Mulțimile o susțin pe prințesa care a recunoscut sfâșietor: „Nu sunt încă în afara pericolului”

15 iunie, 2024

Fanii regali încep să își facă deja prezența la The Mall, încântați să o vadă pe Prințesa de Wales, care și-a anunțat ieri prezența la marele eveniment de azi, Trooping the Colour.

image

Am așteptat cu toții acest moment jumătate de an și iată că a venit, în sfârșit! După o absență îndelungată, în care Kate Middleton s-a luptat cu probleme medicale serioase, viitoarea regină britanică își va face azi apariția de Ziua Regelui.

Prințesa se află încă în timpul unui tratament anti-cancer, administrat de medici, însă și-a dorit să-și însoțească copiii la evenimentul de amploare care va începe în numai câteva ore. Kate va merge în trăsură cu Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis prin Londra, spre marea încântare a mulțimilor, care au început deja să se strângă în centrul orașului.

Prințesa de Wales îi va însoți azi pe Regele Charles și pe Regina Camilla, dar și pe soțul ei, Prințul William și pe restul familiei regale britanice, care va urca la balconul Palatului Buckingham și a saluta atât trupele, cât și populația adunată în fața reședinței regale.

Scotland Yard a suplimentat numărul polițiștilor care se află pe străzi în cursul zilei de azi, având în vedere că s-au anunțat și grupuri de critici ai monarhiei, care vor protesta în liniște, fără să li se permită să folosească amplificatoare de sunet.

Evenimentul de astăzi are o semnificație aparte mai ales pentru că reprezintă prima apariție publică a lui Kate Middleton de la Crăciunul de anul trecut. Susținătorii ei au așteptat cu sufletul la gură revenirea ei în prim plan și, în timpul pauzei ei îndelungate, s-au făcut numeroase speculații la adresa prințesei și a sănătății sale.

Mai multe pentru tine...

Pe 14 iunie, Prințesa de Wales s-a adresat din nou poporului britanic, lumii întregi, de fapt, într-un mesaj emoționant despre situația în care se află în momentul de față. „Fac progres considerabil, dar, așa cum toată lumea care face chimioterapie știe, am zile bune și zile mai puțin bune”, a dezvăluit prințesa într-un mesaj sfârșietor.

„De-abia aștept să particip la Parada de Ziua Regelui, în acest weekend, cu familia mea și sper să particip la câteva evenimente publice în timpul verii, însă, în tot acest timp, știu că nu sunt încă în afara pericolului”, a conchis prințesa mult îndrăgită de public.

foto - GettyImagesRecente pe Ok! Magazine

Mahra PNG
Edward al VIII-lea și Wallis Simpson
Tatiana Santo Domingo si Niarchos in Creta   Instagram (6) jpg
Kate Middleton la Natural History Museum în 2021, Profimedia (3) jpg
Charlene și Albert de Monaco foto Facebook jpg
Printul Guillaume si Printesa Stephanie de Luxemburg   Marea Curte Ducala (6) jpg
Letizia și Felipe la Premiile ABC, Profimedia (3) jpg
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
Regina Maria recolorizare cu AI   Florin Rostariu jpg
Regina Maria a Romaniei, Profimedia (1) jpg
Printesa Rajwa si Printul Hussein al Iordaniei inainte de a deveni parinti   Casa Regala hasemita 2 jpg
Regele Felipe, Letizia, Leonor și Sofia profimedia 0890280483 jpg
Kate Middleton  GettyImages jpg
Kate și William i au avut ca oaspeți în 2019 pe Regele Felipe și Regina Letizia, Foto Getty Images (4) jpg
Alina Maria și Nicolae al României alaturi de cei doi copii foto Facebook jpg
Kate Middleton și Regina Camilla foto GettyImages 1400594602 jpg
Kate, William, George, Charlotte și Louis GettyImages 1243027787 jpg
Charlotte și Kate, Profimedia (1) jpg