jessica Parker, Profimedia (2) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Bridgerton, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Getty (1) jpg
FotoJet Hailey jpg
Naomi Campbell la Cannes profimedia 0873394238 jpg
Brooke Shields în 2024, Profimedia (1) jpg
Maia Morgenstern, nou film (2) jpeg
Elizabeth Hurley, GettyImages (1) jpg
FotoJet Cannes 1 zi jpg
FotoJet Măruță jpg