Prințesa Diana: „Prefer să am o gaură în cap decât să mă mărit cu Dodi!”

18 noiembrie, 2023

Petronella Wyatt a vorbit despre bărbați și relații sentimentale cu regretata Prințesă a Inimilor la începutul verii anului 1997 și a aflat lucruri interesante despre noua idilă în care tocmai se implicase Lady Di.

image

DailyMail a publicat un articol scris de Petronella Wyatt, care a luat cina cu Prințesa Diana înainte ca aceasta să se prăpădească în accidentul auto din Paris. Iar discuția lor a fost pe cât de sinceră, pe atât de interesantă.

Wyatt a adus vorba, în materialul ei, despre serialul The Crown, care cuprinde detalii intime din viața primei soții a Regelui Charles al III-lea. Ea susține că povestea de amor dintre Lady Di și Dodi Al Fayed are cele mai multe inadvertențe. Producția TV redă relația lor și pune accentul pe sentimentele celor doi amorezi. „Însă nu erau îndrăgotiți până peste cap unul de altul. Cel puțin Diana nu era...”, susține Petronella.

„În ceea ce privește bărbații, Dodi pur și simplu nu era genul ei. Cât despre o eventuală nuntă cu el, ea s-a confesat unui prieten de-ai mei: «Prefer să am o gaură în cap decât să mă mărit cu Dodi!»”, a declarat cea care a luat masa cu Di și-a aflat multe lucruri despre ultimele luni din viața ei.

image

„Orice bărbat serios era la picioarele ei, de la Henry Kissinger la Lordul Jacob Rothschild. Ea a luat prânzul cu cel din urmă atât de des, încât s-a supărat și soția lui, care era nașa mea”, a declarat cea care a continuat să vorbească cu Lady Di despre bărbați la cina relaxantă.

„Bărbații buni sunt atât de greu de găsit!”, a conchis Prințesa Diana. „Mă refer la bărbații adevărați”, a adăugat ea, iar Petronella a început să se gândească la ce putea s-o pună pe gânduri pe Lady Di în acea seară, pentru că asemenea senzație avea. „Cred că avea mintea tot la relația eșuată cu chirurgul Hadnat Khan. Dacă Diana a fost vreodată îndrăgostită de cineva după mariajul ei cu Charles, despre Khan era vorba”, a dezvăluit Wyatt în DailyMail.  

image
Mai multe pentru tine...

„Era atrasă de bărbații deștepți, care îi ajutau pe alții, preferabil pe cei bolnavi. L-a descrs pe Khan unor prieteni de-ai ei de parcă era sufletul ei pereche și marea dragoste a vieții ei. Totuși, relația lor se încheiase. Atenția presei l-a îngrozit pe el, iar Diana și-a dat și ea seama că el n-avea chef de tot circul creat în jurul lor, așa că ea a pus capăt relației lor”, a continuat să dezvăluie Petronella Wyatt.

Wyatt a povestit cum a întâlnit-o pe Prințesa Diana de mai multe ori în ultimul an și jumătate din viața ei, cu diverse ocazii, și, în ciuda faptului că fosta soție a actualului suveran britanic era cu șase ani mai mare decât ea, s-a creat o legătură frumoasă între cele două femei. Ceea ce le apropia era celibatul lor, faptul că se confruntau cu aceleași probleme ca femei singure în acea perioadă din viața lor.

foto - GettyImagesRecente pe Ok! Magazine

meghan - harry
Principele Nicolae al Romaniei si Alina Maria de Roumanie la ceremonia de 1 Decembrie de la Alba Iulia   Instagram (5) jpg
Prințul William, Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
Regele Ferdinand și Regina Maria, Casa Regala1 (1) jpg
Kate Middleton acuzată de rasism foto profimedia 0825740666 jpg
Printul William si Printesa Kate la Royal Variety Performance   GettyImages 1813805244 jpg
Ducesa Sophie (9) jpg
Kate, William, Victoria și Daniel, Profimedia jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Castelul Windsor a fost decorat de Crăciun (4) jpg
Majestatea Sa Margareta, Principele Radu si Principesa Sofia la Seara Curajului Civic la Palatul Regal   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (14) jpeg
Prințul Louis și familia regala britanica la Trooping The Colour 17 iunie 2023 FOTO Profimedia (6) jpg
Meghan Markle, Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Printesa Leonor  (1) jpg
Kate Middleton in serialul The Crown jpg
Contele Nikolai de Monpezat și familia, Profimedia jpg
Omid Scobie, Profimedia jpg
Meghan, Camilla și Kate la înmormântarea Reginei, 2022, GettyImages 1425178231 jpg