Părinții lor nu mai susțin monarhia, dar Archie și Lilibet pot ajunge să slujească Coroana

6 iunie, 2024

Prințul Archie și Prințesa Lilibet pot avea un viitor diferit față de cel trasat de părinții lor, Meghan Markle și Prințul Harry.

Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg

Editorul regal de la The Sun, Matt Wilkinson, face o previziune surprinzătoare în privința celor doi nepoți ai actualului monarh britanic. Archie (5 ani) și Lilibet (3) locuiesc, în prezent, în SUA cu părinții lor și au avut contact limitat cu rudele lor regale din Marea Britanie.

Cuplul regal a locuit în California în ultimii patru ani, după ce au renunțat la îndatoririle lor regale de membrii seniori ai familiei regale britanice, la începutul anului 2020. Cu toate că cei mici sunt crescuți acum ca simpli cetățeni, ei pot avea un viitor extrem de diferit față de viața după acum, având în vedere titlurile lor regale.

„Simplul fapt că sunt în continuare a șaptea și a opta persoană în linia succesorală la tronul britanic este un lucru extraordinar și nu se știe cum pot fi chemați la datorie într-o bună zi. E posibil să urce în ierarhie”, a dezvăluit Wilkinson în The Sun.

Expertul regal a ținut să precizeze, de asemenea, că Archie și Lilibet e posibil să aibă întrebări în viitor despre cealalată parte a familiei lor, despre care nu știu mai nimic: „Când vor fi mai mari, cred că vor ajunge să pună întrebări despre cum de s-a ajuns la această situație, cum de nu au o relație cu bunicii lor din familia regală”.

Anul acesta, am văzut cum exact acest lucru s-a întâmplat – li s-a cerut unor persoane din familia regală, care-și trăiau viața în liniștea anonimatului aproape, să facă un pas înainte, în numele Regelui Charles, pentru a bifa tot felul de responsabilități regale în lipsa monarhului bolnav și a lui Kate Middleton, aflată încă într-o pauză profesională din cauza problemelor sale medicale.

După Încoronarea Regelui Charles al III-lea, în 2022, Prințesa Anne și Prințul Edward au devenit Consilieri de Stat, înlocuindu-i astfel pe Prințul Harry și pe Prințul Andrew. Aceștia sunt aleși special pentru a-i ține locul suveranului, în momentele în care acesta e bolnav sau plecat în străinătate și indisponibil acasă.

Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Mai multe pentru tine...

Prințesa Lilibet a împlinit 3 ani pe 4 iunie și familia regală n-a menționat nimic despre ziua de naștere a micuței. People ne informează că părinții ei au organizat o mică petrecere acasă la ei, pentru a marca fericitul eveniment. Iar Prințul Archie a împlinit 5 ani luna trecută și Meghan și Harry au făcut același lucru pentru simpaticul băiețel – au dat o petrecere acasă la ei în cinstea lui.

Lilibet a vizitat Marea Britanie o singură dată, iar Archie s-a născut acolo și a plecat peste ocean la nici un an. Totuși, nu se știe cum va evolua situația și, având în vedere că au intacte titlurile lor regale, e posibil să se apeleaze la ei pe viitor pentru a sluji Coroana.

foto - Internet, Netflix, GettyImages



Recente pe Ok! Magazine

Trooping The Colour 2017 jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry Foto GettyImages 1 jpg
Regele Charles la expozitia florala a Royal Horticultural Society   Casa Regala britanica (4) jpg
Noua Regina Maori din Noua Zeelanda Kuini Nga   Getty Images, Profimedia jpg
Frederik, Mary, Christian, Profimedia jpg
Printul Hisahito al Japoniei si mama sa, Printesa Kiko, si tatal sau, Printul Fumihito de Akishino  profimedia 0894784690 jpg
regi și prinți cu barbă  foto   GettyImages jpg
Kate, William, George, Charlotte și Louis GettyImages 1243027787 jpg
Regina Mary și Regele Frederik, Profimedia (7) jpg
Regina Camilla Foto Profimedia (2) jpg
Prințul William Foto Getty Images jpg
Ducesa Sophie la Ziua Ordinului Jartierei Foto Getty Images (3) jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Harry si Archie
Regele Harald, Regina Sonja, Printul Haakon, Printesa Mette Marit, Printul Sverre Magnus si Printesa Ingrid Alexandra la nunta din Norvegia Printesa Martha Louise cu Durek Verret   profimedia 0903435870 jpg
Kate și William, GettyImages (6) jpg
Prințesa Diana, Profimedia (2) jpg