Mulțimile o susțin pe prințesa care a recunoscut sfâșietor: „Nu sunt încă în afara pericolului”

15 iunie, 2024

Fanii regali încep să își facă deja prezența la The Mall, încântați să o vadă pe Prințesa de Wales, care și-a anunțat ieri prezența la marele eveniment de azi, Trooping the Colour.

image

Am așteptat cu toții acest moment jumătate de an și iată că a venit, în sfârșit! După o absență îndelungată, în care Kate Middleton s-a luptat cu probleme medicale serioase, viitoarea regină britanică își va face azi apariția de Ziua Regelui.

Prințesa se află încă în timpul unui tratament anti-cancer, administrat de medici, însă și-a dorit să-și însoțească copiii la evenimentul de amploare care va începe în numai câteva ore. Kate va merge în trăsură cu Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis prin Londra, spre marea încântare a mulțimilor, care au început deja să se strângă în centrul orașului.

Prințesa de Wales îi va însoți azi pe Regele Charles și pe Regina Camilla, dar și pe soțul ei, Prințul William și pe restul familiei regale britanice, care va urca la balconul Palatului Buckingham și a saluta atât trupele, cât și populația adunată în fața reședinței regale.

Scotland Yard a suplimentat numărul polițiștilor care se află pe străzi în cursul zilei de azi, având în vedere că s-au anunțat și grupuri de critici ai monarhiei, care vor protesta în liniște, fără să li se permită să folosească amplificatoare de sunet.

Evenimentul de astăzi are o semnificație aparte mai ales pentru că reprezintă prima apariție publică a lui Kate Middleton de la Crăciunul de anul trecut. Susținătorii ei au așteptat cu sufletul la gură revenirea ei în prim plan și, în timpul pauzei ei îndelungate, s-au făcut numeroase speculații la adresa prințesei și a sănătății sale.

Mai multe pentru tine...

Pe 14 iunie, Prințesa de Wales s-a adresat din nou poporului britanic, lumii întregi, de fapt, într-un mesaj emoționant despre situația în care se află în momentul de față. „Fac progres considerabil, dar, așa cum toată lumea care face chimioterapie știe, am zile bune și zile mai puțin bune”, a dezvăluit prințesa într-un mesaj sfârșietor.

„De-abia aștept să particip la Parada de Ziua Regelui, în acest weekend, cu familia mea și sper să particip la câteva evenimente publice în timpul verii, însă, în tot acest timp, știu că nu sunt încă în afara pericolului”, a conchis prințesa mult îndrăgită de public.

foto - GettyImages



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton Foto Profimedia (7) jpg
Prințesa Diana la Trooping the Colour 1981 profimedia 0695599602 jpg
Kate Middleton și Camilla la Trooping The Colour 2023, Getty (2) jpg
Kate Middleton foto Instagram png
Eliza Spencer și Amelia Spencer, GettyImages jpg
Zara și Mike Tindall, 13 iunie, GettyImages (1) jpg
George, Charlotte și Louis, copiii Wales, Getty (3) jpg
Printesa Theodora si logodnicul ei, Matthew Jeremiah Kumar   profimedia 0721654746 jpg
Margareta a României la Palatul Elisabeta foto Facebook jpg
Infanta Sofia si Regele Felipe   Casa Majestatii Sale jpg
William, GettyImages (1) jpg
Lady Louise, GettyImages (2) jpg
Prințul Harry Meghan Markle Nigeria Foto Profimedia (1) jpg
Regele Charles foto Getty Images (5) jpg
Prințul Harry și mama sa, Prințesa Diana  foto   GettyImages jpg
Regina Camilla la expoziția Gardening Bohemia, GettyImages (1) jpg
Letizia, Regina Spaniei, Profimedia (6) jpg
Prințesa moștenitoare Victoria, Prințul Daniel, Prințesa Estelle și Prințul Oscar la meci, Profimedia (3) jpg