Meghan Markle a captat privirile într-o ținută de mătase de 2.000$ de Ziua Femeii

9 martie, 2024

Ducesa de Sussex a marșat pe eleganță desăvârșită, în stilul Hollywood, când și-a făcut prezența la evenimentul SXSW, organizat de Ziua Femeii.

image

Meghan a marcat Ziua Femeii într-un mod special, participând la un eveniment în care a vorbit despre bullying-ul suferit în timp ce era însărcinată cu cei doi copii ai ei, Archie și Lilibet. În timp ce adresa celor prezenți un mesaj puternic, Ducesa a ținut să facă și un fashion statement în fața tuturor celor prezenți.   

Ducesa de 42 de ani le-a însoțit pe actrița Brooke Shields și pe știrista americană Katie Couric pe scena festivalului prestigios, unde s-a vorbit despre „spart bariere” și reprezentatea cât mai bună a femeilor în domenii diverse.

Introdusă pe scenă precum „Meghan, Ducesa de Sussex”, soția Prințului Harry și-a început discursul cu un subiect delicat – ura pe care a primit-o din spațiul online atunci când era însărcinată cu cei doi copii ai săi.

Ducesa de Sussex și-a părăsit casa de 14,65 de milioane de dolari din Montecito pentru a ajunge în Austin la evenimentul special de 8 Martie. Cu asemenea ocazie, Meghan a arătat minunat în fusta maxi de mătase de 1000 de dolari, de la Giuliva Heritage, și topul de 975 de dolari, tot din mătase, perfect asortat cu fusta. Meghan și-a accesorizat ținuta subțilă, dar de mare efect, cu o pereche de cercei din aur.  

Pe durata discuțiilor, Prințul Harry și-a privit admirativ soția din primul rând, aplaudând-o pe ducesă în momentele-cheie ale evenimentului. În tot acest timp, Harry l-a avut alături pe mogulul de la clubul privat Soho House, unde cei doi soți regali au luat cina în cursul serii de joi, 6 martie.

„Am încercat să mă mențin la distanță de toate aceste lucruri, dar am experimentat bullying și abuz în social media și în spațiul online când eram însărcinată cu Archie și Lili, care erau nou-născuți. Și mi s-a întâmplat asta cu amândoi…”, a ținut să declare Meghan Markle.

„Acum mă gândesc la asta – de ce sunt oamenii atât de plini de ură. E cruzime cu totul! De ce să-i faci asta unei persoane care e însărcinată sau mamă, iar această perioadă din viața femeii e atât de delicată și de sacră?!”, a adăugat ducesa care a ținut să precizeze că „probabil pentru că eram însărcinată, instinctul m-a determinat să fac ce-mi stătea în putință pentru a-mi proteja copilul și, implicit, pe mine”, a conchis Meghan Markle în aplauzele soțului și a celor prezenți la evenimentul SXSW.

Meghan Markle de Ziua Femeii  sursa foto   SXSW jpg

foto - Profimedia, Instagram SXSW



Recente pe Ok! Magazine

Prințul Marocului Foto Instagram jpg
Printul Harry   profimedia 0871259953 jpg
Prințul Archie 5 ani Foto colaj jpg
Regina Letizia a Spaniei Foto Profimedia jpg
Regele Charles și Prințul William Foto Getty Images
Printul Haakon, Printesa Mette Marit, Regele Harald, Regina Sonja cu Maia Sandu in Norvegia   FOTO Casa Regală norvegiană (5) jpg
Regina Mary si Regina Silvia a Suediei   Casa Regală daneză (2) jpg
Regina Camilla, GettyImages (6) jpg
Prințesa Victoria și Prințesa Sofia FotoJet (2) jpg
Regina Letizia, Infanta Sofia si Regele Felipe   GettyImages 1492368713 jpg
Charlene de Monaco profimedia 0870449785 jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (5) jpg
Harry la Invictus, Instagram jpg
Regele Frederik și Regina Mary Foto Profimedia jpg
Kate Middleton Printul William Foto Profimedia jpg
Printul Harry si Charles jpeg
Prințul Albert și Prințesa Caroline foto Facebook jpg
Marele Duce Henri, Marea Ducesa Maria Teresa, Marele Duce Guillaume, Marea Ducesa Stephanie, Printul Charles si Printul Francois   FOTO Kary Barthelmey, Maison du Grand Duc (1) jpg