Prințesa Diana, prăbușită la podea și plângând în hohote la ora de dans: „De ce nu mă iubește?”

13 septembrie, 2024

Anne Allan, dansatoare la London City Ballet, a fost angajată în 1981 ca s-o învețe pe Prințesa Diana să danseze. Din păcate, a asistat nu numai la momente artistice din partea lui Lady Di...

image

Dansatoarea și coregrafa de la London City Ballet a petrecut nouă ani cu regretata prințesă britanică și, în timp ce-o învăța noi mișcări pe ringul de dans, s-a format între cele două o legătură specială, despre care Anna a început acum să vorbească.

Afectată de mariajul ei defectuos, Diana a profitat de apropiarea de Allan pentru a i se confesa în ea și-a se mai elibera de greutatea simțită pe umerii ei fragili. Astfel, Lady Di i-a vorbit dansatoarei despre greutățile din viața ei personală, inclusiv despre eforturile depuse de ea pentru a-și salva căsnicia cu actualul rege britanic.

Anne a scris despre unele dintre cele mai sfâșietoare momente din viața Prințesei Diana în noua ei autobiografie, Dancing With Diana, unde a povestit despre cum încerca Lady Di, disperată, să-l facă pe Charles fericit.

„Îl iubesc atât de mult și vreau să-l fac fericit și mândru de soția lui”, a spus Anne că i-ar fi spus Diana. În câteva secunde, Diana s-a emoționat la maximum, s-a prăbușit la podea și a început să plângă în hohote: „Probabil te gândești că sunt o persoană îngrozitoare!”.

Din păcate, pe parcursul relației de amiciție dintre celor două femei, starea Dianei s-a înrăutățit pe măsură ce relația lui Charles cu Camilla Parker Bowles devenea tot mai pregnantă. „Știu că se întâlnește cu Camilla”, i-a povestit, la un moment dat, prințesa dansatoarei.

„Toată lumea se așteaptă de la mine să accept asta, ca orice altă Prințesă de Wales înaintea mea, să mă fac că nu observ că soțul are amantă, însă de ce nu mă iubește?!”, i-a spus Diana lui Anne.

image
Mai multe pentru tine...

„Chiar nu înțeleg! Am încercat totul posibil, am încercat să-i fac pe plac cu toate că nu sunt de acord de fiecare dată cu ce-mi propune… Nu există afecțiune între noi doi, iar eu sunt tot timpul singură. Eu nu-mi doresc altceva decât să fiu iubită! Nu mai pot să continui așa! Ei chiar se așteaptă să-mi țin gura închisă și să merg mai departe?! Cum să fac chestia asta?”, a continuat să i se confeseze Diana profesoarei ei de dans.

foto - Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle reguli încălcate (2) jpg
Printesa Anne   Profimedia jpg
Nicolae și Alina ai României colaj Facebook jpg
Prințul William și Prințul George jpg
Kate Middleton, Prințul William, Profimedia (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
fratele lui Kate Middleton, James Middleton, si sotia sa, Alizee Thevenet   FOTO Instagram jpg
Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg
Meghan Markle  GettyImages jpg
Regele Charles al III lea cu rugbistele din Noua Zeelanda   GettyImages 2170662093 jpg
FotoJet William și mătușa jpg
Regina Letizia a Spaniei Foto Profimedia (6) jpg
Prințul Willia Foto Profimedia jpg
Prințul Carl Philip și Prințesa Sofia, Profimedia (4) jpg
Printul Sverre Magnus al Norvegiei   Casa Regala norvegiana jpg
FotoJet Eugenie și Bea jpg
Kate Middleton Prințul George și Prințul Louis profimedia 0906155051 jpg
Printesa Stephanie de Monaco, Daniel Ducruet si fiica lor, Pauline Ducruet   Profimedia, Instagram jpg