Prințesa Diana a adormit plângând în ziua în care l-a născut pe Harry

18 mai, 2023

Ceea ce trebuia să fie unul dintre cele mai frumoase și mai fericite momente din viața ei s-a dovedit a fi unul care i-a adus mare suferință. De ce a plâns Diana în ziua în care a dat naștere unei noi vieți?

image

Venirea pe lume a unui copil trebuie să fie motiv de bucurie și sărbătoare. Nu și pentru Lady Di, care a plâns neconsolată chiar în ziua în care fiul ei cel mic, Prințul Harry, se născuse. Și nu erau hormonii de vină! Proaspăta mămică avea motive întemeiate ca să fie supărată.

În 1984, când Harry a venit pe lume, Prințesa Diana știa că soțul ei n-o iubea deloc. În noaptea în care Harry s-a născut, regretata prințesă a adormit plângând din cauza a ceea ce îi spusese Charles în acea zi.

Fostul valet al Dianei, Paul Burrell, care a lucrat pentru prințesă zece ani, a dezvăluit în The Sun amănunte picante din viața regretatei prințese: „Vedeam cum se lărgeau crăpăturile din temelia mariajului lor. Diana mi-a mărturist cum a adormit plângând în noaptea în care s-a născut Harry”, a început să povestească fostul ei angajat.

„Ea mi-a spus: «Știu că mariajul meu e terminat!»”, a continuat acesta. Burrell a dezvăluit că Charles i-a spus Dianei că datoria lui de soț s-a încheiat după nașterea lui Harry. „El dăruise țării un moștenitor și o rezervă, așa că se putea întoarce liniștit la relația pe care o avea cu Camilla Parker Bowles”, a precizat fostul valet al lui Lady Di. Și Charles exact asta a făcut! S-a întors la Camilla, lucru care a dus, într-un final, la destrămarea căsnciiei cu mama copiilor lui.

The Seattle Times susține că Charles a recunoscut, prin 1994, că el n-a iubit-o niciodată pe Diana. Un prieten de-ai prințesei a declarat: „Ea e distrusă! Nici nu-i vine să creadă ce i-a putut face soțul ei! La recomandarea prietenilor ei și a avocaților care o reprezintă, Diana stă retrasă și nu spune nimic”, a conchis acesta.  

La acea vreme, Palatul Buckinham a recunoscut că Charles a cooperat cu autorul unei biografii uluitor de revelatoare, în paginile căreia actualul rege britanic a dezvăluit că se afla într-un mariaj de coșmar cu o soție tânără, obsesiv de geloasă, plictisită, bulimică și egocentristă.

Mai multe pentru tine...

Se pare că Charles i-a oferit scriitorului Jonathan Dimbleby acces la jurnale și scrisori care cuprindeau informații intime despre căsnicia regală. Dacă e așa sau nu contează acum mai puțin. Cert e că Diana a suferit cumplit cât timp a fost măritată cu actualul rege britanic, lucru recunoscut chiar și de ea la acea vreme.

foto - GettyImages



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Kate Middleton și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
Charles Harry si Meghan GETTY jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Irene Urdangarin, nepoata Regelui Felipe  profimedia 0831198343 jpg
Meghan si Harry au ramas fara Frogmore Cottage jpg
Cele 4 viitoare regine, Leonor, Amalia, Ingrid si Elisabeta jpg
Regina Letizia Regele Felipe profimedia 0866103621 jpg
Printul Joachim al Danemarcei si Printesa Marie   GettyImages 476990258 jpg
Maxima, Letizia, Amalia, Felipe și Willem la muzeul STRAAT, Profimedia (7) jpg
Prințul William prima apariție după Paște Foto Getty Images (1) jpg
Regina Letizia a Spaniei și Regina Maxima a Țărilor de Jos Foto Profimedia (1) jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
FotoJetSofia a Suediei jpg
Regina Letizia la dineul regal de la Amsterdam profimedia 0865800243 jpg
Printesa Martha Louise a Norvegiei si Durek Verrett jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Prințul Haakon al Norvegiei in SUA, aprilie 2024   Casa Regală 3 jpg
Regina Letizia profimedia 0865793910 jpg