O minune de om! Înainte de-a se îmbolnăvi, Kate Middleton și-a donat părul copiilor cu cancer

24 martie, 2024

Înainte de-a fi chiar ea diagnosticată cu cancer, Prințesa de Wales a încercat să facă tot i-a stat în putință pentru a-i sprijini pe cei care suferă de crunta boală. Viitoarea regină britanică a fost impresionată cel mai mult de copiii suferinzi…

image

În urmă cu ceva timp, Kate Middleton și-a donat pletele în mod anonim, pentru a fi folosite la confecționarea de peruci pentru copiii care sufereau de cancer.

În 2018, a luat legătura cu Little Princess Trust, o organizație caritabilă care face peruci pentru cei care își pierd părul din cauza tratamentului anti-cancer. Kate și-a tăiat 18cm din părul ei și l-a donat în mod anonim, pentru că n-a vrut să se știe că e păr regal.

Daily Mail susține că ideea minunată i-a venit prințesei când hair designerul Joey Wheeler o tundea. „Joey a convins-o că venise timpul pentru o nouă tunsoare și i-a spus că părul ei era, pur și simplu, prea lung”, a dezvăluit o sursă pentru publicația britanică.

„Când Joey se apucase de treabă și tăia șuvițele lui Kate, prințesei i-a venit ideea de-a face ceva bun cu părul în loc să-l arunce. I-a spus și lui Joey la ce s-a gândit, iar acesta a considerat ideea extraordinară”, a continuat sursa.

„Părul prințesei a fost trimis pe numele altei persoane, pentru ca organizația să nu știe că provenea dintr-o sursă regală. Aceștia știau doar că aparținuse unei femei donatoare din zona Kensington”, a declarat apropiatul regal în Daily Mail.

„E drăguț să te gândești că o fetiță poartă o perucă făcută din părul unei prințese adevărate. Gestul făcut de Kate este extrem de înduioșător, având în vedere că, dacă nu îl dona, l-ar fi aruncat”, a adăugat sursa regală.

image
Mai multe pentru tine...

În momentul de față, Kate este cea care suferă de cancer și e pe punctul de a-și pierde părul din cauza chimioterapiei pe care a spus c-a început-o de curând. Fie că e așa sau nu, nu putem să nu remarcăm empatia prințesei și dorința ei de-a face bine unor copii care sufereau de aceeași boală cruntă de care suferă și ea acum.

foto - GettyImages



Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle  GettyImages jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul William în vizită la o fermă urbană, GettyImages (4) jpg
Majestatea Sa Margareta la Turnu Severin FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
FotoJet Meghan și gemul jpg
Kate și Carole Middleton  jpg
FotoJet Maxima jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis profimedia 0867105943 jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Charlene și Albert de Monaco împreună cu copiii în Germania, la Hamburg, Foto GettyImages (9) jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg