Răzbunarea supremă. Charles și William complotează la retragerea titlurilor regale pentru Ducii de Sussex

25 mai, 2024

Nu puțină lume s-a gândit că Prințul Harry și Meghan Markle ar trebui lipsiți de titlurile lor regale după ce au renunțat la responsabilitățile regale și, mai mult de-atât, au criticat în public familia regala britanică. Iar acum se pare că și actualul rege și viitorul monarh britanic iau în calcul acest lucru...

image

Regele Charles poartă, în acest moment, discuții intense despre înlăturarea titlurilor regale în cazul Ducilor de Sussex, susțin surse regale. Simplu fapt că Meghan și Harry își păstrează statutul, după ce s-au distanțat cât au putut de familia regală, este văzut cu ochi critic de unii susținători regali.

După ce Meghan și Harry au părăsit Marea Britanie și s-au mutat în SUA, Palatul a primit tot felul de cereri pentru ca cei doi duci să rămână fără statutul lor regal. Iar, în ultimele săptămâni, însuși regele a luat în calcul această variantă. Se pare că actualul suveran britanic poartă discuții „îndelungi” cu fiul său cel mare, Perințul William, despre acest subiect delicat.

Soții Sussex au stat pe scaune pe care scria „Duce” și „Ducesă” în cel mai recent turneul „regal” al lor, în Nigeria, și erau absolut încântați că titlul lor regal era vizibil pentru toată lumea. Cu alte cuvinte, se mândresc cu titulatura lor, însă e corect să-și păstreze titlurile în timp ce atacă monarhia britanică și tot ce reprezintă ea?

image

„Charles și William au avut discuții îndelungi despre înlăturarea titlurilor regale Ducilor de Sussex, însă sunt îngroziți că asemenea decizie se poate întoarce împotriva lor, lucru care ar face situația mai gravă decât acum”, a ținut să precizeze expertul și autorul regal Tom Quinn, în Mirror.

„Ultimul lucru pe care și-l doresc e să le dea regalilor rătăcitori încă un motiv de-a se plânge. William și tatăl lui știu că, chiar și fără titlurile lor regale, Meghan și Harry vor continua să călătorească prin lume de parcă ar fi regali și multă lume i-ar primi cu brațele deschise”, a ținut acesta să adauge.

Când Sussex-ii au renunțat la rolurile lor de membri seniori ai familiei regale, în 2020, ei și-au păstrat titlurile de Duce și Ducesă de Sussex, însă nu li se mai poate adresa nimeni cu „Majestatea Sa”. Iar, în acest an, ducii și-au întărit legătura cu familia regală când și-au lansat site-ul „Sussex.com” și au folosit titlurile regale de Duce și Ducesă de Sussex.

Mai multe pentru tine...

În concluzie, la palat se poată discuții intense pe acest subiect delicat, însă nu s-a ajuns la o concluzie. Cel mai probabil, nu se vor lua decizii radicale, de teama de-a nu face mai mult rău decât bine.

image

Oricum, familia regală a rezistat la multe atacuri crunte din partea lui Meghan și a lui Harry, de ce să le dea apă la moară să-și continue criticile și chiar să le întețească cu o măsură care o să-i deranjeze cu siguranță?! Dar, cine știe, nu-i exclus ca regele și prințul Will să ne facă o surpriză și să se răzbune pentru tot ce au avut de îndurat din cauza lui Harry și-a soției lui...

foto - GettyImages, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințul William, Kate Middleton și copiii  foto   Profimedia jpg
Printul George, Printul William, Printul Louis, Printesa Kate, Printesa Charlotte, Regele Charles si Regina Camilla la Trooping the Colour 2024  profimedia 0881837144 jpg
Kate Middleton, Prințul George, Prințesa Charlotte, Prințul Louis  foto   Profimedia jpg
Charles la Trooping the colour 2024, Profimedia (2) jpg
Kate Middleton Foto Profimedia (7) jpg
Kate Middleton  Profimedia jpg
Prințesa Diana la Trooping the Colour 1981 profimedia 0695599602 jpg
Kate Middleton și Camilla la Trooping The Colour 2023, Getty (2) jpg
Kate Middleton foto Instagram png
Eliza Spencer și Amelia Spencer, GettyImages jpg
Zara și Mike Tindall, 13 iunie, GettyImages (1) jpg
George, Charlotte și Louis, copiii Wales, Getty (3) jpg
Printesa Theodora si logodnicul ei, Matthew Jeremiah Kumar   profimedia 0721654746 jpg
Margareta a României la Palatul Elisabeta foto Facebook jpg
Infanta Sofia si Regele Felipe   Casa Majestatii Sale jpg
William, GettyImages (1) jpg
Lady Louise, GettyImages (2) jpg
Prințul Harry Meghan Markle Nigeria Foto Profimedia (1) jpg