„Meghan o să-l părăsească pe Harry pentru un miliardar!” Cine a spus asta?

17 martie, 2023

Par mai fericiți ca niciodată, însă chiar și cele mai reușite cupluri trec prin momente dificile. Mariajul Ducilor de Sussex are cumva zilele numerate?

image

Mai ales după ce și-a părăsit familia și țara natală, în 2020, Prințul Harry părea mai trist ca niciodată, chiar și atunci când o avea lângă el pe marea iubire a vieții lui. Multă lumea s-a întrebat atunci dacă fiul cel mic al Regelui Charles al III-a n-a greșit cumva să lase totul baltă și să se mute cu Meghan Markle pe alt continent.

Ei bine, nu numai noi ne-am făcut griji cu privire la Harry, ci și o persoană importantă care a avut legături strânse cu familia sa, care și-a exprimat îngrijorarea cât mai direct posibil. Despre cine este vorba?

Prințul Harry a fost avertizat de fosta parteneră de viață a Prințului Andrew, Lady Victoria Hervey, care a spus presei britanice că mariajul lui cu Meghan Markle se va încheia ca o telenovelă.

Cine este această Lady Victoria Hervey?

A fost iubita Prințului Andrew la sfârșitul anilor ’90 și, după cum se vede, a rămas în anturajul regal chiar și-n zilele noastre. Ea e convinsă că această legădtură strânsă, pe care soții regali de peste ocean o afișează peste tot în spațiul public, se poate „părbuși” oricând.

„De fapt, sunt chiar uimită că a rezistat atât, dar nu știu cât va mai rezista, sinceră să fiu...”, a dezvăluit Lady Victoria. „Prevăd că totul se va prăbuși la un moment dat, iar el se va întoarce în Marea Britanie și va avea de gestionat un divorț foarte complicat. Ea va ajunge să-și petreacă timpul cu vreun miliardar și o să-l părăsească pe Harry”, a continuat să declare cea care n u vede deloc un viitor luminos pentru Ducii de Sussex.

Mai multe pentru tine...

Să fie doar niște cuvinte urâte spuse din răzbunare, după ce Meghan și Harry au atacat familia regală britanică cu fiecare ocazie publică pe care-au avut-o? E posibil, la fel cum nu excludem nici varianta ca prințul britanic să se sature de americănismele din țara în care-și crește acum copiii și să se întoarcă, într-un final, acasă.

Foto - GettyImagesRecente pe Ok! Magazine

kate-  william
Leti Letizia GettyImages 1463820452 jpg
Printesa Mary de Windsor, singura aliata a lui Wallis Simpson jpg
harry archie meghan markle jpeg
Seicul Mana al Maktoum si Seica Mahra, fiica emirului Dubaiului jpg
Charles, William și Harry jpg
Regina Margrethe a II a a Danemarcei trebuie sa treaca printr o operatie la coloana   pagina oficiala (6) jpg
Meghan Markle ca mămică, profimedia 0761419650 jpg
Charlotte Casiraghi Andrea Pierre GettyImages 1476278226 jpg
Meghan Markle 1  foto   GettyImages jpg
Regele Charles și Emmanuel Macron jpg
Harry și Meghan GettyImages 994638046 jpg
Caroline și Charlene de Monaco GettyImages 1063451102 jpg
Charles Spencer Amelia Kitty profimedia 0226074243 jpg
Printul Philip, Regina Elisabeta, Barack Obama, Michelle Obama   profimedia 0282411211 jpg
George, Charlotte și Louis, copiii Wales, Getty (3) jpg
Printesa Beatrice si fiul vitreg Wolfie   profimedia   0746682093 jpg
Charles și Camilla, Profimedia jpg