Prima iubire a lui Charles n-a fost Camilla! Nici cu ea n-a avut voie să se însoare

28 aprilie, 2023

Nici Camilla și nici Diana n-au fost prima mare iubire a Regelui Charles, ci fiica unui aristocrat cu care n-a putut să se însoare, fiindu-le interzisă căsătoria. Cine era ea?

image

Culmea e că această tânără care îi sucise mințile la fel de tânărului prinț a fost cea care i-a făcut cunoștință lui Charles cu Camilla Shand, care a devenit ulterior cea de-a treia roată de la căruță, femeia care a cauzat divorțul prințului de Prințesa Diana.

Este vorba despre nimeni alta decât Lucia Santa Cruz, cea despre care se știe mult prea puțin, cu toate că reușise să-l facă pe Charles să aibă sentimente puternice pentru ea și, mai mult de-atât, a făcut legătura dintre actualul rege și Regina Consoartă.  

Istoria familiei regale putea fi cu totul alta după ce Prințul Charles a cunoscut-o pe Lucia, fiica ambasadorului din Chile în Marea Britanie. Rab Butler le-a făcut cunoștință celor doi tineri la facultate, în 1969.

Cu toate că Lucia a devenit prima mare iubire a lui Charles, acesta n-a avut voie să se însoare cu ea, pentru simplul motiv că iubita prințului era romano-catolică. Ca moștenitor al tronului britanic, acesta trebuia să se căsătorească cu o protestantă. Așa e legea la ei.

„Ea lucra ca asistentă în procesul de documentare pentru o carte. Se pare că ea a fost prima mare dragoste din viața lui, dar, chiar și așa, nu se putea pune problema de o relație permanentă între ei doi”, susține autorul regal Gill Knappett, cel care a scris „Charles Prince of Wales”. „Lucia era romano-catolică și moștenitorul tronului era obligat, prin lege, să se însoare cu o protestantă”, a punctat acesta.

„Totuși, chiar și-n ziua de azi, ei mențin legătura. Mai mult, ea a fost cea care i-a făcut cunoștință cu marea dragoste din viața lui Charles – Camilla Shand”, a continuat autorul. Multă lume susține că Charles a întâlnit-o pe Camilla la un meci de polo, la Smith’s Lawn. Încă, ei s-au cunoscut în vara lui 1972, prin intermediul prietenei lor comune, Lucia, ca locuia în aceeași clădire cu Camilla, care avea pe-atunci 25 de ani. Erau vecine!

image

„Charles a fost pe loc vrăjit de tânăra de 25 de ani caldă și nepretențioasă, care avea aceeași pasiune ca prințul – să-și petreacă timpul la țară. Ceea ce-i mai lega pe cei doi era simțul umorului și indiferența lui pentru tot ce era la modă”, a adăugat Knappett.

Regele și Camilla Parker-Bowles sunt căsătoriți încă din 2005, însă trecutul lor a fost cât se poate de complicat, după cum bine știm cu toții. Cu toate că s-au cunoscut de foarte tineri, amândoi au ajuns la altar alături de altcineva - Camilla s-a măritat cu Andrew Parker-Bowles, iar Charles s-a însurat cu Prințesa Diana, cu care a și avut doi copii, pe Prinții William și Harry.

După moartea prematură a lui Lady Di, Charles și Camilla și-au făcut publică relația, iar, în 2005, și-au unit destinele în cadrul unei ceremonii restrânse organizate la Windsor Guildhall, după ce Camilla primise inelul de logodnă care-i aparținuse bunicii lui Charles, Reginei Mame.

Mai multe pentru tine...

În tot acest timp, Lucia Santa Cruz a rămas în umbra, lucru care pare că nu-i displace deloc atât timp cât Charles n-a uitat de ea și face încă parte din anturajul lui.

Foto - GettyImages



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Samuel Chatto, nepotul Prințesei Margret, s a apucat de olărit   Instagram 7 (4) jpg
Regina Letizia Regele Felipe profimedia 0867585293 jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (1) jpg
Prințul Christian al Danemarcei Foto Instagram Casa Regală Daneză (2) jpg
Prințul Nikolaos al Greciei și Prințesa Tatiana Foto GettyImages (5) jpg
Kate Middleton, Prințesa Charlotte  foto   Getty jpg
Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0867505361 jpg
Kate Middleton și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
Regele Juan Carlos la regata   profimedia 0857530431 jpg
FotoJet Harry și Louis jpg
Prinţesa Haya de Iordaniei si Sarah Ferguson la evenimentul Fundatiei Maiden Factor   Instagram (7) jpg
Prințesa Beatrice și Edoardo Mapelli Mozzi, GettyImages jpg