Meghan, pusă la zid de Mariah Carey și de nepotul lui Nelson Mandela

2 septembrie, 2022

Odată ce-a început podcastul „Archetypes” și a scris un material stufos în revista The Cut, Ducesa de Sussex știa ce face! A atras toate privirile asupra ei, lucru care o face să se simtă minunat. Însă la fel de important este ce face cu toată atenția obținută, nu? Destul de multe greșeli, se pare!

image

Dacă există cineva pe lumea asta care să știe ce înseamnă să fii o divă, aceea este Mariah Carey! Doar ei îi este permis să facă baie înspumată într-o rochie de seară și stilettos în picioare și nimeni nu comentează comportamentul ei exagerat. Poate doar Meghan...  

Mariah își asumă compotrtamentul de divă, pe când Markle… nu prea! Mai ales când câștigătoarea premiului Grammy îi spune ducesei că îi servește publicului „momente de divă”. Auci!

În timpul podcastului de pe Spotify, „Archetypes”, unde s-a vorbit despre „etichetele care le împiedică pe femei să realizeze ce-și doresc”, Meghan s-a înhămat la o discuție cu Mariah despre „dualitatea unei dive”.

„Cred că… să fii o divă e atât un compliment, cât și o critică”, îi răspunde cântăreața ducesei, aducând apoi vorba despre copilăria ei dificilă alături de o mamă cântăreață de operă. „Unii oamenii te-au luat în serios atunci când și-ai pus stilettos și te-ai băgat așa în cadă. Totul era exagerat la chestia aceea!”, a continuat Meghan.

„Cred că oamenii trebuie să știe că poate exista acest personaj… pe care să-l interpretăm. Nu e ceva ce mi-e foarte apropiat, dar tu… tu ne oferi momente de divă, Meghan. Nu te preface că…”, a apucat să spună Carey în timp ce o vede pe Markle protestând. „E o chestie vizuală… Dar să zicem că n-ai fi așa frumoasă, atunci probabil că nu te-ai afișa ca o divă…”, a încercat cântăreața să o scalde. Dar râsul nervos al lui Meghan spune totul!

Un alt moment ciudat pentru soția Prințului Harry s-a petrecut când a luat-o gura pe dinainte și a spus o prostie mai mare decât ea – cum că nunta ei cu Prințul Harry a dat naștere unei bucurii la fel de mari în Africa de Sud, ca în 1990, când Mandela fusese eliberat după 27 de ani de închisoare. Ei bine, asemenea declarație nu putea rămâne netaxată!

Nepotul lui Mandela a ținut să precizeze în MailOnline: „Cele două nu pot fi niciodată comparate!” Zwelivelile „Mandla” Mandela a dezvăluit că a fost extrem de surprins că Meghan Markle a putut spune așa ceva în revista The Cut. Ea a declarat că, acum trei ani, un membru al echipei Lion King a făcut această comperație dintre nunta ei regală și eliberarea istorică a lui Mandela.

„În fiecare zi, lumea își dorește să fie ca Nelson Mandela, să se compare cu el, însă, înainte de-a se compara cu el, trebuie să îi cunoască lupta pe care a dus-o, întreaga sa muncă”, a conchis acesta.

În articolul de 6.409 cuvinte, intitulat „Meghan din Montecito”, publicat în The Cut, fosta actriță americană și-a amintit o întâlnire avută în Londra, în 2019, la premiera filmului Disney. Ea a dezvăluit că un actor din acel film i-ar fi spus: „Când ai intrat în această familie, noi ne-am bucurat pe străzi la fel ca atunci când Mandela a fost eliberat din închisoare”.  

Mai multe pentru tine...

Însă întreaga amintire a lui Meghan a uimit familia Mandela. Nepotul lui Mandela, Zwelivelile, a dezvăluit că populația din Africa de Sud s-a bucurat de eliberarea bunicului său și a dansat pe străzi de fericire, lucru care a fost mult mai important și mai serios decât nunta ei cu „un prinț alb”.

Foto - ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Meghan Markle 1  foto   GettyImages jpg
Regele Charles și Emmanuel Macron jpg
Harry și Meghan GettyImages 994638046 jpg
Caroline și Charlene de Monaco GettyImages 1063451102 jpg
Charles Spencer Amelia Kitty profimedia 0226074243 jpg
Printul Philip, Regina Elisabeta, Barack Obama, Michelle Obama   profimedia 0282411211 jpg
George, Charlotte și Louis, copiii Wales, Getty (3) jpg
Printesa Beatrice si fiul vitreg Wolfie   profimedia   0746682093 jpg
Charles și Camilla, Profimedia jpg
Printul William in Polonia  profimedia 0764722496 jpg
Camilla Parker Bowles   Profimedia (2) jpg
Kate si William la Anmar Hall din Norfolk   profimedia 0582139462 jpg
Albert și Charlene, Getty (2) jpg
Regina Maxima in Maroc jpg
Harry tatăl surogat profimedia 0292659549 jpg
familia regală britanică  sursa   GettyImages jpg
Lady Amelia Spencer și Greg Mallett (1) (1) jpg
Prințul William și Prințesa Kate, Getty (1) jpg