Ce legătură are Meghan Markle cu noua iubită a lui Johnny Depp

24 septembrie, 2022

Noua iubită a faimosului actor este avocata lui, Joelle Rich, cum s-a speculat de ceva vreme. Însă ce-are a face o avocată cu o fostă actriță? Oare serialul „Suits”?

image

Nici vorbă! Pe vremea când Meghan încerca să-și facă un nume la Hollywood, n-a apelat la serviciile unui profesionist ca să afle mai multe informații de folos din domeniul judiciar. Cel puțin, n-a apelat la Joelle. Și atunci ce treabă au avut una cu alta?

Noua iubită a lui Depp a fost avocata Ducesei de Sussex. Avocata britanică a reprezentat-o pe soția Prințului Harry în cazul intentat celor de la Associated Newspapers, care deține Daily Mail și Mail on Sunday.

Meghan a dat în judecată compania care deține publicațiile sus menționate în octombrie 2019 după ce a publicat o scrisoare personală pe care Markle i-o scrisese tatălui ei, Thomas, în urma absenței lui de la nunta ei, în mai 2018.

Ducesa a câștigat procesul în decembrie 2021, judecătorul susținând că publicarea acelei scrisori personale a fost o încălcare a intimității ei și o ilegalitate.

Mail on Sunday s-a apărat menționând că actrița din serialul „Suits” scrisese acea scrisoare știind că va deveni publică, că informațiile din ea se vor scurge în presă, dar judecătorul a considerat că acea corespondență era personală.

„Este o victorie nu numai pentru mine, ci și pentru oricine s-a simțit vreodată speriat să lupte pentru dreptate”, a spus Meghan într-un comunicat publicat de Page Six la acea vreme.

Mail on Sunday a trebuit să printeze, pe prima pagină, scuze aduse ducesei. Rich a făcut parte din firma de avocatură care a ajutat-o pe Meghan să câștige în tribunal.

Page Six a confirmat faptul că Johnny și Rich formează un cuplu, în ciuda faptului că avocata este căsătorită. Căsătorită, dar separată, totuși.

Foto - Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Rebel Wilson   Instagram (2) jpg
FotoJetAnca jpg
monica tatoiu ea png
Carmen Iohannis și Klaus Iohannis la Cimitirul Național din Seul din Coeea de Sud   Administrația Prezidențială (9) jpg
Împăratul aztec Moctezuma al II lea și urmașa lui, Blanca Barragan Moctezuma   Profimedia jpg
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg
Petrecere de 50 de ani Victoria Beckham (2) png
Codin Maticiuc (4) jpg
Kim Kardashian și Emma Roberts ele, Profimedia (2) jpg
Nadia și Tarom jpg
andreea marin monia barladeanu ilinca vandici jpg
Mathilde Pinault, Francois Pinault, Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Haidy Cruz (2) jpg
Victoria Beckham jpg
Delfina Chaves in seria Maxima   FOTO Videoland (1) jpg
FotoJetCruise jpg
Ben și Fin Affleck, Profimedia jpg
FotoJetVedete jpg