Prințul Harry „face modificări de ultimă oră” în cartea-bombă despre familia regală

26 septembrie, 2022
ope3 jpg

Harry face câteva modificări de ultimă oră în cartea sa, în urma morții Reginei.

Prințul face această mișcare având convingerea că unele părți ar putea fi „insensibile”, pe măsură ce națiunea se împacă cu viața fără Regina.

Cartea ar putea să fie pus în vânzare până la sfârșitul acestui an, iar Harry a primit deja un avans de 17,5 milioane de lire sterline pentru memoriile „pe deplin veridice” – parte a unui acord de 35 de milioane de lire sterline pentru patru cărți.

Ba mai mult,  Penguin Random House a cerut îmbunătățirea primei schițe.

Editorii au plătit 20 de milioane de dolari în avans pentru a atrage vânzărea și expunerea uriașă în întreaga lume, dar au considerat că prima schiță este prea emoțională și se concentrează pe probleme de sănătate mintală.

„În cele din urmă, versiunea finală a fost terminată și aprobată. S-au cheltuit mulți bani și s-a risipit multă energie pentru că au vrut să se asigure că va ieși în acest an. Dar Harry este disperat să o perfecționeze în lumina morții Reginei, a funeraliilor ei și a tatălui său, Charles, care a preluat tronul. S-ar putea să existe lucruri care să nu dea atât de bine după moartea Reginei și după ce tatăl său a devenit Rege. Nu este o rescrie totală. Își dorește cu disperare să facă schimbări. Dar s-ar putea să fie prea târziu”.

Mai multe pentru tine...

Între timp, Meghan este în centrul unei noi cărți regale, care detaliază relația ei timpurie cu Harry. „Courtiers: The Hidden Power Behind The Crown” spune că în prima parte a poveștii lor actrița l-a amenințat pe Harry că îl părăsește dacă nu face publică legătura lor.

Volumul „The New Royals” susține, de asemenea, că suverana a fost surprinsă că Meghan a purtat alb atunci când s-a căsătorit cu Harry în 2018.

În mod tradițional, oamenii care au mai fost căsătoriți înainte poartă crem în ziua nunții.Recente pe Ok! Magazine

kate-william
meghan - harry
kate middleton william avion jpg
charles - meghan - camilla
kate - william- copii
Printesa Margaret profimedia 0423858100 jpg
Sarah Ferguson 3    Instagram jpg
profimedia 0088036669 jpg
Regina Camilla, Profimedia jpg
camilla - charles
andrew-  fergie
Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (5) jpg
Regina Elena, Regina celor 3 exiluri jpg
regina letizia profimedia 0740160680 jpg
Moza din Qatar GettyImages 167794832 jpg
kate  william 24 jpg
kate-  william
printesa diana