Prințesa de Wales, surprinsă la tenis cu copiii ei, înainte de-a anunța public că are cancer

23 martie, 2024

Kate Middleton și-a dorit discreție totală atunci când s-a internat, în ianuarie, pentru a se opera la nivel abdominal. Aceeași intimitate o păstrează și acum, în timpul recuperării sale post-operatorii, însă localnicii din Windsor au zărit-o pentru a doua oară pe prințesă în public. Chiar înainte de-a face marele anunț că are cancer.

image

Vestea că Prințesa de Wales are cancer ne-a lovit ca un fulger, însă Kate încearcă să păstreze, pe cât posibil, normalitatea în viața copiilor ei. La numai câteva zile după prima ei apariție publică de după intervenția chirurgicală suferită pe 16 ianuarie, Kate Middleton a fost zărită din nou prin Windsor. De data aceasta, cu copiii ei, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis, pe care i-a însoțit la sport.

Cineva care locuiește în Windsor a dezvăluit că Prințesa de Wales este văzută „destul de mult” prin zona în care locuiește. „Noi locuim chiar lângă stradă și îi vedem pe ei că intră și ies pe poarta din spate, iar Dave (n.r. portarul) le ține ușa ca să se strecoare repede”, a declarat vecinul Prinților de Wales, în The Telegraph.

„Prințesa vine pe-aici destul de des, pentru că Adelaide Cottage este la mică distanță de noi. Chiar duminică au fost la tenis, un amic de-ai mei a fost acolo, iar Kate îi privea pe copii jucând tenis, ei se duc tot timpul acolo”, a completat sursa din publicația britanică.

Un internaut a ținut să-și dea cu părerea pe X, fostul Twitter, despre comentariile legate de dispariția prințesei Kate din spațiul public. De fapt, acesta susține că o vede pe Middleton „în cele mai multe zile”: „Îi vedem pe W și K în cele mai multe zile, chiar și recent i-am zărit, în ultimele două zile. E așa urât să se tot scrie minciuni despre ei pe platforma asta!”, a scris acesta pe social media.

image
Mai multe pentru tine...

Kate Middleton s-a operat la London Clinic pe 16 ianuarie, iar viitoarea regină britanică a fost externată din spital pe 29 ianuarie și continuă să-și revină, după intervenția chirurgicală majoră făcută și tratamentul pe care-l urmează în prezent.

Prima apariție publică a prințesei s-a petrecut pe 16 martie, când a fost fotografiată alături de soțul ei, Prințul William, la o fermă locală. Ultimul eveniment oficial la care a participat Kate a fost cel de Crăciun, în Sandringham.

Palatul Kensignton a declarat că prințesa va reveni în spațiul public după Paști, însă au apărut deja mai multe voci care susțin că revenirea lui Kate la îndatoririle regale se va petrece mai repede decât s-a anticipat în ianuarie.

Între timp, Kate a publicat un mesaj către întreaga lume, în care și-a făcut cunoscut diagnosticul și lupta sa cu cancerul.

foto - GettyImages



Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle  GettyImages jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul William în vizită la o fermă urbană, GettyImages (4) jpg
Majestatea Sa Margareta la Turnu Severin FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
FotoJet Meghan și gemul jpg
Kate și Carole Middleton  jpg
FotoJet Maxima jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis profimedia 0867105943 jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Charlene și Albert de Monaco împreună cu copiii în Germania, la Hamburg, Foto GettyImages (9) jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg